May 12May 12 Kakva skupina imbecila majko mila 🤗Nvora je verovatno najgluplji igrač koji ikada obukao Zvezdin dres čak iz uz legendu Petra Popovića. Edited May 12May 12 by Dankan Ajdaho
May 12May 12 Zvezdan školuje tupka na našoj klupi, svaka mu čast. Ono što je dobro je da će se tupko do kraja sezone dodatno brukati. Nadam se ne još dugo.
May 12May 12 Kad vidim u krupnom kadru prvo Nworu kako teleće gleda u prazno a onda tikove trenera...neopisivo.
May 12May 12 1 minute ago, FPLS said:1001 način za izgubiti loptu. Pregadan tim, ne mogu da dočekam da se rasformira.Bolje bi bilo pozdraviti se sa trenerom Edited May 12May 12 by assignment
May 12May 12 6 minutes ago, assignment said:Čovek nije plej, jbg, nije ni Batler...Da probaju kao sidraši.
May 12May 12 2 minutes ago, assignment said:Bolje bi bilo pozdraviti se da treneromTo se podrazumeva.
May 12May 12 I pored gomile mana, low iq odluka, siguran sam da bi sa krštenim trenerom igra ove ekipa iz prve četvrtine bila standard, a ne incident. Uz male korekcije, TOP6 ekipa bez problema. Ali ovaj nesrećnik na klupi teško da je za ABA2 tim, bez preterivanja... Čovek ne zna, plus je bahat i 0 od čoveka... Daleko mu lepa kuća... Edited May 12May 12 by Michael Krueger
May 12May 12 Ne mozemo mi nikog da dobijemo u plej ofu u gostima. Jednostavno, ovo je ekipa koja nema pojma ni sta je kontrola utakmice, nisu nikad culi za to. Dok ide napad to izgleda nekako, kad stane, kad se protivnik aklimatizuje, sledi ponor.Jednostavno preglupa ekipa, tu nema pomoci.
May 12May 12 10 minutes ago, FPLS said:1001 način za izgubiti loptu. Pregadan tim, ne mogu da dočekam da se rasformira.Niko nema savršen tim, ali većina ima trenera koji je u stanju da minimalizuje mane i maksimalizuje prednosti onog s čime raspolaže. Daću primer Partizana, koji je sa Želimirom izgledao kao sprdnja, a sa Penjarojom kao ozbiljan tim.Majmun je odavno trebao da dobije šut kartu, u klubu su odlučili da dozvole da se bruka do kraja, to je to.What You Get Is What You See.
May 12May 12 Just now, JPM said:Sere mi se od primera Partizana, Laki...nista licno.Bukvalno. O Penjaroji imam pozitivno mišljenje, ali kontekst je nebo i zemlja. Edited May 12May 12 by Milošica
May 12May 12 3 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Uspeli su čak da se useru u fenomenalan meč Bolomboja.Gde sh video taj fenomenalan meč, keve ti?Čovek ima brzinu ranjenog puža posle povrede. 16 ofanzivnih skokova Cedevite, najviše na dušu njega j Odželeja.