May 7May 7 3 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Već mu je nuđeno, nije hteo.Neko je napisao, ne znam koliko je tačno, da je okoreli partizanovac.Što ime nije promenio?
May 7May 7 Ovo je kazna za ove igrace, da igraju sve posle Evrolige.Ne pomaze tu nista, jednostavno su izduvani. Sinoc se komsije muce sa Bosnom od koje su bolji 50 razlike, danas mi sa ovom prosek Evrokup ekipom.Ne igra im se, ne mozes ih bicem naterati.
May 8May 8 8 hours ago, Dankan Ajdaho said:Već mu je nuđeno, nije hteo.Neko je napisao, ne znam koliko je tačno, da je okoreli partizanovac.Moguće, družio se sa DžiletomNjegov Monako izgledao bolje i od Sašinog i od Spanulisovog
May 8May 8 11 hours ago, April said:Ako opet budete menjali trenera, neko u klubu bi trebao da razmisli o Zvezdi Mitroviću11 hours ago, Dankan Ajdaho said:Već mu je nuđeno, nije hteo.Neko je napisao, ne znam koliko je tačno, da je okoreli partizanovac.https://www.youtube.com/watch?v=KXXC62yqzLc🤣
May 8May 8 9 hours ago, Dankan Ajdaho said:Ok, nek vrate pare.Tako je koncipirana sezona. Plej of Evrolige se nameće kao vrhunaci sezone, ne samo kod nas, bukvalno svi timovi koji igraju Evroligu tako deluju.9 hours ago, Nikodije said:Izduvani™ su od februaraMoguće. Ne znam šta bih dalje rekao o tome.Inače, možda ste primetili nešto novo u našem timu. Bolomboy implementiran na poziciju 4 gde je porpuno neupotrebljiv osim neka trojka iz ugla.
May 8May 8 mislim da je to samo pokusaj zbog rostera cedevite, ne verujem da ce biti vidjen cak ni na sledecoj tekmi a sigurno nece protiv drugog protivnika
May 8May 8 juce mi je nazalost glavni utisak bila njegova teatralnost povodom smrti cvetkovica.sve razumem, bliskost sa porodicom ali mi je bas onako, preterano to bilo.sto se same tekme tice, cedevita nije nas rang, igrali smo u trecoj brzini zbog razlike u klasi, sto ne znaci da necdmo biti primorani da se borimo u drugoj.moram da priznam da se ne involviram nesto narocito u ove tekme, pomoci ce kada stignu egal protivnici
May 8May 8 35 minutes ago, uini said:juce mi je nazalost glavni utisak bila njegova teatralnost povodom smrti cvetkovica.sve razumem, bliskost sa porodicom ali mi je bas onako, preterano to bilo.sto se same tekme tice, cedevita nije nas rang, igrali smo u trecoj brzini zbog razlike u klasi, sto ne znaci da necdmo biti primorani da se borimo u drugoj.moram da priznam da se ne involviram nesto narocito u ove tekme, pomoci ce kada stignu egal protivniciE, hebiga uini.Možda je čovek jednostavno pukao i sve izašlo iz njega.Cvele je neko koga privatno zna još kao klinac i koji mu se x puta našao u životu.
May 8May 8 to je moj utisak, ne bih dalje špekulisao ljudi su različiti pa mene verovatno to drugačije pukne i u drugačijem kontekstu