Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Nisam biografiju, kada se biografija uzme u obzir sve je još crnje i gore. On se od prvog dana dokazivao i prošao prilično mukotrpan put do ovde bez preskakanja stepenica.

Monako mu se ovde uzima kao negativna referenca ne zbog vrlo merljivih rezultata, već zato što ga je pijani ruski miloner smenio na početku sezone koju je, ako se dobro sećam, sasvim solidno otvorio.

Uostalom, šta se tim otkazom postiže? Svaki F4 trener je nekada dobio otkaz i valjda zbog toga nije dovoljno dobar za klub koji je jednom u 50 godina odigrao plejof.

• Replies 18.4k
  • Views 823k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

ma nema potrebe da diskutujemo na temu, jer sam svoje stavove o obradu pojasnio 17k puta sad imam utisak kao da diskutujem sa osobom koja se sinoc probudila iz kome, pa mi prica o f4 treneru koji je razvio puno jeftinih anonimusa, verovatno strazela

1 hour ago, uini said:

that being said, naivan je svako ko misli da će obradović biti otpušten, osim ukoliko ne nastavimo da suvereno gubimo te jedine preostale tri serije. tj partizan/dubai u aba i jedan kls partizan koji je nebitan

Jedine sigurne serije su 1/4 finale sa Cedevita Olimpijom u ABA i 1/4 finale sa Zlatiborom u KLS.

Zavrsnica KLS tj polufinale i finale je u F4 formatu u Nisu ove sezone, a sto se ABA tice tu cemo da vidimo ima li "motiva" kod ovih 15-tak igraca i ne znam koliko clanova strucnog staba na celu sa trenerom posto su "silno motivisani" bili sinoc u "win or go home" utakmici takmicenja koje sve njih (a realno i ostale tj upravu i navijace) ocigledno najvise interesuje.

Mogla bi serija sa Cedevita Olimpijom biti dobar pokazatelj sta da se ocekuje u rezultatskom smislu do kraja sezone.

Edited by Borca

9 minutes ago, uini said:

ma nema potrebe da diskutujemo na temu, jer sam svoje stavove o obradu pojasnio 17k puta sad imam utisak kao da diskutujem sa osobom koja se sinoc probudila iz kome, pa mi prica o f4 treneru koji je razvio puno jeftinih anonimusa, verovatno strazela

Pa nema, rokate kao da smo na rsbu u poslednje vreme, kao za Real Madrid da navijate. Jedva da i bacim oko.

Ne sećam se sad svih igrača iz tog Monaka. Mogao je i Olimpijakos na tom F4 da reši, ali dali su 3 poena u 3/4, inače je sjajno spremio utakmicu. Ubili su ih u prvom poluvremenu.

Tadašnji Alfa, Blosongejm, Okobo, Strazel, Moneke, Donta Hol, ovaj Utara iz Pariza mu je igrao petorku... Verovatno ih ima još.

Od poznatijih imao je Jamesa, dovukao svog Brauna III iz Kubana, Lojda i Motija.

Zvezda da sastavi takav tim, da ne bi Jamesa, prodali bi 500 karata.

Jbt, ta Monakova sezona je EL klasik, snimaju se emisije.

7 minutes ago, kralj said:

Pa nema, rokate kao da smo na rsbu u poslednje vreme, kao za Real Madrid da navijate. Jedva da i bacim oko.

sad smo prešli na množinu/kolektiv ili mi persirate?

edit da batalimo raspravu, samo će preći u neku bezvezariju, stvarno nemam ništa novo da kažem

Edited by uini

@uini kako komentarišeš potpuno promašenu prognozu da nam je Barsa dobar match up u gostima u plej in?

8 minutes ago, uini said:

sad smo prešli na množinu/kolektiv ili mi persirate?

edit da batalimo raspravu, samo će preći u neku bezvezariju, stvarno nemam ništa novo da kažem

Ma taman posla persiram. D

Generalno je atmosfera na topiku koktel Kafke i Hičkoka, baš ne vodim računa ko šta pojedinačno piše.

Aj da vidimo, ja nešto mislim da tek sledi gaženje po timu i Saši pre svih, naročito ako se izgubi neka ABA serija.

Just now, JPM said:

@uini kako komentarišeš potpuno promašenu prognozu da nam je Barsa dobar match up u gostima u plej in?

misliš da je promašena

1 zbog rezultata

2 zato što smo mogli bolje protiv panatinaikosa, hapoela, nekog trećeg?

nama ne odgovaraju ultra-brze ekipe a barca je jedna od sporijih i najgabaritnija, gde smo mi, tj na centru, najjači

barca ima svoje kvalitete, kao i svaka ekipa iz top 10 ali i dalje bih birao da igramo sa njima. eventualno sa žalgirisom ali taj duel je bio nedostupan, zahvaljujući njihovom boljem prikupljanju pobeda

Mislim zbog toga što je moglo da se očekuje da će ovako da teče utakmica. Barselona je preiskusna, prekaljena ekipa likova koji su odigrali po 100 ovakvih utakmica.

Naša šansa je bila daleko veća u regularci da ih dobijemo nego sad. Valjda ti je jasno da ovakve ekipe kao Barsa imaju odlične šanse da budu uspešne, a ovakve kao što smo mi minimalne.

@kralj Naravno da sad tek sledi gaženje Saše i ekipe, ali ne od navijača, mi smo skroz nevažni. Gaziće nas protivnici, jer će sad ekipa pokazati jasnu nezainteresovanost, koja kad se spoji sa vidljivom nesposobnošću vodi dalji tok sezone u katastrofu. Možeš slobodno da se kladiš da je večini stranaca sinoć bio kraj sezone.

4 minutes ago, JPM said:

A skauting je pipava stvar i svodi sa teoriju velikih brojeva.

Nama je recimo dobar deo tog optimizma otpadao na činjenicu da smo najbolja skakačka ekipa, a oni maltene najgora, pa se na utakmici desi da nas solidno nadskaču.

Verovatno se to ne bi desiloo u 9/10 međusobnih tekmi.

• Popular Post

Sašu ne treba otpustiti što je izgubio neke utakmice, to može bilo kome da se dogodi nego što on uopšte nema ideju kako da popravi igru. Evo jučerašnji primer kada je 10 min opet gurao nisku petorku koja mu je donela nešto, nekad, pre 5 meseci. Iako to nije uspelo prethodna 2x sa Barselonom ali nema veze probaću i u najvažnijem meču sezone. Iako i laici znaju da niska petorka nema nikakvu šansu protiv Barselone jer će nas svaki napad rešavati leđima. Kao što ta niska petorka neće pomoći ni protiv Partizana. Gde će nas na prvom preuzimanju i jedni i drugi napuniti iz reketa. Ekipa koja ima trenera i ekipa koja nema trenera se juče videla baš u toj igri leđima. Mi smo kao pripremili specijal da Nvora igra leđima protiv Pantera i to je prošlo samo taj prvi put. Svaki sledeći put nije bilo šanse čak ni da pokušamo da odigramo jer se odbrana prilagodila.

Meni je juče glavni utisak utakmice bio da je Barselona imala 7 igrača a mi 5 igrača. Njihovi matoraći se kreću i u odbrani i u napadu. Našima kao da je neko zabranio pomeranje i ako naprave više od 3 koraka u napadu ili odbrani izlaze iz igre. KATASTROFA nam je igra i u odbrani i u napadu

Evo protiv Barselone:

Prvi meč: OFF RTG 104 DEF 116

Drugi meč: OFF 106 DEF 114

Juče: OFF 106 DEF 116

Voleo bi kada bi mi bar neko rekao šta je to Obradović unapredio u timu/igri od 25.11.2025 kada je konačno (po njegovim rečima) dobio priliku(i vreme) da implementira neke njegove ideje. Jer 2 meseca (oktobar i novembar 2025) ovaj tim je bio najbolji defanzivni tim EL i to ubedljivo. Napadački smo bili lošiji nego sada ali odbrambeno nebo i zemlja. Nije to 1 ili 2 utakmice nego 2 meseca. Gde su nestale te kretnje i to znanje?

To je ono što je Partizan uspeo u poslednjih mesec, dva. Gde se jasno vidi pečat trenera. Od 19te odbrane EL su postali prva odbrana. Napad skoro da uopšte nije unapređen. Moguće da je space jam pokupio naš talenat i prebacio njima ili se kod njih ipak nešto radi na treninzima.

1 minute ago, JPM said:

@kralj Naravno da sad tek sledi gaženje Saše i ekipe, ali ne od navijača, mi smo skroz nevažni. Gaziće nas protivnici, jer će sad ekipa pokazati jasnu nezainteresovanost, koja kad se spoji sa vidljivom nesposobnošću vodi dalji tok sezone u katastrofu. Možeš slobodno da se kladiš da je večini stranaca sinoć bio kraj sezone.

Pa okej, i meni je što se tiče praćenja maltene kraj sezone, pogledaću ako baš nemam ništa pametnije na raspolaganju. ABA je skroz nebitna, nju će samo mnogi iskoristiti za svoje male agende.

Inače, potcenjuje se uticaj navijača, Grujice, Đure. Eto, po većinskom mišljenju najbolji igrač i kuku lele ode u Olimpijakos Mekintajer je zakazivao fajt ispred Pionira zbog nebitnih navijačkih komentara. Živi su to ljudi, udahnu i oni radioaktivnost. Saša recimo upadljivo naglašava da ga ne diraju komentari i portali, ali nekako ih sve zna napamet i uopšte me ne čudi da je na kraju i podlegao. Ovo sa Motijem, Minićem, pa i Jagom je dobar indikator.

Od vedrijih tema, brat Šemi Odželej juče imao +/- skromnih +11.

Edited by kralj

2 minutes ago, JPM said:

Mislim zbog toga što je moglo da se očekuje da će ovako da teče utakmica. Barselona je preiskusna, prekaljena ekipa likova koji su odigrali po 100 ovakvih utakmica.

Naša šansa je bila daleko veća u regularci da ih dobijemo nego sad. Valjda ti je jasno da ovakve ekipe kao Barsa imaju odlične šanse da budu uspešne, a ovakve kao što smo mi minimalne.

sve se slažem, barca je jedna od iskusnijih ekipa, mada nismo ni mi neki mladići borovi.

ali protiv nekoga se igrati mora, ko bi po tebi bio bolji protivnik za nas?

po meni, to sigurno nisu bili panatinaikos, real i fener, možda hapoel jer su nestalni u formi ali po onome šta imaju i kako igraju, ne vidim sigurno bolji matchup. ostaje žalgiris, sa kojim imamo skor kao i sa barcom alikao što rekoh, jedino bih njih birao pre barcelone, da je to bilo izvodljivo.

poenta je da smo imali dobru šansu u odnosu na kontekst ali smo uspeli ponovo da jurimo skoro 20 razlike, na način na koji je bilo jasno da može samo neki mirakul da nam pomogne.

sama činjenica da nas nisu rešili na 15-20, govori da su nam prikladan protivnik ali avaj, nismo uspeli da uspostavimo igru koja nam odgovara (ili bilo kakvu), kao što to nismo uradili u skorije vreme protiv bilo koga, osim protiv asvela, koji jasno nije taj plejin/of nivo.

1 minute ago, uini said:

ko bi po tebi bio bolji protivnik za nas?

Sa pozicije 10 niko. U tome je i cela poenta. Morali smo makar jednu kod kuće da obezbedimo. Razlog je jasan, mi smo i sinoć utakmicu otvorili kao mlohava ćuna. Makar se to nije često dešavalo kada bismo bili domaćini.

Mi smo desetim mestom završili sezonu, ovo sinoć je bilo pro forme.

1 minute ago, JPM said:

Sa pozicije 10 niko. U tome je i cela poenta. Morali smo makar jednu kod kuće da obezbedimo. Razlog je jasan, mi smo i sinoć utakmicu otvorili kao mlohava ćuna. Makar se to nije često dešavalo kada bismo bili domaćini.

Mi smo desetim mestom završili sezonu, ovo sinoć je bilo pro forme.

gubili smo mi mnoge važne tekme kod kuće, pogotovo one gde smo favoriti. domaćinstvo je stravinsky prednost kada si u zoni, kao što smo mi bili u prvoj trećini sezone. samopouzdanje puca i preliva, arena gori i sve to daje neku sinergiju gde oplaviš protivnika o boljim danima a o lošijim ga dobiješ na mišiće.

kada si u ovom hladno-hladno-toplo-hladno setingu, onda znaš i sam kako to izgleda u areni. jer su očekivanaj i strepnja u crvenom, čim nešto malo krene naopako.

ali nebitno, ja sam to i napisao za barcu u trenutku kada su već nikakve šanse bile za 6. mesto (poraz panatinaikosa i/ili žalgirisa kod kuće od efesa i pariza. važi al na plaži) a sve ostale opcije su nam davale eventualno valensiju, hapoel, real, ko je već bio u opticaju, pored barce i monaka

u tom smislu, bih i danas birao barcu pa monako za prolaz u plejof.