April 21Apr 21 Videh na IG neki breaking news da je SO uručio otkaz Miniću nakon poraza od Partizana Spominjan je čiča na topiku da ga nema na klupi u Blaugrani pa eto, jedan abar (?)
April 21Apr 21 Nikad necu sveUspeti da smirim moje demoneCak i da moguNecu sveeeeA i kada bihU tome uspeoMozda bih MinicaTomom zamenio
April 22Apr 22 4 hours ago, Dankan Ajdaho said:Definitivno mi je hajlajt utakmice 0 minuta za Dobrića koji bi imao minimalno pet otvorenih catch up trojki,da se Veliki Strateg setio da postoji.I nije jediniZagrađivanje je bilo sramotno, a nema Barca nekog Tavaresa pa da to bude izgovor. Monti je sinoć imao mesto u rotaciji, nisu onoliki drugi i treći napadi bili slučajnost. Barca se nudila, bilo je jasno da će im šut stati i da će Klajburn posle šest trojki biti izduvani balon ali džaba. Koliko banana je Batler popio sinoć, da je imao povratni pas za Dobrića ne bi se zaletao kao guska u maglu. Namerno nisam hteo da postujem i kenjam sinoć, ali se na faci Kaline mogao pročitati trenutak u kom se tim nalazi. Bez krvi i bez mesa u najvažnijoj utakmici sezone, dozvolite jednom grobaru da bude nezadovoljan. I da, svi računaju sa istim budžetom sledeće godine - ja ne znam koliko stvarno blizanci mogu da zarade bez direktne pomoći države. Budžeti su toliko netransparentni da mogu da uzrokuju raznorazna fantaziranja a jedan potez rukom da nas pretvori u dve Cibone.
April 22Apr 22 5 hours ago, Ratamahatta said:Nikad necu sveUspeti da smirim moje demoneCak i da moguNecu sveeeeA i kada bihU tome uspeoMozda bih MinicaTomom zamenioRatamarinko.
April 22Apr 22 Lik se zove Donatas Motiejunas. Kakve vas Monte spopale, ja ne znam.Dve su opcije sad sto se trenera tice. Ili odmah otkaz da neko nov kroz jake ABA utakmice vidi ko ce mu koristiti za celu sezonu, ili dati sansu Sasi da osvoji ABA ligu. Ne znam sta je pametnije. Videcemo kako ce sada da izgleda finis sezone. Moja neka predikcija je da ce biti bolno usled pada zainteresovanost ogromnog dela ekipe. Ako domaca osnova nesto moze, sad je trenutak da doprinesu.U KLS igrati sa Djurisicem.Za sledecu sezonu, ako moze da se produzi Kodi, odlicno, ako ne onda jebiga, traziti drugo resenje. Osim njega, Butler, Ojeleye, Izundu, Miljenovic, Dobric, Djurisic. Dvoumim se oko Bolomboya, ako je samo do forme i priprema, nemam nista protiv da ostane. Isto i za Cartera. Ovo sto je igrao nakon bolesti prosto nije on, on moze mnogo vise.Dakle, imamo osnovu od 8-9 igraca. Dodati jos 3-4 i par klinaca. Valjda nece da se ponovi ova sezona, sto se povreda tice.Nije mi zao sto je Fener uzeo Foresta, puki prosek, plus iz Baskonije koja sve vise lici na KK Mega Evrolige, ekipa koja promovise igrace bez ambicije za rezultat.
April 22Apr 22 Uh, ja bih mnogo više voleo da smo mi kao Baskonija, najjača košarkaška priča u poslednjih 25 godina.Baš je teško pisati o ovom nesrećnom klubu. Svaki trener se, na prvo potplitanje na putu do pišljivog F4, uvalja u katran i perje, proglašava dunsterom i glavnim krivcem i jedinim komadićem koji nedostaje. Ne sprečava navijače ni to što su baš ti treneri u drugim sredinama odvodili svoje timove na taj isti F4 i to ne timove koji tamo odlaze redovno.Pa opet, Saša će morati da ode, jer oči krvare dok gledam kako se ne snalazi u ovoj toksičnoj sredini, mada sumnjam da bi se iko (značajno) bolje snašao. Čujem da se Nvora već uveliko vređa sa tribina, mogu misliti šta ga tek sad čeka.Ali ono što mi najviše ne ide u glavu jeste to da će za par godina opet doći igrač koji će da gori od želje da zaigra u grotlu Arene i da govori kako se pre dolaska čuo sa Nvorom i da mu je ovaj rekao da je atmosfera sjajna.
April 22Apr 22 Ostaviti Obradoviću Zvezdu da se vidi da li može da osvoji ABA, je baš wtf potez. Čoveku bez sistema igre, koji je već krenuo i iznutra da razjebava tim. Teraš pomoćnog trenera pre utakmice sezone... Odluke kao malo dete kada bira između žute i roze lizalice. Te mu ne treba Grejem, Jago ima onu stvar, pa ne treba Jago, daj Miljena... pa sad ne treba ni Miljen, a ni Dobrić... pa Moti nam mnogo znači i za teren i za svlačionicu, pa ne treba ni on... kako je uspeo da od ekipe koja rutinira Pao, Oli i Real dođe do ovog hrkljuša u poslednjih 2 meseca, evo ne znam... da je prosečan trener sam znao i pre ego što je došao, ali ovo je nivo iznad... nijedna ekipa u EL sem nas nije igrala gore na kraju sezone u odnosu na početak i sredinu...Čovek nije za ovu Zvezdu... on i neki smisleni sistem su dve strane magneta... kao kad Grčiću daš EPS pa misliš da neće da se raspadne... Zvezdi je mnogo važnije da ubode sa sledećim trenerom, nego ko će od igrača da dođe i ode... nije lako naći, ali videćemo šta će biti...
April 22Apr 22 2 minutes ago, kralj said:Baš je teško pisati o ovom nesrećnom klubu. Svaki trener se, na prvo potplitanje na putu do pišljivog F4, uvalja u katran i perje, proglašava dunsterom i glavnim krivcem i jedinim komadićem koji nedostaje. Ne sprečava navijače ni to što su baš ti treneri u drugim sredinama odvodili svoje timove na taj isti F4 i to ne timove koji tamo odlaze redovno.baš čudno da monako, taj tim koji pominješ kao argument, nije cenio to što ne cene ni govna-zvezdini navijači, nego su ga zamenili rukijem spanulisom nakon takvog mega-ishrana uspeha.nikada nisam bio za smenu trenera u svojoj istoriji praćenja basket-zvezde, pa ni prvi put kada je kouč obrad došao na klupu.sada zbog svega 17 x opisanog, jesam iz sve snage.that being said, naivan je svako ko misli da će obradović biti otpušten, osim ukoliko ne nastavimo da suvereno gubimo te jedine preostale tri serije. tj partizan/dubai u aba i jedan kls partizan koji je nebitanbiće obrad HC i na otvaranju sezoni, ovi mahniti otkazi ljudima koje je on podržavao u javnosti ili čak doveo, govore tome u prilog.
April 22Apr 22 9 minutes ago, uini said:that being said, naivan je svako ko misli da će obradović biti otpušten, osim ukoliko ne nastavimo da suvereno gubimo te jedine preostale tri serije. tj partizan/dubai u aba i jedan kls partizan koji je nebitanbiće obrad HC i na otvaranju sezoni, ovi mahniti otkazi ljudima koje je on podržavao u javnosti ili čak doveo, govore tome u prilog. I ja ovo mislim, očigledno se ide all-in na njega da sastavi svoj stručni štab i dotera roster po svojoj želji za sledeću sezonu... samoubistvo u najavi, bacanje para i što je najgore - vremena... živi bili pa videli...
April 22Apr 22 9 hours ago, JPM said:Ja nisam pratio Sasu van Zvezde, jel on uvek ovako pogubljen bio ili mu je ipak prevelika navijacka strast ka Zvezdi prepreka za razum?Izgubio treću četvrtinu polufinala F4 od Olimpijakosa 27:2. Evropski rekord.Sledeće sezone ga Ciglates izbacio iz plejofa. Da se jadan za zelen bor uhvati i on bi se zelen osušio.Pa onaj strmopizd u finalu EC sa Lokomotivom.Garantovana je da će u najvažnijoj utakmici sezone njegov tim podbaciti.
April 22Apr 22 1 hour ago, Bogotac said:Situacija sa Montejunasom,saJagom,sa Minicem dovoljno govori kakvo je stanje u klubuSituacija koja najbolje objašnjava šta se dešava u glavi ovog psiha.
April 22Apr 22 36 minutes ago, uini said:baš čudno da monako, taj tim koji pominješ kao argument, nije cenio to što ne cene ni govna-zvezdini navijači, nego su ga zamenili rukijem spanulisom nakon takvog mega-ishrana uspeha.nikada nisam bio za smenu trenera u svojoj istoriji praćenja basket-zvezde, pa ni prvi put kada je kouč obrad došao na klupu.sada zbog svega 17 x opisanog, jesam iz sve snage.that being said, naivan je svako ko misli da će obradović biti otpušten, osim ukoliko ne nastavimo da suvereno gubimo te jedine preostale tri serije. tj partizan/dubai u aba i jedan kls partizan koji je nebitanbiće obrad HC i na otvaranju sezoni, ovi mahniti otkazi ljudima koje je on podržavao u javnosti ili čak doveo, govore tome u prilog.Kako ga ne cene? Baš naprotiv, taj potez je bio totalni WTF, pripisujem ga tome da su poželeli uloge da podignu i da im F4 možda više nije bio dovoljno veliki uspeh. Tako bar deluje na osnovu izjava iz kluba kojih se sećam. Njegov boravak u Monaku je u svakom slučaju uspešan, što ovi naši analitičari sad govore, zavređen je organski progres u svakom smislu: organizacionom, rezultatskom, a Saša je afirmisao i dosta anonimnih i jeftinih igrača. Rekao bih da je ključna razlika u kontekstu, pre svega navijačkom, a onda se to neminovno prenosi sa portala i tribina na Ćaci upravu i to onda izađe na ovakvu radioaktivnost. Mene uopšte ne bi iznenadilo da on opet ode u Monako na kraju sezone i da ubuduće ponovo bude redovan u plejofu, a možda mu se opet omakne i po neki F4. Svakako su za to veće šanse nego da se isto dogodi Zvezdi.Mi ćemo od četvrtine do četvrtine da dižemo u nebesa i spuštamo u kanalizaciju svakog igrača i trenera i naravno da gajimo onlajn skauting po 250 potencijalnih Evrokup pojačanja.Meni se Saša nikada nije sviđao, ali eto više verujem 1 Bolomboju nego Darku Plavšiću, te tviter i PPP lajnapu eksperata.
April 22Apr 22 kakvu romansiranu biografiju si sad ispisao na osnovu press clippinga. dobio obrad otkaz uprkos velikom f4 uspehu da bi dosao ruki spanulis. to je cinjenica a zasto je sve to moglo biti, mogu da zamislim iz ovog frishkog iskustva