September 12, 2025Sep 12 1 hour ago, Moća said:Kako ko? Pa Radonja naravno.1 hour ago, Moća said:Salu na stranu vreme je za Saleta Obradovica ponovo.prihvatam iskljucivo coach malonea kao gospoda i spasitelja, jer bi se grdno izlozio na kalrmegdanu u junu, pre nego zaspi sa medjedima i pihtijama u zoo vrtuinace sfero nastavlja. Edited September 12, 2025Sep 12 by uini
September 12, 2025Sep 12 Sfero je na tankom ledu još od prošle sezone da se ne lažemo. Ovako neki početak sezone i leteće glava vrlo brzo, bojim se da ovo nije preterivanje.
September 12, 2025Sep 12 meni se u prvom poluvremenu svideo nworin ballhandling (bolji nego sto sam mislio, daklem, duplo bolji od projekcija sa neta) & osecaj za asistencijusteta sto nije ubacio nista al to ce docidrugo pol sam odjebo i gledao breakin bad
September 12, 2025Sep 12 Giros je jednostavno već prošle sezone MORAO biti bivši, sve ostalo je logičan sled događaja.Kada nekoliko igrača igra loše do igrača je, kada čitav tim izgleda kao grupa slučajnih prolaznika, do trenera je.
September 12, 2025Sep 12 53 minutes ago, JPM said:Koja bi bila poenta da sad menjamo trenera?Pa dovedeš profesionalca. Ili makar talentovanog amatera.
September 12, 2025Sep 12 1 hour ago, JPM said:Koja bi bila poenta da sad menjamo trenera?Ista ona koja je bila pri smeni Obradovica...Da se navijacima da zrtveno jagnje da svaljuju svu krivicu za sve stvari koje je kriv i za koje nije kriv.A da se uprava ocisti od toga.Mojih 5 centi.
September 12, 2025Sep 12 Nisam hteo da se mesam dok je bilo uzavrelo, ali da prospem svoje sada. Bojim se da je ovo sa Kalinicem (ko god da je to uradio), kao i ostatak sranja koje su se desile letos samo uvertira. Karma za EL koja nas je drndala 2 decenije i sada odlucila da nam da licence. Bice cudo ako se sve utakmice oba blizanaca zavrse. Edited September 12, 2025Sep 12 by Fins fleet
September 13, 2025Sep 13 17 hours ago, Nikodije said:Samo da primetim da mi se ovo zadnji puta desilo kad sam imao 13 godina.I ne razumem kako je uopšte izvodljivo da se ovako nešto desi profi košarkašu, doslovno je neobjašnjivo.