April 16Apr 16 2 minutes ago, uini said:inace, sutiramo 47% za tri, 91% sa bacanja ali su reket zatvorili spektakularnoi eto minus 12Za dva imamo 29% i 10 izgubljenih lopti.
April 16Apr 16 Inače je Saša toliko popozdeo na Batlera zbog onog ležernog poseda da mu je magare udario vaspitnu klupu i ostavio ga na 7 minuta u ovakvoj utakmici. Kao dete neko.
April 16Apr 16 3 minutes ago, kurjak said:10 izgubljenih lopti.A oni četiri.Mi smo neke lopte dali njima direktno u ruke, ne ono da izbacimo u publiku nego u ruke, da se ne muče.za reket, pa ne znam kako uopšte igrati tu protiv Tavareša, nije mi najjasnije. Nije svemoćan naravno ali je toliko dominantan da je scary af.
April 16Apr 16 Videli smo u Beogradu da može protiv Tavaresa. Ali mora jako u odbrani, a ne da se šetaju kako hoće...
April 16Apr 16 1 minute ago, Valk said:A oni četiri.Mi smo neke lopte dali njima direktno u ruke, ne ono da izbacimo u publiku nego u ruke, da se ne muče.za reket, pa ne znam kako uopšte igrati tu protiv Tavareša, nije mi najjasnije. Nije svemoćan naravno ali je toliko dominantan da je scary af.Garuba je bio najmanje na istom nivou kao Tavareš.
April 16Apr 16 2 minutes ago, Michael Krueger said:Videli smo u Beogradu da može protiv Tavaresa.Once in a fool moon.Nebitno, nije on čovek kriv što je toliki, što bi rekao pali brat Harper - košarka je igra visokih ljudi.Super nas načeo sad Hezonja u 3/4 nakon što smo izmuvali da bude naša lopta.
April 16Apr 16 4 minutes ago, JPM said:Deluje da Boki ne moze.Naravno da ne moze. Pusti kralja sto je umislio i sere po Obradovicu i kad nije zasluzioRivero
April 16Apr 16 Potpuno drugacije smo usli u drugo poluvreme.Ugasili smo se.Jebem ti srecu kuratu sa Bokijem.
April 16Apr 16 6 minutes ago, Valk said:A oni četiri.Mi smo neke lopte dali njima direktno u ruke, ne ono da izbacimo u publiku nego u ruke, da se ne muče.za reket, pa ne znam kako uopšte igrati tu protiv Tavareša, nije mi najjasnije. Nije svemoćan naravno ali je toliko dominantan da je scary af.Dosta je sporiji nego ranije, ali jbgProtiv nas i Pariz izgleda da zna sta radi, pa su izduvali 20+ tekmi
April 16Apr 16 Just now, kralj said:Skariolo i Hezonja nemilosrdni spram fame o Dobrinju kao def specijalcu.To je jedna od vecih misterija univerzuma