April 16Apr 16 Steta za povredu Bomboja. Ebuka los defanzivno, ali isto se nadam da Rivero nece gledati parketa
April 16Apr 16 Just now, MiddleClass said:ali isto se nadam da Rivero nece gledati parketamorace sa klupe da gleda parket, ne moze da zmuri hue hue
April 16Apr 16 Just now, Dankan Ajdaho said:56 poena primljenih ponovo...Koliko je Kodi postigao poena, nula?Zato ima čak tri asistencije
April 16Apr 16 Ja se, za divno čudo, uopšte ne nerviram.Ovi su izašli da odbrane domaći teren, pored njega imaju kvalitet, iskustvo, sudije, protivnika koji se malo izbezumio i to je to.Ovaj Lajls je previše zajeban.
April 16Apr 16 Odlična borba, ali malo sudije a malo naša očajna odbrana i na - 12 smo... Nemamo sa čim da im pariramo osim izolacijama i sutem za 3, pa app... To je sve što je u repertoaru kouča Obradovića. Opet kažem, velika šteta što je ovaj roster dopao ovako jednodimenzionalnom treneru... imamo džebane za mnogo bolju igru, pre svega u odbrani...
April 16Apr 16 inace, sutiramo 47% za tri, 91% sa bacanja ali su reket zatvorili spektakularnoi eto minus 12
April 16Apr 16 Just now, uini said:sta se desilo sa bolombojem, to mi je promakloZa sad trenutak odluke. Em smo prosuli posed i popili trojku kad smo bili na +5, em izgubili čoveka koji je laserski krpio pesničku vagabundo odbranu zanesenjaka Monekea i Nwore pre svih.
April 16Apr 16 2 minutes ago, uini said:sta se desilo sa bolombojem, to mi je promakloZgazio Dobrica i izvrnuo zglob.10-0 of skokovi u drugoj za nas. I izgubimo 10 razlike cetvrtinu
April 16Apr 16 10 minutes ago, JPM said:Nemam neka zamerke. Samo je Kodi van utakmice."Samo"I Moneke nas je unakazio isto.
April 16Apr 16 Mnogo je ovo neozbiljno, ćelavi je težak lakrdijaš.Kriminalno pripremljeno, u laganom ritmu nas gaze. CMM najgori kad je najvažnije, a Dobrić koji povređuje Bolomboja je samo šlag na tortu.
April 16Apr 16 Just now, JPM said:Nije delovala strasno povreda Bokija. Posle je normalno hodao.Svjeedno ga je bolje sacuvati za plej-in
April 16Apr 16 Just now, MiddleClass said:Zgazio Dobrica i izvrnuo zglob.10-0 of skokovi u drugoj za nas. I izgubimo 10 razlike cetvrtinuBaš bedak povreda. Čovek ide glavom uvek, daje se 100%. Ako ne bude mogao da igra Plej in, primaćemo 60+ po poluvremenu...