Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

2 minutes ago, Ted said:

pa Mijat ga je doveo prošlog leta......valjda je tada stigao i neki Vasiljević koga nikad nismo ni videli

čovek se bukvalno povredio na samom početku, valjda u nekoj od onih utakmica protiv Kiprana i od tada se nije oporavio, evo do sada. povređivao se još pet puta, odnosno izgleda da je injuru prone, pa ako nešto i ume teško da ćemo to videti

istini za volju protiv Kiprana je igrao stopera, što valjda i jeste njegova pozicija. nije bio tragičan, ali tada smo sve gledali drugim očima. levi bek svakako nije, zašto je završio tamo Bog sveti zna. sigurno ne zato što može da pokrije tu poziciju. verovatno je igrao pošto je Đurđević dobio crveni protiv Vojvodine. mada ni Đurđević nije levi bek, ali bi sigurno igrao da je mogao. istiina je da mi levog beka nemamo od kada je Jurčević ispao

ovaj tim je slabiji od onoga jesenas i to značajno. Jurčević, Milošević i Karabeljov su ta razlika. za bilo koga od njih ne postoji nikakava zamena. postoji formalno, ali suštinski smo tokm sezone degradirali tim dvostruko. tako što smo izgubili ponajbolje ili najbolje igrače iz svake linije tima, a dodatno time što je tim, u sred sezone, prepušten amaterima i naturščicima da se poigraju. i tako se oni poigrali i na terenu i na pripremema a mi otišli u kurac krasni. u tim varošarijama, organizovanom od amatera i stručnanja u pokušaju, postradali su i igrači koji su bili vrlo značani i nosili igru sa već pomenutima. pre svega Vukotić i Roganović

ova grupa igrača je igrala solidan, a povremeno i vrlo dobar fudbal, naročito u fazi napada i u pogledu tempa. imala je veliki problem u odbrani, koji ju je sprečio da postigne i više. sve je trajalo do prve veće rezultataske krize, koja je rešena na način na koji je verovatno ni najveći neprijatelj kluba ne bi rešavao, odnosno verovatno bi pokazao trunku milosti. to sečenje sekirom je bio prelomni momenat, posle toga ide pad koji mi ne možemo da zasutavimo. zaustaviće ga vreme, pošto se sezona uskoro završava

suma sumarum, ni smo u toku sezone uspeli da degradiramo i tim i igru i iz sezone ćemo izaći značano slabiji nego što smo u nju ušli

I sta da radimo Tede? Shvatili smo sta nam se desilo. Ali - sta da radimo? Ukrajinac?

• Replies 3.1k
  • Views 136.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Od onoliko raskošnog talenta najbolji igrači su nam Polter i Mitrović.

7 minutes ago, Ted said:

pa Mijat ga je doveo prošlog leta......valjda je tada stigao i neki Vasiljević koga nikad nismo ni videli

čovek se bukvalno povredio na samom početku, valjda u nekoj od onih utakmica protiv Kiprana i od tada se nije oporavio, evo do sada. povređivao se još pet puta, odnosno izgleda da je injuru prone, pa ako nešto i ume teško da ćemo to videti

istini za volju protiv Kiprana je igrao stopera, što valjda i jeste njegova pozicija. nije bio tragičan, ali tada smo sve gledali drugim očima. levi bek svakako nije, zašto je završio tamo Bog sveti zna. sigurno ne zato što može da pokrije tu poziciju. verovatno je igrao pošto je Đurđević dobio crveni protiv Vojvodine. mada ni Đurđević nije levi bek, ali bi sigurno igrao da je mogao. istiina je da mi levog beka nemamo od kada je Jurčević ispao

ovaj tim je slabiji od onoga jesenas i to značajno. Jurčević, Milošević i Karabeljov su ta razlika. za bilo koga od njih ne postoji nikakava zamena. postoji formalno, ali suštinski smo tokm sezone degradirali tim dvostruko. tako što smo izgubili ponajbolje ili najbolje igrače iz svake linije tima, a dodatno time što je tim, u sred sezone, prepušten amaterima i naturščicima da se poigraju. i tako se oni poigrali i na terenu i na pripremema a mi otišli u kurac krasni. u tim varošarijama, organizovanim od amatera i stručnjaka u pokušaju, postradali su i igrači koji su bili vrlo značani i nosili igru sa već pomenutima. pre svega Vukotić i Roganović

ova grupa igrača je igrala solidan, a povremeno i vrlo dobar fudbal, naročito u fazi napada i u pogledu tempa. imala je veliki problem u odbrani, koji ju je sprečio da postigne i više. sve je trajalo do prve veće rezultataske krize, koja je rešena na način na koji je verovatno ni najveći neprijatelj kluba ne bi rešavao, odnosno verovatno bi pokazao trunku milosti. to sečenje sekirom je bio prelomni momenat, posle toga ide pad koji mi ne možemo da zasutavimo. zaustaviće ga vreme, pošto se sezona uskoro završava

suma sumarum, ni smo u toku sezone uspeli da degradiramo i tim i igru i iz sezone ćemo izaći značano slabiji nego što smo u nju ušli

Od reči do reči.

Plus što su Mijatovićeve gluposti i protekcije ubili motivaciju najboljih, Vukotića i Roganovića, a amaterizam sa zimskih priprema doveo do epidemije teških i manje teških povreda.

4 minutes ago, DCI Banks said:

I sta da radimo Tede? Shvatili smo sta nam se desilo. Ali - sta da radimo? Ukrajinac?

ti i ja ne možemo ništa da uradimo. u tradiciji navijača ovde ne postoje opcije da se masovno skupljaju i prete da će sravniti stadion sa zemljom ili bilo šta slično. nisu faktor. organizovani su na ovaj ili onaj način u nekom talu sa državom, ostali mogu da skarliču po stadionu i skandiraju i to je to. psi laju, karavani prolaze

jedino čemu možamo da se nadamo jeste da će se u nekom trenutku pojaviti grupa ljudi ili čovek koji je zainteresovan za klub, a pored toga i zna kako se njime upravlja ili ume da pronađe onoga ko zna. pošto se radi o državnom projektu (tako je od osnivanja sa večitima) jasno je da ti dolasci stoje u korelaciji sa tim ko je na vlasti i kakav ima odnos prema klubu i sportu uopšte. i tako će biti do eventualno neke privatizacije ili promene statusa klubova

dobar deo navijača je uveren da bi padom režima više od pola naših problema bilo rešeno. ja nisam tako optimisičan, mislim da bi bilo rešeno možda 10% problema. režim svakao treba da se tutanja što pre, ali ne zbog Partizana, već zbog mnogo ozbiljnijih i jačih razloga. u nekoj široj slici fudbal je samo trivijalnost i sporedna stvar. šta će te promene doneti Partizanu, nije sasvim izvesno ali postoji nada. šta donosi ova konstalacija snaga, to gledamo već duže vreme

Edited by Ted

Ako se dosada nismo uverili da takozvane legende i razni veterani samo služe interesnim grupama za maskiranje pljačke, onda nešto sa našom inreligencijom nije u redu.

Dokazani profesionalci sa crnobelom istorijom poput Jokanovića, Ivića, Nikolića ili Paunovića beže od kluba kao od bolesti. Dok neki ozbiljni sportski radnici ne srede bar osnovno funkcionisanje kluba i amortizuju udarce kroz burek medije, teško ćemo izaći na zelenu granu.

Koliko god puta gledao reakciju Partizanovog štopera kod Zvezdinog drugog gola, prosto mi nije jasno. To se ni u petlićima ne radi. Lopta se ne izbija ka sredini, već ka aut liniji uvek.

Stvarno neshvatljiva glupost.

1 hour ago, JPM said:

Koliko god puta gledao reakciju Partizanovog štopera kod Zvezdinog drugog gola, prosto mi nije jasno. To se ni u petlićima ne radi. Lopta se ne izbija ka sredini, već ka aut liniji uvek.

Stvarno neshvatljiva glupost.

E TAJ ce biti prodat za 5m eur +ovog leta mmw

Jebiga sone je pokvario Simica, Vukotica i Roganovica a blagoje nije uspeo da ih opravi. Onaj muceni cakar nije nista kriv, i on je tu bio samo nesto da pita...

Mijat legenda okuplja njegove šatrolegende za Skupštinu i seiri nad svakom novom blamažom. Tako nas uskoro očekuje nova okupacija legende Srđe Kneževića, legende Đorđa Tomića, Milije starog sina i, naravno, navijača investitora.

Mislim da ću početi da idem na itakmice Železničara iz Pančeva, realno najlepši fudbal igraju.

Pa vidi, prica se neko vreme da ako Djape dobije, da Saranov iz Panceva dolazi kod nas za sportskog direktora. Tako da, sacekaj, mozda i mi proigramo D

Mocart pise da je Djakovac prvi pik za leto, to bi mi se dopalo. Jes malo divljak, ali ne staje 90+ minuta, kao da ih ima trojica na terenu.

Edited by Cheyenne

On 28. 4. 2026. at 17:56, Cheyenne said:

Pa vidi, prica se neko vreme da ako Djape dobije, da Saranov iz Panceva dolazi kod nas za sportskog direktora. Tako da, sacekaj, mozda i mi proigramo D

Mislim da to nije toliko zasluga Šaranova, pre bih rekao da je tim našpanovao Koković, uzgred naš bivši pomoćni.

A protivkandidat Šaranovu treba da bude Jovetić.

Meni Đakovac nije prva želja, radije bih Dritona Canaja, ali znam da to trenutno nije moguće zbog SNS bagre sa juga.

Šaranov je valjda menadžer Dragojeviću?

Овај клуб је уклет дефинитивно. Значи након година сатирања истог од стране сопствене/их управе/а, коначно дочекамо некакво ето бар на папиру прихватљиво решење, и они људи се закриве међусобно до те мере да је то постало толико дегутантно, да чак ни Вазурин период не делује више толико одвратан.

Да смо некакви навијачи као што нисмо, отерали би их све скупа говњивом мотком, па нек иду у ријалити неки нек се препуцавају тамо сваки дан а нас лепо да оставе на миру.

Прешли су буквално сваку границу, језиво је на шта све ово личи.

Izgleda da Sek pali, daj boze. Golmanima jos 1 godina, a Ugresic prvi na prodaju. Vidim BaNbi u ime Apela na strani Mijata.

On 30. 4. 2026. at 18:56, johan nagel said:

Овај клуб је уклет дефинитивно. Значи након година сатирања истог од стране сопствене/их управе/а, коначно дочекамо некакво ето бар на папиру прихватљиво решење, и они људи се закриве међусобно до те мере да је то постало толико дегутантно, да чак ни Вазурин период не делује више толико одвратан.

Да смо некакви навијачи као што нисмо, отерали би их све скупа говњивом мотком, па нек иду у ријалити неки нек се препуцавају тамо сваки дан а нас лепо да оставе на миру.

Прешли су буквално сваку границу, језиво је на шта све ово личи.

nije uklet. samo ima kontinuitet lošeg upravljanja, a fazon je u tome što posledice takvog upravljanja nisu iste u svakom vremenskom periodu. plus, ljubav navijača i uprave teško da je ikada postojala. setimo se perioda Zeke i Bjeke, javnih sahrana i krstača, Đurića koji deluje kao polupismeni đilkoš i šibicar, pa onda notornih V&V, pa evo sada do ovog putujućeg cirkusa, odnosno uprave koja je došla da spašava klub a završila u međusobnim obračunima

naravno, ishod lošeg upravljanja uvek će biti isti, ali vremeski to može da se rastegne i zamaskira. mi imamo to "zadovljstvo" da živimo u periodu koj liči na kulminaciju tog jednog, ili bolje reći jadnog procesa. nakon koje će klub ili da nestane, odnosno potone ili će početi da ide uzlaznom putanjom

po jednom parametru Partizan je mnogo Srpskiji klub od Zvezde. konkretno, mislim na odbijanje ili otpor modernizaciji. ovo je vrlo česta primedba koja se odnosi na Srpsko društvo u celini, istorijski posmatrano, a ako to spustimo na ovaj mali fudbalski nivo, mi smo tu neprikosnoveni šampioni i Zvezda može samo da nas gleda i da nam zavidi. zajebavam se naravno, može da nas gleda i da konstatuje, majko mila koja budale. neću sad da se bavim njima, ionako ih je ko Kineza, oni su uhvatili svoj trenutak i krenuli napred. ne bavim se sad pravdom, nepravdom i politikom, to su neki faktori u kojima mora da se živi i u kojima mora da se nađe put. ako čekamo pravedno društvo kako bi iskazali svoj potencijal, najpametnije je da odemo sutra u sudski registar i obrišemo klub i počnemo da se bavimo nečim smislenim

mi svoj trenutak nismo uhvatili, a bio je period u kojem je to bilo izvodljivo. ali ne u formi komunističkog uduženja građana, odnosno sintnospostveničke interesne zajednice nekoliko secikesa, šibicara i prevaranata. sada su okolnosti drugačije i teže ali zadatak nije nemoguć. nemoguć je za Rasima i Mijata, pošto su to stvari van njihovih mogućnosti. a ako klub sa toliko navijača, sa takvom istorijom ne može iz sopstvenih snaga i tolikog ljudstva da iznedri jedno lice ili grupu njih, koji zapravo znaju šta je moderan klub i kako da ga uspostave (pa makar trajalo i 10 gdina), onda je stvarno bolje da se obrišemo iz registra

Edited by Ted

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.