Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

za ovu dvojicu što su ga nasledili, Blagoje je mešanac Anćelotija i Murinja

ispadanje iz Evrope nije bilo expresno, sa ojađenim i podmlađenim timom, sa kratkm pripremama, sasvim dobro smo se borili. raspad sistema je nastupio kad je otišao, tada smo bili u rezultatskoj krizi. manje-više, verovatno ne postoji profesionalni fudbalski klub koji u nekom delu sezone nije u krizi. igre ili rezultata. ili oba

raspad je nastupio posle, sa Mijatovim luđenjem i dovođenjem trenera bez autoriteta i iskustva......koji je od krize rezultata, koja je po definiciji privremena, napravio trajnu krizu, sa sve komičnim zimskim pripremama, posle kojih su igrači i ekipa izgledali kao da se prvi put vide u životu

Blagoje je mogao da bude zamenjen samo nekim ko je bolji od njega. u suprotnom nije bilo logike otpuštati ga. koliko su ta rešenja bila bolja od Blagoja dovoljno govori da se sada sa setom sećamo i te rezultatske krize iz novembra

• Replies 3.1k
  • Views 136.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Sta znam, cenim da bi i sone uspeo da bude treci i da izgubi 3:0 od cigana

9 hours ago, ZokiAsov said:

Sta znam, cenim da bi i sone uspeo da bude treci i da izgubi 3:0 od cigana

Mijata bi Gani pustili, pa i njegovog Šoneta, fino se slažu

ovo je užasno i gledati.

čukaričkom fali 7-8 igrača a mi izgledamo... pa ne mogu da nađem odgovarajuću reč.

"neadekvatno i bezidejno" je preblaga formulacija.

Blagoje jaka trojka!

Екипа је у каналу и играчи једва чекају крај очигледно. Не могу превише ни да их кривим с обзиром на то кроз шта су све прошли ове сезоне, и на терену и око њега.

То што више нема Милошевића а Вукотић се угасио такође не помаже, то су нам била два игрча која су највише вукла офанзивно док је екипи ишло добро.

Чињеница да од 04. Х (ироније ли) немамо левог бека у саставу говори вероватно најбоље о овој сезони и начину на који су ствари вођене.

Остаје да се покољу на тој скупштини па да видимо како даље.

najiskrenije, nemam želju niti volju da o ovoj sezoni napišem ili kažem bilo šta više. mislim da je sve rečeno, a ono što je rečeno u praksi je i potvrđeno.

al ajd, form je u pitanju, pa ako nešto treba da se kaže može da se odnosi na budućnost. ne sumnjam da će, u okviru ratnih priprema za predstojeću skuštinu, opet da se pojavi tema vezana za Blagoja i njegova sagrešenija. koja tema je potpuno irelevantna. dal smo drugi ili treći uopšte nije bitno. nit je drugo mesto nekakav strašan uspeh, nit je treće nekakva katastrofa. ono što bi pouzdano moglo da se ustvrdi, ako se sagleda prethodnih period, jeste sledeće. da je expertima koju su menjali Blagoja kojim slučajem poveren tim od početka sezone, vrlo su verovatne dve stvari. prva, da bi sad igrali u plejautu. druga, smatrali bi uspehom ako ostanemo u ligi. još prostije, Blagoje je morao da ostane ne zato što je elitni trener na svetskom/evropskom nivou, nego zato što nisu imali mogućnost, ne da dovedu nekoga ko je na njegovom nivou, već nisu mogli da dovedu nekog ko je blizu toga. stoga, bacanje kamenja na Blagoja je potpuno promašena tema. onaj ko bi to radio, verovatno hoće da skrene pažnju sa nečeg drugog. isto važi i za sledeću sezonu. ako nema mogućnosti da se dovede stručni štab koji je izvesno kvalitetniji od postojećeg, nikako ne treba eksperimantisati sa naturščicima, priučenima itsl.

a to nešto drugo verovatno je vezano za predstojeću skupštinu. nemam pojma kakav je odnos snaga niti šta će da bude. jedino što mogu da kažem da, blago rečeno, nikakav naročit optimizam ne uliva ni jedna od strana u sukobu. u tom smislu, eventualno bi pojava neke treće strane i nekih novih lica mogla da ulije malo nade. kažem malo, pošto su i ovi koji sada ratuju, do skoro bili treća/nova lica. odnosno, ni treća lica, sama po sebi ne znače ili garantuju bilo šta.

Edited by Ted

Da ne bi bilo da niste znali i niste obavešteni, Predraga Mijatovića je i danas, kao i na svim prethodnim utakmicama, na tribini pratio Vučićev konsiljere Dragan Palibrk. Ukratko, podvaljuju nam novog Vučelića.

vidi, da su ga pratili Isus Hrist, Nelson Mendela i Majka Tereza, malo je verovatno da bi on mogao da zadobije podršku navijača. uključujući i mene. imao sam neku nadu na početku, očigledno naivno i verovatno iz prevelike želje da se mrdnemo sa nule

to je očigledno sve jedan mutljag, koji se povremeno podigne i zatalasa, pa se onda slegne i ostane isto to......mutljag

Ma ja rantujem na blagoja jer se pricalo kako je bila velika steta sto je on otpusten onomad, posle 4:1, a ovo danas protiv istog protivnika je mozda i veca sramota kad se pogleda sastav timova. U sustini najmanje bitan lik u ovoj tragediji, prosecan srpski trener koji nikako nije bio izbor da pravi pitu od govana ni letos a pogotovo ne da se vraca kao ujak albert. Vise bih ga cenio da je rekao duvajte ga i redovno isplacujte platu dok ja sedim na dunavu i cirkam ladan spricer. Sustina je ovo sto je rekao ted da je u borbi srpske i crnogorske sluzbe 01. juna manje vise svejedno ko ce da pobedi. A mozda je cak najrealnije i da podele plen, sto se vec uveliko provlaci kroz njihove medije. Stari pandur iz Pazara tesko da bi vec za prvi jun zakazivao sednicu na kojoj ce da ga isprase a ni mijat mi ni deluje kao neko ko smatra da je dzentlmenski boriti se za izgubljene ciljeve.

Tako da bice bolje ali ne nama, sta da se radi gledace se ponovo utakmice, pljuvati neki novi blagoje i igraci, jebiga neko mora

3 minutes ago, ZokiAsov said:

Ma ja rantujem na blagoja jer se pricalo kako je bila velika steta sto je on otpusten onomad, posle 4:1, a ovo danas protiv istog protivnika je mozda i veca sramota kad se pogleda sastav timova. U sustini najmanje bitan lik u ovoj tragediji, prosecan srpski trener koji nikako nije bio izbor da pravi pitu od govana ni letos a pogotovo ne da se vraca kao ujak albert. Vise bih ga cenio da je rekao duvajte ga i redovno isplacujte platu dok ja sedim na dunavu i cirkam ladan spricer. Sustina je ovo sto je rekao ted da je u borbi srpske i crnogorske sluzbe 01. juna manje vise svejedno ko ce da pobedi. A mozda je cak najrealnije i da podele plen, sto se vec uveliko provlaci kroz njihove medije. Stari pandur iz Pazara tesko da bi vec za prvi jun zakazivao sednicu na kojoj ce da ga isprase a ni mijat mi ni deluje kao neko ko smatra da je dzentlmenski boriti se za izgubljene ciljeve.

Tako da bice bolje ali ne nama, sta da se radi gledace se ponovo utakmice, pljuvati neki novi blagoje i igraci, jebiga neko mora

ali upravo se ispostavilo da je bila šteta......jer smo umesto rezultatske krize dobili totalnu krizu i razvaljivanje i ono malo igre i smisla na terenu, koji su do tada postojali. takoreć, sanirali smo štetu na krovu tako što smo našli majstore koji su uspeli da sruše celu kuću. koja ni do tada nije bila velelepna, ali je bar bila/postojala

ono što mislim da je najveća šteta iz svega toga, to je bukvalno materijalna šteta, odnosno izgubljena potencijalna dobit u smislu vrednosti pojedinih igrača (Vukotić, Roganović, Trifa npr.). rezultatska kriza bi prošla, ovo drugo mesto bi bilo stvar rutine, titula bi svakako bila van domašaja, a potencijalna vrednost igrača bi bila veća na kraju sezone, odnosno sada

slažem se ja da Blagoje nije Ivica Osim ili Marko Nikolić, ali je negde najviše što si mogao i možeš da imaš u datim okolnostima. pri tome je pristojan lik, nije seljak, narkoman, pijanac, prostak, pajac. ima nekakav svoj stručni štab i nekakvu ideju šta bi radio. cela ta priča je barem fudbalska, iako nije na top nivou. nikakve mi opcije nismo imali, šta smo mogli da biramo, ko će ovde da dođe ili se vrati a da ima ime i vrednost na tržištu?

Edited by Ted

kad smo kod trenera i MIjatove fantazije o Špancu za sledeću sezonu........Rijera je dobio šut kartu u Ajntrahtu

sad očekujem da portali krenu da ga sele ovde ako Mijat pobedi na skupštini

8 minutes ago, Ted said:

ali upravo se ispostavilo da je bila šteta......jer smo umesto rezultatske krize dobili totalnu krizu i razvaljivanje i ono malo igre i smisla na terenu, koji su do tada postojali. takoreć, sanirali smo štetu na krovu tako što smo našli majstore koji su uspeli da sruše celu kuću. koja ni do tada nije bila velelepna, ali je bar bila/postojala

ono što mislim da je najveća šteta iz svega toga, to je bukvalno materijalna šteta, odnosno izgubljena potencijalna dobit u smislu vrednosti pojedinih igrača (Vukotić, Roganović, Trifa npr.). rezultatska kriza bi prošla, ovo drugo mesto bi bilo stvar rutine, titula bi svakako bila van domašaja, a potencijalna vrednost igrača bi bila veća na kraju sezone, odnosno sada

slažem se ja da Blagoje nije Ivica Osim ili Marko Nikolić, ali je negde najviše što si mogao i možeš da imaš u datim okolnostima. pri tome je pristojan lik, nije seljak, narkoman, pijanac, prostak, pajac. ima nekakav svoj stručni štab i nekakvu ideju šta bi radio. cela ta priča je barem fudbalska, iako nije na top nivou. nikakve mi opcije nismo imali, šta smo mogli da biramo, ko će ovde da dođe ili se vrati a da ima ime i vrednost na tržištu?

Brate ali to je sve sta bi bilo kad bi bilo. Ne moze niko da garantuje da posle macve i cuke ne bi zaredjao jos poraza i imao slican omjer kao sone. U drugom mandatu je uzeo 17 od 30 bodova, ja slabo pratim ove ostale timove tako da ne znam da li ofk, cuka i lucani imaju bolji roster ali mislim da nismo jos uvek losiji od njih.

Nista ne garantuje da se vukotic, roganovic simic i ostali ne bi pokvarili i da nije bilo smene. Vratio se pre 2 meseca covek pod kojim su pruzali jesenas najbolje partije ali oni igraju isto kao i kod soneta.

A ovo ko bi od iole krstenih trenera uzeo partizan pa vec skoro 10 godina je jasno da nece niko. Mozda neki spanac avanturista ako bi dobio duplo vise para nego sto vredi na trzistu.

Just now, ZokiAsov said:

Brate ali to je sve sta bi bilo kad bi bilo. Ne moze niko da garantuje da posle macve i cuke ne bi zaredjao jos poraza i imao slican omjer kao sone. U drugom mandatu je uzeo 17 od 30 bodova, ja slabo pratim ove ostale timove tako da ne znam da li ofk, cuka i lucani imaju bolji roster ali mislim da nismo jos uvek losiji od njih.

ne isključujem da bi i tako moglo da bude.......ali u pitanju je prosta fudbalska logika i praksa. koja govori da u toku jedne sezone svaki klub, pa i oni ponajbolji u Evropi, imaju period kada nastupi kriza rezultata (imao je Siti ove sezone, imao je Inter npr). koja dođe i prođe i na kraju završiš tamo negde gde ti je, objektivno, i mesto

Realno verovatno je razlog ovih bednih partija ocekivanje vecine igraca da napuste klub jos u januaru. Poznavajuci stanje u klubu i partizanovu tradicionalnu politiku: prodaj na prvu ponudu, mozda su im povredjena tanana osecanja i mlade plemenite duse...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.