Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

22 minutes ago, April said:

Ko je doveo ovog debila Milovanovića?

Ovaj je post napisan pre nego što je stigao da im otvori još jednu mrtvu šansu i sjebe nas za još jedan gol

• Replies 3.1k
  • Views 136.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Najveća sramota smo mi i na šta nam ekipa liči.

Mijatović je uspeo nemoguće - da dodatni ukanali i upropasti klub više nego vazura. A mislio sam da je to nemoguće.

• Author

Samo 5 minuta produzio. Sudija smrade

Ništa ne umemo da zatvorimo, ccc

Imali smo neke svoje sanse, lepo je to pripremio i zategao blagoje

• Author

Drago mi je sto je zvezda uzela i proslavila titulu bas protiv nas. Prelepo nedeljno vece

I meni isto. Kad vec mi nismo mogli, drago mi je da su bas oni osvojili

• Author

Drago mi je sto je neki beogradski klub osvojio titulu

Čestitamo komšijama koje su opet broj 1! Zato si Zvezdo najveća!

82804740757f9315ae0131822734315_w640.JPG

• Author

Ne bih mogao podneti da recimo Napredak ili Becej osvoje titulu. A zvezda mi je ok. I to u direktnom duelu koji je odlucivao o tituli

• Author

Bez jake zvezde nema ni jakog Partizana

E cirkusa. Shimpr Legendo! Predlazem egzoticni put za Donjeck ne znam zasto ali nesto me vuce tamo!

što bi rekao legendarni Slišković......aj tinks det rezultat iz real

za derbi više nismo konkurentni, za Vojvodinu i Železničar jesmo........duboki su ponori u koje smo mi otišli. a Mijat nas odatle neće vozdići, to je sad već sasvim izvesno

Mijat pod hitno karta u 1 pravcu u EU msm u cg a mi imamo svog DASU Kiselog nema sta da brinemo. Seku zelim divno vece!! Ionako ne zna ni za koga igra a kamoli sta je cilj igre. Idemo dalje. Ma neki spanac... moze i ukrajinac...

1 hour ago, April said:

Ko je doveo ovog debila Milovanovića?

pa Mijat ga je doveo prošlog leta......valjda je tada stigao i neki Vasiljević koga nikad nismo ni videli

čovek se bukvalno povredio na samom početku, valjda u nekoj od onih utakmica protiv Kiprana i od tada se nije oporavio, evo do sada. povređivao se još pet puta, odnosno izgleda da je injuru prone, pa ako nešto i ume teško da ćemo to videti

istini za volju protiv Kiprana je igrao stopera, što valjda i jeste njegova pozicija. nije bio tragičan, ali tada smo sve gledali drugim očima. levi bek svakako nije, zašto je završio tamo Bog sveti zna. sigurno ne zato što može da pokrije tu poziciju. verovatno je igrao pošto je Đurđević dobio crveni protiv Vojvodine. mada ni Đurđević nije levi bek, ali bi sigurno igrao da je mogao. istiina je da mi levog beka nemamo od kada je Jurčević ispao

ovaj tim je slabiji od onoga jesenas i to značajno. Jurčević, Milošević i Karabeljov su ta razlika. za bilo koga od njih ne postoji nikakava zamena. postoji formalno, ali suštinski smo tokm sezone degradirali tim dvostruko. tako što smo izgubili ponajbolje ili najbolje igrače iz svake linije tima, a dodatno time što je tim, u sred sezone, prepušten amaterima i naturščicima da se poigraju. i tako se oni poigrali i na terenu i na pripremema a mi otišli u kurac krasni. u tim varošarijama, organizovanim od amatera i stručnjaka u pokušaju, postradali su i igrači koji su bili vrlo značani i nosili igru sa već pomenutima. pre svega Vukotić i Roganović

ova grupa igrača je igrala solidan, a povremeno i vrlo dobar fudbal, naročito u fazi napada i u pogledu tempa. imala je veliki problem u odbrani, koji ju je sprečio da postigne i više. sve je trajalo do prve veće rezultataske krize, koja je rešena na način na koji je verovatno ni najveći neprijatelj kluba ne bi rešavao, odnosno verovatno bi pokazao trunku milosti. to sečenje sekirom je bio prelomni momenat, posle toga ide pad koji mi ne možemo da zasutavimo. zaustaviće ga vreme, pošto se sezona uskoro završava

suma sumarum, ni smo u toku sezone uspeli da degradiramo i tim i igru i iz sezone ćemo izaći značano slabiji nego što smo u nju ušli

Edited by Ted

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.