Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

19 hours ago, Kreator said:

Jedini konkretan predlog koji je izneo (Mijatović) odnosio se na kreditno zaduženje kod izvesnog švedskog fonda, uz kamatnu stopu od 6,7% koja se isplaćuje unapred,

https://www.facebook.com/share/r/17XR7RTE56/

• Replies 3.1k
  • Views 136.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Hajahahshahshahshahahahahaha ludilo!!

5 hours ago, Nikodije said:

Borba za FK Partizan - kolorizovano

Al ga napisa pismo Tomic, da se umoris citajuci

Blagoje solidan

ako ne bude kakvog pomaka ubrzo, mogli bi da završimo i na 4. ili 5. mestu

čitavo proleće je raspad i tregedija, a sad sledi serija utakmica sa timovima iz gornjg doma. bukvalno bi blagoslov bio da nema ovog plejofa i da se sezona završava posle sledećeg kola

Не можемо баш да паднемо на четврто место али нам друго озбиљно клизи.

Убијен је у појам некако овај тим, а како и не би био кад погледаш шта се све издешавало и још увек се дешава.

А немамо ни квалитет то је јасно. Док смо још играли фудбал у првом делу сезоне, тим су носили Милошевић и Вукотић, први је отишао а други се буквално угасио у међувремену. Изостанак Јурчевића, јединог левог бека на оволики период се такође испоставио као огроман проблем. Посебно јер је до повреде играо фудбал живота и био јако битан шраф у том нашем систему игре тадашњем.

Отворени рат у управљачким структурама такође не помаже, и рачунајући све околности, друго место на крају би чак било и подвиг, а ето не тако давно смо се шепурили са првог.

mislio sam na činjenicu da se Železničar nalazi u odličnoj formi, a sa Novim Pazarom igramo sledeće, poslednje kolo, a oni su tu uz Želežničar. ako izgubimo u Pazaru, što ne bi bilo nikakvo iznenađenje, predstoje nam utakmice protiv Zvezde i Vojvodine. u ovakvoj formi i sa ovakvom efikasnošću sasvim je realno da bi tu moglo da dođe do još dva poraza. u toj, najgoroj varijanti, pritisak na to 3. mesto mogao bi da naraste drastično. naravno to zavisi i od rezultata Železničara i NP.

zapravo je utakmica u NP jako bitna, sa nekom pobedom tamo mogli bi da skinemo dobar deo ovog pritiska. Železničar gostuje Javoru, koji ne može u gornji deo nikako, a od dna tabele je poprilično daleko. tu nam igra da Javor uzme i bod, odnosno da otkine dva Železničaru

što s tiče 2. mesta, Vojvodina dočekuje Radnični (N) koji takođe ne može gore, a daleko je od dna. ako to pobede biće 2. u ovom regularnom delu, a to znači da pomenute utakmice protiv Zvezde i njih igramo u gostima.

u najgoroj varijanti (Vojvodina dobije Radnički mi izgubimo u Pazaru), u plejof Vojvodina ulazi sa 62, a mi sa 58 bodova. ako Železničar dobije u Ivanjici, iza nas bi bili oni i NP sa 51 i 50 bodova. ako je raspored plejofa kao ranije to znači da nam, po rasporedu, prvo dolazi Železničar, a onda gostujemo Vojvodini pa Zvezdi.

tu postoji mogućnost da se zakuva i za 4. mesto, naravno ako nastavimo sa ovakvim izdanjima. ako uspemo da dobijemo NP i Železničar u ovih par narednih kola, onda smo relativno mirni. ali činjenica je da ulazimo u ovaj, presudni deo sezone, kao ekipa koja je u ubedljivo najlošijoj formi od prvih 5 ekipa. prosuli smo 4 boda protiv Lučana i Čukaričkog, a to su bodovi sa kojima bi bili značajno mirniji sada

Edited by Ted

Лоши јесмо али би ипак био скандал да нас стигну Железничар или Пазар који су 10 или 11 бодова иза.

Иначе четири екипе испадају ове сезоне, тако да рецимо Раднички Ниш не да није далеко од дна, него би испали да се данас заврши првенство.

Јавор је бод изнад, свака текма сад за те екипе 9-14 места је јако битна.

u pravu si, potpuno sam prevideo ispadanje 4 ekipe, odnosno zaboravio sam na to

to nam ide u korist u narednom kolu, u smislu motiva ekipa koje igraju protiv Vojvodine i Železničara. posle toga nas ne interesuje

inače, na prolećnoj tabeli smo na 9. mestu, 12 bodova, gol razlika 9-13

sek, bkostic i vukotic - standardno/uzasni. kako da uradimo bilo sta protiv bilo koga ako nemamo krila, a s onakvim "plejmejkerom"?

blagoje cini se ima taj fetis da, ponekad bandoglavo, pokusava da izvlaci pojedince kojima veruje iz kanala - jesenas mu je to vukotic donekle i vratio, ali sta vise npr 1 sek ili bkostic treba da urade da bi ih bar malo ohladio?! sek jeste brz, ali je isto toliko i vanredno glup - decko kao da igra neki svoj mec na bukvalno svakoj utakmici - uvek potez vise i nikada lopta/pas u pravo vreme - apsolutno bedan ucinak u odnosu na kolicinu vremena koliko ima loptu u nogama. bkostic isto to samo sto nije brz. (trifunovic npr bio duplo efikasniji od obojice za ono malo vremena sto je dobijao lopte.)

nije mi najjasnija ni rotacija pozicija natka i zahida - potonji igra zadnjeg veznog i gubi snagu prenoseci loptu, dok je 3x korisniji kad je blizi protivnickom golu. natko deluje kao da je ostario 5 godina za poslednjih 5 meseci, cini se da se i sam pita sta ce vise tu (

Potpuno je jasno da Mijatovićeve plaćene tekstove objavljuju Vučićevi govnoidi, Vučeline Novosti, Žurnal i Informer. Pametnom dosta.

Gledao juče, čim su ušli Zahid, Trifunović i Natko sve je leglo.

Sek i Dragojević, fakin projekti su nam ponovo ukrali prvih sedamdeset minuta posle je već bilo kasno.

sek je apsolutno najveci kancer ovog tima - ubija i protok lopte i svaki sekund u ono malo momentuma sto imamo, pritom uzasno trosi i zivce i energiju ostalima - siromah roganovic sinoc istrca masu sprinteva po desnoj strani, a da jednu loptu nije dobio (

a vukotic vec duze vreme ne moze da se sastavi - ok, brzina mu nikad nije bila jaca strana, al' tehnika, po cemu je KAO poznat, pa blago receno kriminalno izgleda - samo juce je imao bar tri izgubljene u prijemu - wtf?! i ono sto je najgore - kada vidis da te nece, uvek, ali UVEK mozes da nadoknadis htenjem i voljom - on tu ne pokazuje apsolutnu trunku zelje/napretka - njegove reakcije su mlataranje rukama i trazenje nepostojecih faulova posle svake izgubljene lopte. blagoje treba malo da ga natera da se uzeli terena - nek pase klupu par meceva, pa da ga vidimo onda - ovu polusezonu igra ispod svakog kriterijuma.

ovakvoj impotenciji ni veštačka oplodnja ne pomaže

3 hours ago, April said:

Potpuno je jasno da Mijatovićeve plaćene tekstove objavljuju Vučićevi govnoidi, Vučeline Novosti, Žurnal i Informer. Pametnom dosta.

Gledao juče, čim su ušli Zahid, Trifunović i Natko sve je leglo.

Sek i Dragojević, fakin projekti su nam ponovo ukrali prvih sedamdeset minuta posle je već bilo kasno.

ja sam to rekao i posl utakmice sa Mladosti u Lučanima. Natho i Zahid moraju imati veću minutažu

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.