Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

javija se i mijat

kad bi bili brzi i aktivni u prelaznom roku, kao kad treba jedni drugima da odgovore, gde bi nam kraj bio.

• Replies 3.1k
  • Views 136.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

sve što je danko naveo u intervjuu je tačno. nažalost. više sam očekivao (pristojnosti) od mijata.

33 minutes ago, shimpr said:

Ja sam za struju Vazura - Vucelic

ja sam više za to da se kroz njih pusti struja

Samo Branko Ružić

ja bih doveo neke Dance, Norvežane i Holandeze. uprava, stručni štab, kondicija, sve komplet

evo vam ovo čudo, primenite sve metode kao kući.......ako vam se obrati bilo koji državljanin Srbije ili regiona i pokuša da nešto mulja, utiče, savetuje samo javite da ga likvidiramo

zabranjeno bi im bilo da uče srpski jezik i čitaju domaće medije......komunikacija samo engleski

Edited by Ted

Nije moja stvar posto navijam za drugi klub ali postoje situacije kada je dovoljno citati necije izjave i samo na osnovu njih zakljuciti u cemu je problem. Od svih aktera ovog cirkusa Mijatovic je tu najvece ime ali ocigledno i najveci, ako ne i jedini problem.

Ajmo 1000 put. Problem je Nepomenik. Uzasni kriminalci koji su unistili fudbal u srVbiji. Sve ostalo je zezanje, sto ja pokusavam na ovoj temi.

41 minutes ago, Ted said:

ja bih doveo neke Dance, Norvežane i Holandeze. uprava, stručni štab, kondicija, sve komplet

evo vam ovo čudo, primenite sve metode kao kući.......ako vam se obrati bilo koji državljanin Srbije ili regiona i pokuša da nešto mulja, utiče, savetuje samo javite da ga likvidiramo

zabranjeno bi im bilo da uče srpski jezik i čitaju domaće medije......komunikacija samo engleski

Gde Norvezane nadje?

Bode se čovek

Jedino nije Svedjane zazvao, a vidio bi da je Mjalbi uzeo titulu sa 8 miliona budzetom naspram Malmeovih 60 i kusur.

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Gde Norvezane nadje?

gore na severu Evrope......odmah levo od Švedske, a iznad Danske

Nor.png

Edited by Ted

međutim, kako promene vlasti nažalost neće biti još godinu dve sigurno, a FKP neće postati akcionarsko društvo gde svi mi možemo da kupimo deonice, ostadosmo da biramo između dva tabora.

ja čudom ne mogu da se načudim šta je mijat dozvolio sebi. ali jbg. lepo naslov na mozzartsportu bio: horor film

Hr mediji pišu da ste ponudili milku i po (hehe milku, no pun intended) za veznjaka Gorice Ikera Poza, ali da su oni to odbili i da hoće više. Btw ko sad kod vas uopšte šalje ponude u ime kluba u ovoj vanrednoj predskupštinskoj situaciji u klubu?

Edited by Nikodije

Pošto se ne radi o CG ligi/igračima onda znamo ko ne šalje ponudu hihi

Milku imamo, jos po da nadjemo..

covid19

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.