Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Zimus nisu hteli da zadrze najboljeg igraca, ali za ovog prevaranta imaju spremljene pare. Kao da se namerno trude da sto vise uniste klub..

• Replies 3.1k
  • Views 136.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

hteli su, nisu tolko ludi, al nisu imali da izbroje dovoljno evra.......Milošević je od ovoga realno skuplji bar pet puta

11 hours ago, Ted said:

nije uklet. samo ima kontinuitet lošeg upravljanja, a fazon je u tome što posledice takvog upravljanja nisu iste u svakom vremenskom periodu. plus, ljubav navijača i uprave teško da je ikada postojala. setimo se perioda Zeke i Bjeke, javnih sahrana i krstača, Đurića koji deluje kao polupismeni đilkoš i šibicar, pa onda notornih V&V, pa evo sada do ovog putujućeg cirkusa, odnosno uprave koja je došla da spašava klub a završila u međusobnim obračunima

naravno, ishod lošeg upravljanja uvek će biti isti, ali vremeski to može da se rastegne i zamaskira. mi imamo to "zadovljstvo" da živimo u periodu koj liči na kulminaciju tog jednog, ili bolje reći jadnog procesa. nakon koje će klub ili da nestane, odnosno potone ili će početi da ide uzlaznom putanjom

po jednom parametru Partizan je mnogo Srpskiji klub od Zvezde. konkretno, mislim na odbijanje ili otpor modernizaciji. ovo je vrlo česta primedba koja se odnosi na Srpsko društvo u celini, istorijski posmatrano, a ako to spustimo na ovaj mali fudbalski nivo, mi smo tu neprikosnoveni šampioni i Zvezda može samo da nas gleda i da nam zavidi. zajebavam se naravno, može da nas gleda i da konstatuje, majko mila koja budale. neću sad da se bavim njima, ionako ih je ko Kineza, oni su uhvatili svoj trenutak i krenuli napred. ne bavim se sad pravdom, nepravdom i politikom, to su neki faktori u kojima mora da se živi i u kojima mora da se nađe put. ako čekamo pravedno društvo kako bi iskazali svoj potencijal, najpametnije je da odemo sutra u sudski registar i obrišemo klub i počnemo da se bavimo nečim smislenim

mi svoj trenutak nismo uhvatili, a bio je period u kojem je to bilo izvodljivo. ali ne u formi komunističkog uduženja građana, odnosno sintnospostveničke interesne zajednice nekoliko secikesa, šibicara i prevaranata. sada su okolnosti drugačije i teže ali zadatak nije nemoguć. nemoguć je za Rasima i Mijata, pošto su to stvari van njihovih mogućnosti. a ako klub sa toliko navijača, sa takvom istorijom ne može iz sopstvenih snaga i tolikog ljudstva da iznedri jedno lice ili grupu njih, koji zapravo znaju šta je moderan klub i kako da ga uspostave (pa makar trajalo i 10 gdina), onda je stvarno bolje da se obrišemo iz registra

Fkp je propao onog trenutka kada je neko iz kluba, da li Bjeka ili Đura, izjavio kako je igranje Evrope skupo i da je klub zato u minusu. Nije iskorišćen trenutak da se fkp vaspostavi kao veliki i bogat klub iako su mu sve okolnosti išle na ruku, već su ogromne pare iznete iz kluba. Zvezda je bolje iskoristila svojih 5 minuta i podigla se na viši nivo.

Edited by Nikodije

1 hour ago, Nikodije said:

Fkp je propao onog trenutka kada je neko iz kluba, da li Bjeka ili Đura, izjavio kako je igranje Evrope skupo i da je klub zato u minusu. Nije iskorišćen trenutak da se fkp vaspostavi kao veliki i bogat klub iako su mu sve okolnosti išle na ruku, već su ogromne pare iznete iz kluba. Zvezda je bolje iskoristila svojih 5 minuta i podigla se na viši nivo.

nije baš propao tog trenutka, ali je ispustio priliku da se podigne na viši nivo u svakom smislu. posle bi mnogo teže, a verovatno i nikako, došao u situaciju u kojoj je danas. prilika je propuštena i onda je krenula stihija i evo sad smo tu gde jesmo

evo, amateri neka poslušaju Marotu, deo izjave juče nakon Interove titule:

"I have never sacked a coach in the middle of the season; the head coach is vital, and he should have the appropriate support. You cannot make judgments on instinct. We have a different culture, we knew his importance and the importance of the team."

ja mislim da smo mi u prethodnih 20 godina promenili više trenera nego Inter u svojoj istoriji.....koja broji blizu 120 godina

Edited by Ted

@April

Kida Dimitrije Janković za Teleoptik, očekujem novu šansu na leto.

Bice spreman za drugu ligu..

lol

šta je govno sviralo za ofku kao penal

svirali ti na sahrani pištaljkom

e

+ jebali te kostadin i nikša pre toga

Edited by kud u maglu Simoviću

6 hours ago, Milošica said:

@April

Kida Dimitrije Janković za Teleoptik, očekujem novu šansu na leto.

Daj Bože.

Ne miriše ga nešto Blagoje, moguće da igra istu poziciju kao ovi spremni za pijacu. Šteta da se afirmiše u nekom drugom klubu.

jebem mrtvu majku:

1. milanu stefanoviću

2. stanku ostraćaninu

3. pavlu iliću

Edited by kud u maglu Simoviću

na stranu smešan penal......žali Bože dva sta života izgubljenih

ne znam više ni šta bih rekao......osim da ponovim da nema veze dal smo drugi ili treći, Evropu videti nećemo bez drugačijeg tima. kao što je neće videti ni Vojvodina ni Železničar, dva kluba našeg nivoa kvaliteta

još jedna sezona bačena u vetar......jedina razlika u odnosu na prethodne je što nije moralo tako da bude

12 minutes ago, Ted said:

......jedina razlika u odnosu na prethodne je što nije moralo tako da bude

jbt tede

gospode

gde ti živiš, hipotetičko pitanje, evo odmah ću da ti odgovorim da će i sledeća sezona biti identična ovoj sve da umesto milke dođe florentino perez, a umesto blagoja karlo anćeloti

jedan vođa, jedan narod, jedan klub

Slušao sam Popa kako pljuje Milku Forcan. Čuj Pop, spadalo sa Pinka opanjkava Milku. Kao da su u Partizanu dosad radili sami stipendisti Blumberga, a ne Nedić, Vazura i slični.

Ako mi neko ide na kurac, to su svakako Partizanove legende: legende južne tribine, legende na terenu bez sto utakmica u seniorskom timu i legende uprave, uglavnom wannabe menadžeri. I naravno razni jokići, legende režimskih sportskih portala.

12 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

jbt tede

gospode

gde ti živiš, hipotetičko pitanje, evo odmah ću da ti odgovorim da će i sledeća sezona biti identična ovoj sve da umesto milke dođe florentino perez, a umesto blagoja karlo anćeloti

jedan vođa, jedan narod, jedan klub

nije moralo tako da bude se odnosi na ovu sezonu i sve ono što smo ovde pisali......i manje ili više se složili

raspad u toku sezone posledica je Mijatovog impulsivnog i nerazumnog ponašanja. naravno da nije bilo realno da se napada titula, ali nije bilo nužno ni da se tim i igra u ovoj meri rapadnu, niti da se raspadu uopšte. mogli smo biti komotno drugi, sa dosta manjim zaostatkom za prvim i dosta većom razlikom u odnosu na trećeg i, što je najvažnije, sa igračima čija bi vrednost bila veća. a bila bi veća da nisu morali da počinju iznova četiri puta, od toga dva puta sa objektivno nedoraslim trenerima i to u sred sezone i da nisu faktički bacili zimske pripreme

teorija "jedan vođa, jedan narod, jedan klub" Zvezdi odgovara još manje nego nema. jer se svodi na jedan vođa, jedan narod, jedan lokalni klub bez šanse da nešto ozbiljno napravi u Evropi. lepo je da se gomilaju trofeji, ali su oni zbog toga uzbuđeni i toliko im to ima značaja, kao kad ti i ja odemo u Maxi i vidimo da je jogurt jeftiniji 3 dinara. eto, takva vrsta ushićenja vlada. sa ortacima koju navijaju za Zvezdu, pa bukvalno više i ne pričamo o fudbalu, osim na nivou EL i kad je neko SP ili EP. domaće prvenstvo, večiti i taj neki naboj i zezanje koje je ranije bilo, toga više nema. ni oni to ne pominju, niti zezaju, niti pokreću priču, naprosto ni njih to više ne interesuje. ni 100 titula, ni pobeda u derbiju. sve što je taj sistem proizveo jeste da se značajno izgubilo interesovanje za fubdal.

ne sporim da se tu lapaju lepe pare i da postoje značajni lični interesi i da se zato drži sistem. ali to je već kriminal, a ne fudbal. isto je i u drugm biznisima.

Edited by Ted

kako nije bilo šanse za titulu, znaš kada će sledeći put gani prosuti 20 bodova u malim utakmicama...

• bolje nije moglo kada su dokazanog prosipača bodova blagoja ostavili da bude trener ove sezone nakon što je u finišu prošle već demonstrirao svoj jebivetarski pristup poslu trenera

• sve ostalo je samo logična posledica, expresno ispadanje iz evrope, raspad sistema na jesen, nesposobnost uprave da ubedi krštenog trenera da preuzme navrat nanos sklepan tim od polovnjaka i antitalenata koje je blagoje doveo prošlog leta, tako da nam se smeši 3 mesto...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.