Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

trebalo bi da krećemo od drugog kola kvalifikacija za Konferenciju, sa koeficijentom 22.000

trenutne liste su ovde https://kassiesa.net/uefa/seedco2026.html

ovo znači nešto duži pripremni period, pošto su utakmice 23. i 30. jula. da smo bili drugi igrali bi kvalifikacije za LE i počinjali 9. jula

to što ćemo biti nosioci, praksa govori, ne znači puno. znači da nećemo dobiti Panatinaikos ili Rijeku ili nekog iz Portugala. ali može da dođe Geteborg, Madervel, Hapoel Tel Aviv......a može i Bravo, Valur, Šelburn, Kolrejn. još uvek je dosta toga nepoznato na pristupnim listama, tu se spuštaju i oni koji ispadnu iz kvalifikacija za viši nivo. konačno, to znači da prava na popravni nema, ispadanje je ispadanje, ne postoji niže takmičenje u koje bi mogli da se spustimo. možemo da apelujemo na UEFA da organizuje i Les Miserables League, mada je sasvim zamislivo da bi mogli da ne uspemo ni tamo da se nađemo

takođe je nepoznato i na šta ćemo mi ličiti 23. jula. ko će biti u upravi, ko na terenu, ko na klupi, samo Bog zna

Edited by Ted

• Replies 3.1k
  • Views 136.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Došli kao šatro spasioci za Partizan a u stvari su gori od Vazure. Kakva crna skupština, ko god dođe na čelo pokupiće mrvice koje su ostale i dodatno će upropastiti klub. "Legende Partizana"... najveća govna lopovska, pih!

1 hour ago, Ted said:

trebalo bi da krećemo od drugog kola kvalifikacija za Konferenciju, sa koeficijentom 22.000

trenutne liste su ovde https://kassiesa.net/uefa/seedco2026.html

ovo znači nešto duži pripremni period, pošto su utakmice 23. i 30. jula. da smo bili drugi igrali bi kvalifikacije za LE i počinjali 9. jula

to što ćemo biti nosioci, praksa govori, ne znači puno. znači da nećemo dobiti Panatinaikos ili Rijeku ili nekog iz Portugala. ali može da dođe Geteborg, Madervel, Hapoel Tel Aviv......a može i Bravo, Valur, Šelburn, Kolrejn. još uvek je dosta toga nepoznato na pristupnim listama, tu se spuštaju i oni koji ispadnu iz kvalifikacija za viši nivo. konačno, to znači da prava na popravni nema, ispadanje je ispadanje, ne postoji niže takmičenje u koje bi mogli da se spustimo. možemo da apelujemo na UEFA da organizuje i Les Miserables League, mada je sasvim zamislivo da bi mogli da ne uspemo ni tamo da se nađemo

takođe je nepoznato i na šta ćemo mi ličiti 23. jula. ko će biti u upravi, ko na terenu, ko na klupi, samo Bog zna

• a ne znamo ni kada počinje domaća liga, ako bude kao prethodnih sezona to znači 18 jula, što će reći da pripreme moramo završiti već 12, tako da neće tu biti dovoljno vremena za uigravanje, sa nadamo se novim timom i stručnim štabom hihi

• igračima uefa mafiozi garantuju min 3 nedelje odmora leti, to praktično znači da na pripreme (pogotovo stranci) neće doći pre 15 juna

• čak i da nekim čudom već tada dođu sva "pojačanja" to ostavlja 33 dana za pripreme i uigravanje tima, tako da će sam start prvenstva i 2 kolo kva. za lk biti kritičan period

• a lakše je prezimeti u lk nego ući u grupe posle 3 runde kvalifikacija...

21 minutes ago, gone fishing said:
  • a ne znamo ni kada počinje domaća liga, ako bude kao prethodnih sezona to znači 18 jula, što će reći da pripreme moramo završiti već 12, tako da neće tu biti dovoljno vremena za uigravanje, sa nadamo se novim timom i stručnim štabom hihi

• igračima uefa mafiozi garantuju min 3 nedelje odmora leti, to praktično znači da na pripreme (pogotovo stranci) neće doći pre 15 juna

• čak i da nekim čudom već tada dođu sva "pojačanja" to ostavlja 33 dana za pripreme i uigravanje tima, tako da će sam start prvenstva i 2 kolo kva. za lk biti kritičan period

• a lakše je prezimeti u lk nego ući u grupe posle 3 runde kvalifikacija...

domaća liga počinje 18. jula, prva Evro tekma je 23. jula

to nam je još i najmanja briga jer, kao što kažeš, ne zna se ni ko će voditi klub u smislu uprave, ni ko će voditi ekipu u smislu stručnog štaba, niti koga će tačno na terenu taj da vodi, u smislu igrača i sastava

jedino što možemo osnovano da pretpostavimo jeste da postojeći igrački kadar, čak i da prođe dobre pripreme, ima minimalne šanse da pregura tri kola kvalifikacija. pokazivao je Ćuja skoro onu naprednu profi statistiku, neko mu je to izvukao, iz koje je jasno bilo da su statistički ubedljivo najkorisniji igrači na jesen bili Milošević, Jurčević i Karabeljov. od kojih ni jedan nije igrao na proleće, jednom istekla pozajmica, jedan se povredio, jedan prodat za kikiriki. tako da, ovaj prolećni tim, koji je zapatio povratnik Blagoje, nije isti tim od jesenas. faktički nedostaju ti najbitnija igrača. ne treba ni napominjati da uprava nije učinila ništa da to nekako nadomesti

a bez igrača i određenog kvaliteta na terenu jasno je da nećemo proći kvalifikacije, taman da Jirgen Klop izludi i odlučli da nas preuzme i prekine svoju trenersku pauzu

Edited by Ted

Zdjelar je trebalo da bude apgrejd u odnosu na karabeljova, ali malo je igrao, malo nije i deluje da se fino raspao. Takodje i Mitrovic ne deluje da je kadar da svojim iskustvom mladje stopere ucini boljim tako da ce oni verovatno preci u status igumana. Prodaja na zimu nije bilo osim panicne prodaje Kostica u martu. Da li su se drugovi iz loze posvadjali oko procenata da li su mislili da mogu da dobiju visu cifru na leto, u svakom slucaju deluje da su se preracunali i da niko tu nije bog zna kako podigao svoju cenu od izlozenih. Simic, Roganovic, Trifunovic, Ugresic, Vukotic, Dragojevic. Rekao bih da bar cetvorica napustaju crno belo jato. A mozda i svi. Nove igrace ne znam odakle ce da dovode. Cak i do juce opskurni timovi poput imt ili zeleznicara prave inostrane transfere sto njihovim igracima dodatno podize cenu. Verovatno cemo se ponovo osloniti na rajine igrace iz cg i ako ima nesto da se probere po bosni, makedoniji. Twisted verovatno zna ko bi od klinaca mogao da se prikljuci i ima neku ulogu. Bice tu mozda i neki povratnik, spominju jovetica mada se ne zna da li mu se igra i dalje...

5 hours ago, Ted said:

možemo da apelujemo na UEFA da organizuje i Les Miserables League, mada je sasvim zamislivo da bi mogli da ne uspemo ni tamo da se nađemo

za nas je European Beton League (EBL).

ali hvala na izveštaju :)

Jovetić će se na kraju vratiti na poziciju sportskog direktora hihi

Pretpostavljam da ćemo probati vratiti Belića.

Pazar ima neke interesntne igrače, ne znam može li Rasim što tu(ako ostane u klubu).

I Đakovac je korektan za ovakav Partizan, onaj stranac iz Pančeva je verovatno vlažni san...

Ode Zahid (nadam se bez tuzbe). Nathko zavrsava karijeru. Vraca se Zubairu. Nadam se Sek pali. Prodati SVE koje mozemo (Vukotic, Dragojevic, Ugresic, Roganovic itd), zavrsiti fantomske ugovore (Arhangel, Marko Zivkovic, doticni Lazarevic), dovesti 5 mladih igraca iz TO (Jankovic +) i dovesti za trenera neko ko RAZUME sta je FKP a ne da pominje Debrecin, ljubi se sa Dexullom i slicno. Toliko.

Edited by DCI Banks

da smo normalan klub Natho bi morao da ostane i da ima bitnu ulogu u klubu. objektivno, više je doprineo klubu od cele uprave i većeg dela skupštine

bilo bi zanimljivo čuti kakave su mu namere i želje za dalje. dal planira u trenerske vode ili nešto drugo

On 18. 5. 2026. at 14:36, Milošica said:

Pretpostavljam da ćemo probati vratiti Belića.

To bi bio odličan izbor. Kristijan Belić, Hadžimujović, Canaj, dodao bih tu i Barosa iz Vojvodine, za njega bi vredelo razbiti kasu.

22 hours ago, DCI Banks said:

dovesti za trenera neko ko RAZUME sta je FKP a ne da pominje Debrecin, ljubi se sa Dexullom i slicno. Toliko.

Ma, to su naše lokalne, potpuno pogrešne stvari. Među onih 50 ljudi na mojoj proslavi bilo je bar pola navijača Zvezde. To su moji prijatelji. Nisu valjda svi moji prijatelji navijači Partizana ili Rada? Pre neki dan je sa nama slavio Dejan Savić, neće se ljutiti što ga pominjem. Čuo sam se sa Dejanom Stankovićem deset puta u poslednjih deset dana. Radili smo u istim zemljama – Srbiji, Mađarskoj, Rusiji – i često se čujemo. To što ja o tome ne pričam javno, ne znači da ti odnosi ne postoje. Ako ljudi svode stvari na tako nizak nivo, to je njihov problem.

Марко Николић отпада 😬

26 minutes ago, johan nagel said:

Ma, to su naše lokalne, potpuno pogrešne stvari. Među onih 50 ljudi na mojoj proslavi bilo je bar pola navijača Zvezde. To su moji prijatelji. Nisu valjda svi moji prijatelji navijači Partizana ili Rada? Pre neki dan je sa nama slavio Dejan Savić, neće se ljutiti što ga pominjem. Čuo sam se sa Dejanom Stankovićem deset puta u poslednjih deset dana. Radili smo u istim zemljama – Srbiji, Mađarskoj, Rusiji – i često se čujemo. To što ja o tome ne pričam javno, ne znači da ti odnosi ne postoje. Ako ljudi svode stvari na tako nizak nivo, to je njihov problem.

Марко Николић отпада 😬

Spanac (ala Penjaroja, a moze i on licno) ili nista...

• 1 hour ago, johan nagel said:

Марко Николић отпада 😬

pa posle načina na koji je otišao 2017 ne bih ga više ni uzimao u razmatranje, jbt osvojiš titulu posle silne borbe i pobegneš u jebenu mađarsku, ajde da je dobio poziv nekog kluba iz top 4 zemlje evrope....

55 minutes ago, gone fishing said:
  • pa posle načina na koji je otišao 2017 ne bih ga više ni uzimao u razmatranje, jbt osvojiš titulu posle silne borbe i pobegneš u jebenu mađarsku, ajde da je dobio poziv nekog kluba iz top 4 zemlje evrope....

Gone, slazem se, ali morao je da pali da spasava zivu glavu. Ostali su skotovi vucelic i vazura da uniste fkp nakon tog skandala. Ali slazem se. NE. Da imaju mozga, Marka Jovanovica na trenera kiseli neka ide u Debrecen...

Edited by DCI Banks

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.