Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Driton Canaj je doktorprofesor za sve naše veznjake. Samo mi više ne kupujemo Dritone jer Kosovo

• Replies 3.1k
  • Views 136.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Ne samo on, nego i onaj mali Hadzimujovic, te Kocebu deluju interesantno, da ne kazem da bi bili prilican upgrade za nas...

Тог малог Хаџимујовића су већ помињали у контексту Партизана, али бојим се да би ту морала да се завуче мало дубље рука у џеп.. Ал нек се покаже Симра макар ту ако не може другде.

Uz duzno postovanje za Nathka, poslednje tri godine NIJE vredelo. Ok, 1.2. Isplatite ga i da idemo dalje. Ali iskusan je cerkez. Otcutao je ovde uz par normalnih konstatacija o drazavi SvrBiji i 'prvenstvu SvrBije' i uzeo svojih 1.2m. Ali iskreno, na terenu, NE. okay.

Za tango je potrebno dvoje.

Nije mogao Nathko da sam sa sobom potpiše ugovor.

Dakle neko iz kluba je procenio da on treba da dobije ugovor i to je to.

11 minutes ago, twisted said:

Za tango je potrebno dvoje.

Nije mogao Nathko da sam sa sobom potpiše ugovor.

Dakle neko iz kluba je procenio da on treba da dobije ugovor i to je to.

Apsolutno. Sve jasno.

image.png

cajblicajbli

Акција прикупљања новца за подизање споменика на гробу Мише Тумбаса креће. На слици су вам сви подаци за уплату. Обавезно као сврху уплате навести: споменик Миши. Циљ је да скупимо 300.000 динара од којих би се платио споменик и закуп гробног места и одржавање за 10 година.
Акција ће трајати док не скупимо сав новац али верујемо да можемо то да урадимо за један дан. То је најмање што је Миша заслужио од нас.
Хвала свима из РС, ЦГ и дијаспоре на жељи да уплате новац али овога пута, ако ми из Србије не можемо то да скупимо, онда и нисмо прави.
Као и увек, све ће бити транспарентно - прикупљен новац, трошкови итд. Ако нешто од новца преостане, биће прослеђено даље где буде најпотребније.
Хвала свима унапред

dobismo ovu mafijašku tvorevinu

image.gif

e

blagoje šeret

novinarka - tra la la la la

blagoje - hvala na čestitki, ah niste mi čestitali

Edited by kud u maglu Simoviću

iz ugla evropskih kvalifikacija, da li nam više odgovara drugo ili treće mesto, kako nam je lakši raspored?

to je isto ako ganchester ne uzme duplu krunu

• startuje se od drugog kola kval. za ligu konfekcija, 23 jula je prvi meč, ako gani uzmu i kup a mi budemo drugi (i prođemo uefa monitoring u junu hihi) startujemo od 1 kola kval, za le, prvi meč je već 9 jula

• 99% smo nosioci kroz čitave kval. u oba takmičenja, s tim što to može da se iskomplikuje ranim ispadanjem iz kval. za le, jer onda idemo u kval. za lk sa koef. protivnika, koji je niži ii koji je prethodno žreban sa jačim protivnikom u lk...

• znajući naše kilave igrače i nesposobne kondicione trenere, posebno ako zalizani ispuni obećenje i dovede trenera iz španije D više nam odgovara kasniji start sezone....

Nema evropskih kvalifikacija nisu prosli monitoring. Kill All Hippies!

Edited by DCI Banks

6 hours ago, DCI Banks said:

Nema evropskih kvalifikacija nisu prosli monitoring. Kill All Hippies!

Pa nije to konačna odluka.

Da, hvala JPM, sad videh. Neko ucenjivanje.

Ko zna sta je...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.