Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

mislim da nije toliko jednostavno. znaš, sa istim sastojcima možeš da dobiješ i ukusno jelo i nejestivu smesu. zavisi kako i šta koristiš, šta sa čime mešaš, koliko dugo kuvaš itsl.

ove sezone smo, na žalost, mogli da vidimo obe varijante.

dokle god traje ova suluda vrteška na poziijama u stručnom štabu, neće biti bolje. čak i ako se individualni kvalitet pojedinaca promeni, odnosno dovedeš i nešto kvalitetnije igrače. posle Tumbakovića, ja ne znam dal je jedan trener spojio dve full sezone na klupi. mislim u kontinuitetu, Marko je otišao, pa se posle nekog vremena vratio.

svi igrači koje si naveo mogu da imaju vrlo smislenu ulogu u timu. ako ovako ostane to ćemo eventualno videti kada odu u neku sredinu koje nije šizofrena i postenu deo nekog organizovanog sistema. ključe reči su organizacija i sistem. mi smo trenutno miljama daleko i od jednog i od drugog. da bi to postojalo mora da postoji kontinuitet rada i plan koji se sprovodi. to je nemoguće ako nama u slednje tri-četiri godine ordinira jedno 8 do 10 ljudi u ulozi šefa struke (mtzi me sad da brojim (Stolica, Petrić, Duljaj, Nađ, Savo , Stanoje, Kovanović, Blagoje, Stojaković, Čakar)

• Replies 3.1k
  • Views 135.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

1 hour ago, Ted said:

mislim da nije toliko jednostavno. znaš, sa istim sastojcima možeš da dobiješ i ukusno jelo i nejestivu smesu. zavisi kako i šta koristiš, šta sa čime mešaš, koliko dugo kuvaš itsl.

ove sezone smo, na žalost, mogli da vidimo obe varijante.

dokle god traje ova suluda vrteška na poziijama u stručnom štabu, neće biti bolje. čak i ako se individualni kvalitet pojedinaca promeni, odnosno dovedeš i nešto kvalitetnije igrače. posle Tumbakovića, ja ne znam dal je jedan trener spojio dve full sezone na klupi. mislim u kontinuitetu, Marko je otišao, pa se posle nekog vremena vratio.

svi igrači koje si naveo mogu da imaju vrlo smislenu ulogu u timu. ako ovako ostane to ćemo eventualno videti kada odu u neku sredinu koje nije šizofrena i postenu deo nekog organizovanog sistema. ključe reči su organizacija i sistem. mi smo trenutno miljama daleko i od jednog i od drugog. da bi to postojalo mora da postoji kontinuitet rada i plan koji se sprovodi. to je nemoguće ako nama u slednje tri-četiri godine ordinira jedno 8 do 10 ljudi u ulozi šefa struke (mtzi me sad da brojim (Stolica, Petrić, Duljaj, Nađ, Savo , Stanoje, Kovanović, Blagoje, Stojaković, Čakar)

Sve si si u pravu ali to ne iskljucuje ono sto je @Nebojsa napisao i bio u pravu.

OK, nije na meni kao navijacu protivnickog tima da nesto posebno komentarisem ali my 5 cents je da ste jednostavno prehajpovali onu ekipu iz letnjih kvalifikacija koja je na mladalacki polet odigrala par dobrih utakmica u tom takmicenju i usput iskoristila nekarakteristicno lose rezultate Zvezde da se dugo odrzi na celu tabele. S obzirom na realnost da je od svih tih prehajpovanih klinaca jedino vredeo onaj koji vise ne igra jer ga je maticni klub iz kojeg je pozajmljen povukao na zimu, desilo se ono sto se po pravilu desi mladom igracu kad ga mediji ubede da je klasa, pre ili kasnije se sudari sa realnoscu. Sto je najgore po Partizan i sama uprava je podlegla tom hajpu, natovarila prevelika ocekivanja klincima na ledja i to je objektivno moralo ovako da se zavrsi. Najbolji opis te zablude je dao Rasim kad je u jednom skorasnjem intervjuu rekao da nisu prodali neke igrace koje su mogli jer, kako rece, lose bi reagovali navijaci da za 5 miliona prodas igraca koji ima izlaznu klauzulu od 25 miliona. Alo, rodjace, odakle igracu Partizana koji nije odigrao nista i pokazao nista van svoje lige, pa ni da je dominantan u toj ligi, izlazna klauzula od 25 miliona? Isto tako su mogli stave da klauzula bude 250 miliona, podjednako bi bilo realno da za toliko prodaju nekog Simica ili Vukotica.

Prosto ste previse ocekivali od tima koji je trenutno otprilike na onoj poziciji koliko i vredi, egal sa Vojvodinom po kvalitetu i daleko slabiji od Zvezde. Rezultati ove sezone su najmanji problem za Partizan, oni samo nisu u skladu sa ocekivanjima koja su ionako bila nerazumna. Problemi su nastali iz tih preteranih ocekivanja koja su dovela do smene sasvim dobrog trenera u nevreme a ta smena je onda upropastila zimske pripreme i prolecni deo sezone. Svakako da nije pomogla ni dvoglava azdaja u upravi cija svaka glava je gledala u svom pravcu ali to je verovatno bilo isto i kad su rezultati bili dobri a hajp bio veliki, samo su stvari isterane na cistac kad je usledila kriza rezultata. Sto u principu ne bi moralo da bude lose, ocigledno je da je Mijatovic tu strano telo i kako stvari sada stoje najmanje su sanse da on ostane u klubu od leta ako u medjuvremenu ne rese svoje razmirice.

Edited by harper lee

zanimljivo je sinoć bilo videti trenera, koji kapira da je vrag odneo šalu i protivno praksi uvodi trojicu najboljih igrača u tim na poluvremenu a zatim i četvrtog u 60tom minutu.

pa jebem mu mater da su zahid, milić i polter igrali i prvo poluvreme, šanse za poravnanje bi u prvom poluvremenu značajno porasle, zar ne (što kažu bazična logika)?!

natho može i više od 30 min, nije se oznojio. jebote ugrešić na centarforu.

Kiseli, cupaj OWWO kako znas i umes. Drago mi zbog matorog Poltera .)

Mijat zaradio za monitoring

За колико ли га дадоше, огромна је разлика између 2.5 милиона колико су нудили зимус и 15 колико је беше клаузула.

Лично мислим да је најтеже трпети талентованог нападача (видети преко брда под Крстовић), посебно ако имаш и озбиљне такмичарске амбиције, јер је то позиција на којој не можеш да се сакријеш, дакле очекује се да одмах испоручиш голове или тим директно испашта.

Посебно је он тип нападача који или даје голове или је неупотребљив, тотално другачији профил од рецимо Ј. Милошевића.

Оно што је сигурно је да уме да уђе у шансу, да има њух за гол али и да мора још много да напредује у осталим сегментима игре не би ли евентуално доспео до нивоа да буде нападач Милана. Да ли је Милан права средина за развој питање је, али срећно му у сваком случају.

Његово довођење је уједно и најбољи Мијатовићев посао од како је дошао вероватно (ако је то уопште његових руку дело а има логике с обзиром на Цг везе).

Kazu CG mediji, pozivajuci se na talijanske 3M fiksno.

to zvuči kao realna cifra

a koliko je klub ozbiljan govori činejnica da ovim ostaje faktički bez špica. ajd, tu je Polter, ali ne verujem da on može da igra full time do kraja sezone. na kraju krajeva, ni jedan ozbiljan tim ne dovodi sebe u situaciju da nema napadača ili da ima jednog

al to nije ništa novo kod nas. sećam se nekog prelaznog roka kad smo isto bili tanku u napadu.......i doveli trećeg golmana i četvrtog zadnjeg veznog

samo 3 miliona, a zaboravlja se da budućnost ima pravo na neke sulude procente od transfera tipa 30%. ali dobro, zadržaće nekako glavu iznad vode, do sledećeg monitoringa.

jbt, radije bih pristao na rangersov scenario pa da se krene od nule.

15% ваљда има Будућност.

3 милиона је баш ситна лова, вероватно су убачени и неки нереални бонуси да нагурају цифру до неке пристојне.

С друге стране јасно је свима да смо у каналу и нико неће платити за наше играче више него што мора.

Капирам да мали остаје до краја првенства, баш ми звучи нереално да оде сад у сред сезоне.

3 miliona pored procenata koje budućnost dobija je nikakav novac.

no, treba imati u vidu da je kostić u padu forme (kad je dao zadnji put gol?), ali kudi kamo važnija informacija koju smo upravo primili je razmena rečenica na relaciji Rasim - Andrićev venac.

• Halo Bing? Kako brat?

• 3 milke za monitoring? Odjebite opet. klik. tu tuuu tu tuuu

I onda su posegli za jedinom krštenom ponudom da spasu glavu iznad vode.

Ne zameram Mijatu i Rasimu ništa. Rade šta moraju.

Najjace je sto Mijat nije uradio nista, ceo posao su odradili bez njegovog znanja. Ne bez njegovog upliva, nego covek bukvalno nije imao pojma da se desava.

Zaista no comment na saopstenje mijatovica. Da se plati monitoring trzisno, pa da gledamo Poltera na 9ci. AK47, sve najbolje decko!

Edited by DCI Banks

To što Mijatović priča su lepe želje. Stranci znaju finansijsko stanje naših klubova i neće dati ni evro više nego što moraju.

Mogu oni da se zajebu i da daju 4 miliona a ne 3, ali sigurno neće dati 15.

Ма ово је сад већ смејурија, буквално отворени рат, почеће и по медијима директно да се препуцавају.

Ако си тим Мијат пошаљи 1 на 5536, а ако је твој избор остатак управе, пошаљи 2 на 5536

*сав приход од гласања биће намењен измиривању дуга за уефа мониторинг

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.