Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

• Replies 3.1k
  • Views 136.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Blagoje bog otac, hvaljen isus da se vratio

Pali se mašina.

У првом је требало да буде 3:0 лагано и да лепо завршимо посао, али то онда не би били ми. Овако њихов гол пред крај полувремена уноси тензију у наше редове и до краја нисмо личили ни на шта.

На крају ето испаде да смо исчупали победу некако. Прво полувреме је дефинитивно подсетило на стари Ђанибол, убедљиво најбоље издање овог пролећа.

Sledeće kolo 4.aprila

Blagoje rođeni, vodi ih na selo da treniraju

Duša u nosu posle 30 minuta

Прво Лучани тамо 21.03 па онда пауза до 04.04

Čemu raspust? Prozor za reprezentaciju?

nisam mogao na stadion, nisam mogao čak ni da gledam tekmu. pogledaću večeras ili sutra

važna je pobeda, da se prekine crni niz. video sam Blagojevu izjavu, zakopčan je malo oko stanja u ekipi, izgleda mi kako misli da je puno toga sjebano u poslednjih par meseci, ali neće da se izjašnjava konkretno. što razumem. bitnije mi je da vidi i zna gde je problem i šta bi trebalo da se pegla i ispravlja, što je negde prvi korak da se problem nekako prevaziđe

vidim da se nastavlja pakao drugog poluvremena, nit gola nit igre. nema tu neke velike misterije, legenda Mijat je dao amaterima da se zajebavaju sa skupom igračkom par meseci i eto šta biva. jedva se sastavi 45 minuta fudbala. ali ja sumnjam da je naučio lekciju, niti da bi ikada priznao da je sjebao sezonu svojim luđenjem i tvrdoglavošću. da se on pita ekipa bi i dalje bila u rukama amatera i trenera naturščika

Edited by Ted

pogledao na preskok......klasika, od komotne prednosti, koja je mogla i morala da bude veća, do spašavanja žive glave u nadoknadi vremena

bilo je lepog i brzog fudbala nešto više od pola sata i nekoliko vrlo dobrih šansi, uključujući i onu koju je imao AK, koja ne može biti bolja......pod uslovom da primiš loptu ili šutneš iz prve, a ne da se lopta odbije od tebe kao od deblo.......što se, na žalost, desilo

na početku sezone smo imali velikih problema sa odbranom. ali ne i sa fizičkom spremom. igrali smo više puta produžetke i to ih izneli odobro i u energetskom smislu. problem sa odbranom imamo i sada, ali i sa fizičkom spremom. ovaj novi problem mora biti posledica expetrskih priprema koje je odradio Šone sa svojom ekipom. čime nam je zabiberio čorbu i pitanje je dal ćemo da preteknemo do kraja sezone i ostanemo drugi. koliko će stručni štab tu moći da koriguje, videćemo. sa ovakvim nivoom spreme, mi moramo u prvom poluvremeno da zabijamo po 3 gola najmanje, da bi na kraju nekako dohvatili pobedu.

poslednji pogodak u drugom poluvremenu smo dali protiv Napretka kući, 13. decembra prošle godine. to je ona tekma kada smo vodili 2-0 na poluvremenu, pa smo onda za par minuta u drugom uspeli da primimo dva komada. onda je Trifunović postigao lep gol i ostalo je 3-2. protiv ekipe koju smo u prvom delu sezone pobedili 7-2 u gostima

I sta sad opet ova papazjanija oko nabavljanja 2.7m eur za evro licencu. Pa hbala vas licenca sve zajedno da vas hbala, recite SVE SVIMA U LICE, recite Istinu, to vredi mnogo vise od bilo kakvog monitoringa gde bez jos 15m Eur nemamo sta da trazimo u kvalsima. PIH!! Bednici!!

Edited by DCI Banks

od 2035. nećemo moći ni da učestvujemo u Evro takmičenjima, jer od tada navodno nema pristupa za klubove koji se finansiraju direktno ili indirektno od države. za države ima svetsko i evropsko prvenstvo

licenca nije ništa novo.......taj problem će da se vrti dokle god je klub u neproglašenom stečaju

status klubova će morati da se rešava u dogledno vreme. kad već nije do sada

privatizacija, pa da vidimo.....oćel navijači da preuzmu, pa da ima gomila nas akcionara i možda neki krupniji, oćel da se pojavi neki Abu Babu Saud Faud Rafsandžani pa da kupi, oćel domaći biznismeni da se udruže

Edited by Ted

Čuvene poštenjačine iz Uefa i njihovo striktno pridržavanje propisa koje donesu :) otkad imaju propis da političari ne smeju da se mešaju u rad fudbalskih saveza, pa evo na našem primeru vidimo da to nije sveto pismo. Nešto sumnjam da će u budućnosti to biti drugačije. Ne mogu da zamislim blizance da ne budu vezani za državu i politiku.

Edited by Nikodije

@Ted

Slazes li se sa Lazovicem? Opstrukcija = ljudi potrazuju pare koje su zaradili fantom

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.