Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Bajo Mali Knindža

• Replies 6.5k
  • Views 300.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Babika hvata me panika

Samo da ne bude Barbika

13 hours ago, MiddleClass said:

Srecan Mahmudu Bajo svima koji slave!

Odličan potpis, nadam se još jednom brzom igraču na krilu, pominje se Babicka koji je brz i za standarde Lige 1. Nije to toliko loše Nair je takođe brz, Šerif je fizički moćan i brz, a kad dodamo Bajoa i Babicku mislim da će to biti sasvim dovoljno i dobro raspoređeno. Jedino me brine srce odbrane, u slučaju kartona nemamo opcije jbt osim malog Milosavljevića.

Na koju foru znaš igrača iz slovačke lige koji Evropu jedva da je igrao?

Sa igrice

Jova

38 minutes ago, kralj said:

Na koju foru znaš igrača iz slovačke lige koji Evropu jedva da je igrao?

Streda je dio Mađarske grupe koja drži TSC, Puskas Akademiju, Osijek. Dobra priča, imaju solidan skauting... Pratim brate obzirom da jebeni Trencin ili Slovacko (Česka) ubodu odličnog igrača koji nakon Slavije/Sparte zavali 10+ miliona transfer.

Svaka čast.

Zašto bi morao da zna igrača iz slovačke lige, dovoljno je da veruje u Terzin skauting.

11 minutes ago, kralj said:

Svaka čast.

I ko je sad kralj, a?

Ma na YT pogledati kakav korak dečko ima i fiziku i vidjeti da ima taj vizuelni dio, tehnički nije djelovao loše, odlično se gradi. Djeluje da ne mudruje nije mu svako dodavanje nazad, apsolutno ono što nam treba. Pokrija pola terena u pet koraka

edit: Pričao je neko od naših iz skautinga da mu je radius kretanja fantastičan i da trkačkim kapacitetima se može porediti čak i sa Kanteom, procenat dobijenih duela i ostalo. Marin ga je lično gledao 3-4 puta

Edited by Jesper23

Primetio sam da se gradi dobro. Zato sam te i pitao, meni ništa na snimcima nije wow. Pritom je konkurencija vidno slabija nego i naša liga.

1 minute ago, kralj said:

Primetio sam da se gradi dobro. Zato sam te i pitao, meni ništa na snimcima nije wow. Pritom je konkurencija vidno slabija nego i naša liga.

Kolega radi skauting za ekipu iz Arabije pa od njega dobijem te pikanterije, najbolje da ja gledam Slovačku ligu. Kod njih je Čavrić dominirao! Za ovog momka ima samo riječi hvale, valjda su se naši izvalili pola milke preko zacrtane granice,

On mi je za Đigu rekao da je top, kasnije se ispostavilo da je u pravu. Meni je Điga bio bezveznjak, ali dečko je napredovao do toga da je podsjećao na prajm Vidića.

Edited by Jesper23

Đigu treba i dalje pratiti, s obzirom da se nije najsjajnije snašao u Engleskoj, možda bude opet dostupan za godinu dana.

Legendarni Šofro sa montenegrinske televizije kaže da je ovaj dečko iz Slovačke novi Vieira. Šofri treba verovati, on stvarno sve prati.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.