JozoMujica Posted February 25 Posted February 25 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: pretpostavio sam početkom marta ‘99 sam bio u kg na utakmici radnički zemun, i bukvalno ceo stadion je skandirao “bombardujte beograd” E baš si našao koga ćeš da navodiš kao primere za bilo šta. Nemam ja nikakve negativne emocije prema Beogradu, naprotiv, proveo sam tamo neke baš lepe trenutke, ali ne bih voleo da živim tamo.
đorđe geprat Posted February 25 Posted February 25 pre neki dan, u gradu priča čovek kako su sela opustela. ja, sebično, to je dobro što manje ljudi u onom mom selu, manje će sranja da bude. mislio sam pre svega na seču šuma, lov, bacanje đubreta i kojekakvog krša.
Eleniko Posted February 25 Posted February 25 svi vi koji kačite slike na kojima se vidi plastični nameštaj za baštu, suspendovani ste iz country cluba ppp. što bi reko didije drogba - disgrace. takođe ispisali ste tolike strane o slatku od šljiva a niko da pomene kreč. pa kako vam ostanu čvrste i tvrde posle toliko kuvanja, moja baba olga iz natalinaca bi vam se smejala u lice. 5 hours ago, đorđe geprat said: žao mi je što je ovako ispalo. doduše, pozvao sam jednocifren broj ljudi sa PPP koje sam upoznao da dođu na izlet. jedna subota/nedelja u mesecima koji su pogodni ne bi bila na odmet. za izlet. no, imam poznanike/prijatelje/ex-kolege koji su evo 17 godina pozivani ali vazda je postojalo nešto kao izgovor. žaomi je što je tako i izvinjavam se. ti si srećan čovek, ja ponekad prosto poželim da mi se institucija izgovora pojavi u životu, inače tu negde do 20. jula mi već toliko pada klapa od takvih da bežim sa ostrva nazad u srbiju dok ne prođe najezda. 4 hours ago, *edited by mod said: Pošto je u blizini čuvena etno kuća, lep je kraj i blizu je ma jel kuća zornića. pazi da ne naletiš na ivana lalića lakija. 1
Sestre Bronte Posted February 25 Posted February 25 što se tiče plastičnog nameštaja - pp gf30, možeš da je pregaziš viljuškarom i ništa
JozoMujica Posted February 25 Posted February 25 48 minutes ago, đorđe geprat said: jašta je nego otvoren. ne samo tebi. gugl mapa kaže za koordinate nemam pojma otkud ovo dole. neki moj zajeb. Dolazimo sutra svi, stavi 150-200 litara kafe za početak. 3 1
villiem Posted February 25 Posted February 25 50 minutes ago, đorđe geprat said: jašta je nego otvoren. ne samo tebi. gugl mapa kaže za koordinate nemam pojma otkud ovo dole. neki moj zajeb. Ostrvo/Grcka?
duda Posted February 25 Posted February 25 Jel to gosn Đorđe ostavio geografsku dužinu i širinu, da se ne pogubimo 1
đorđe geprat Posted February 25 Posted February 25 (edited) 12 minutes ago, villiem said: Ostrvo/Grcka? otkud ti to? google earth kaže 44o16'59''N i 20o24'16''E kuća i livada u sred šume. a asfalt, tu blizu. Edited February 25 by đorđe geprat 1
Venom Posted February 25 Posted February 25 Ako ima zemlje ili kuća na prodaju kod geprata možemo da napravimo PPP komunu. Ja sam za. Biće divno dok ne napravimo okrugli sto i moderacija najebe, leteće flaše. 3 2
Sandradjer Posted February 25 Posted February 25 @dùda Dudo carice, daj jednu jabuku. Oci mi gladne. Kakva divota kod tebe 1
duda Posted February 25 Posted February 25 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: @dùda jel to kalinovik i taj kraj Blizu. Između Kalinovika i Nevesinja. Visoravan Morine, nadmorska visina u proseku 1200 mnm.
kud u maglu Simoviću Posted February 25 Posted February 25 (edited) 5 minutes ago, dùda said: Blizu. Između Kalinovika i Nevesinja. Visoravan Morine, nadmorska visina u proseku 1200 mnm. odatle su mi koreni po očevoj liniji(gacko avtovac) trebinje zvuči kao idealno mesto za penziju, jedina i nepremostiva mana mu je što je u bosni Edited February 25 by kud u maglu Simoviću
duda Posted February 25 Posted February 25 (edited) Trebinje je prilično provaljeno, očekujem da postane novi Zlatibor. A što ti je toliki problem što je ubosni? @kud u maglu Simoviću, ti mora da si visok Edited February 25 by dùda
Recommended Posts