Jump to content
IGNORED

Likovi iz odeljenja (o.š. / s.š.)

Glen Livet

Recommended Posts

Posted

Ok, ok, prenecu Vaji da se lozis na njega :lol:

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• slepa živana

13

• Miralem

9

• pacey defender

7

• Milogled Bluff

7

Posted

ahahahaslobodno!mada se lozim na nekog drugog! :wub:

Posted

A ja bih srce mogla poklanjati svima, toliko u meni jos ljubavi ima...

Posted

...vec drugoj srce predajesmoja zivotna!

Posted
Dozvolite... cool.gif
Kakav vez... Padinski...
Posted

Sa mnom je u razred u OS Skadarlija isao lik koji je jednom gostovao u Utisku nedelje i nevidjeno se nalupetao i od tada ga, da li zbog toga ili neceg drugoga, nema vise u medijima. Ostali niks.

Posted

Iz osnovne su tu dete selebritija, kuvar u fensi restoranu, diler iz kraja, nekoliko udatih zena, nekoliko vecitih studenata, nekoliko megatrendovaca i singidumasha. Sto se srednje tice manje vise slicno uz par propalih sportista i jedne Modelsice iz druge postave i jedne (iz)lecene narkomanke.

Posted (edited)

III BGD (ex VIII), javi se!:)Valjda nas ima.:)Btw, blizi sam sa ljudima iz osnovne skole nego iz gimnazije.:)S ovim poslednjim nikad nisam imao o cemu da pricam (cast izuzecima, uglavnom iz drugih odeljenja, a sa onima, s kojima imam normalan kontakt, sam isao u osnovnu skolu), a sa ljudima iz osnovne sam danas blizi nego kad sam isao u osnovnu.:)Ne vidjamo se cesto, ali ih jako volim i osecam ogromnu bliskost sa njima. 5 likova iz moje osnovne skole (od cega 4 iz mog odeljenja) cak otvorilo (sada vec prilicno poznati) kafic na Vracaru, s primarnim ciljem da ekipa iz osnovne ima gde da se okuplja.:) Skoro sve ljude iz odeljenja (i mnoge iz generacije) iz osnovne skole imam na listi prijatelja na fejsu.Imam i iz gimnazije, ali nije to to.Nema tog osecaja, koji imam sa ljudima iz osnovne.

Edited by uros_s78
Posted

ja, nazalost, nemam selebritije, robijase ni uzivaoce teskih droga za pohvaliti se ovde ali sam primetio 1 zanimljiv trend - i iz osnovne i iz srednje najvece streberke u odeljenu prve su se (i za sad jedine) udale i to obe preko granice. takodje i iz osnovne i iz srednje imam po jednu sto se (vanbracno) porodila. ostalo sve go luzer. samo nek smo zivi i zdravi...

Posted

Из основне, један првотимац Звезде (чувен по аутоголу на одсудној утакмици), ваљда још држи кафић.Из гимназије... беш га, нас четворо математичара, један лекар, једна има апотеку, једна шеф производње у ливници, двоје-троје раде земљу, двоје под земљом, троје ван земље.

Posted
... троје ван земље.
jel u aleji sećanja?
Posted

Ja sam najveci selebriti iz svoje OS generacije.Ali, da sam stariji slavu bi mi mutio prvo Djura Mutavi (jedini novosacki clan Z.Klana), Slobodan Trkulja (etno puhac u suplje govno) a da sam jos stariji - the master himself - Djoka Balasevic!Moja skola radja samo velikane...