Jump to content
IGNORED

Likovi iz odeljenja (o.š. / s.š.)

Glen Livet

Recommended Posts

Posted
Ako su iz osnovne, daj imena! evil.gif
Nope, srednja.a imena su Bojana Odavic, Natasa Stojcevic- Pavlovic i Ana Milanovic
  • Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• slepa živana

13

• Miralem

9

• pacey defender

7

• Milogled Bluff

7

Posted

sa mnom uskolu, u drugo odeljenje doduse, isao je jedan od vedeta crnogorskog humora, poznat po reklami za niksicko de glumi 1 od glupana.

Posted
Nope, srednja.a imena su Bojana Odavic, Natasa Stojcevic- Pavlovic i Ana Milanovic
( o Y o )
Posted

Blago vama sa tim ribama, ja sam morao da se zadovoljim sa društvom ratnog zločinca iz Zvornika 92.

Posted
Blago vama sa tim ribama, ja sam morao da se zadovoljim sa društvom ratnog zločinca iz Zvornika 92.
Iz mog razreda komada 2. 1 :s_u: , 1 :s_c: . :s_u: me neki dan zove telefonom, kao gdje si kućo stara, nema te da navratiš.
Posted
ime, daj ime!
Siniša Filipović aka Lopov.
Posted

u moj razred u osnovnoj školi su išli Milica (Isaković)Milša glumica u pokušaju i Marko Danilović nekadašnji sekretar Skupštine, a sada nešto u DSS-u.

Posted

moj drugar iz osnovne poznaje son pena

Posted
moj drugar iz osnovne poznaje son pena
:lol:u moju osnovnu školu - sam išla ja.
Posted

moj razred je dao kvalitetne mesare, montere, kasirke...

Posted

Promenio sam tri osnovne skole i od selebritija u odeljenju imam samo jednu manekenku. Ako bismo potrazili i po susednim odeljenjima nadje se i po neka pevaljka, drugorazredni fudbaler, kosarkas, bokser... Iz srednje smo se svi bacili na nauku, jedan je vec napravio teoremu koja ce da se zove po njemu, tu je i lik koji je proglasen za zasluznog gradjanina koji je dobio privilegiju da se ne lomata ispred supa nego da mu se svecano uruci pasos, riba koja je neko mudo u Djelicevom kabinetu, a ima i nekoliko forumasa

Posted

Sa mnom u gimnaziju je isao Vajo Madzun, cije je najvece dostignuce u zivotu to sto je postao clan ovog foruma. Ostali nisu vredni pomena. Pa vi sad vidite. :isuse:

Posted
Sa mnom u gimnaziju je isao Vajo Madzun, cije je najvece dostignuce u zivotu to sto je postao clan ovog foruma. Ostali nisu vredni pomena. Pa vi sad vidite. :isuse:
:wub: