Hamlet Strašni Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Ako su iz osnovne, daj imena! Nope, srednja.a imena su Bojana Odavic, Natasa Stojcevic- Pavlovic i Ana Milanovic
ToniAdams Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 sa mnom uskolu, u drugo odeljenje doduse, isao je jedan od vedeta crnogorskog humora, poznat po reklami za niksicko de glumi 1 od glupana.
assück Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Nope, srednja.a imena su Bojana Odavic, Natasa Stojcevic- Pavlovic i Ana Milanovic( o Y o )
čekmeže Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Blago vama sa tim ribama, ja sam morao da se zadovoljim sa društvom ratnog zločinca iz Zvornika 92.
Otto Katz Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Blago vama sa tim ribama, ja sam morao da se zadovoljim sa društvom ratnog zločinca iz Zvornika 92.Iz mog razreda komada 2. 1 , 1 . me neki dan zove telefonom, kao gdje si kućo stara, nema te da navratiš.
Arkadija Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 u moj razred u osnovnoj školi su išli Milica (Isaković)Milša glumica u pokušaju i Marko Danilović nekadašnji sekretar Skupštine, a sada nešto u DSS-u.
slepa živana Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 moj drugar iz osnovne poznaje son pena:lol:u moju osnovnu školu - sam išla ja.
sherman Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 moj razred je dao kvalitetne mesare, montere, kasirke...
Delija67 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Promenio sam tri osnovne skole i od selebritija u odeljenju imam samo jednu manekenku. Ako bismo potrazili i po susednim odeljenjima nadje se i po neka pevaljka, drugorazredni fudbaler, kosarkas, bokser... Iz srednje smo se svi bacili na nauku, jedan je vec napravio teoremu koja ce da se zove po njemu, tu je i lik koji je proglasen za zasluznog gradjanina koji je dobio privilegiju da se ne lomata ispred supa nego da mu se svecano uruci pasos, riba koja je neko mudo u Djelicevom kabinetu, a ima i nekoliko forumasa
Milogled Bluff Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Sa mnom u gimnaziju je isao Vajo Madzun, cije je najvece dostignuce u zivotu to sto je postao clan ovog foruma. Ostali nisu vredni pomena. Pa vi sad vidite.
Sara Goldfarb Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Sa mnom u gimnaziju je isao Vajo Madzun, cije je najvece dostignuce u zivotu to sto je postao clan ovog foruma. Ostali nisu vredni pomena. Pa vi sad vidite.
Recommended Posts