Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Serie A

Featured Replies

Karton se brise samo ako je dosudjen zbog nepostojeceg faula za penal koji naknadno var ponisti. Tada se i zuti ponistava.

Ako je zuti dat zbog nesportskog ponasanja (prigovor sudiji jer mislis da nije bio penal) kad var ponisti penal zuti karton ostaje.

Skidanje dresa je nesportsko ponasanje.

Edited by MiddleClass

• Replies 868
  • Views 41.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ima toliko pravila koja treba promeniti, pa i to izmedju ostalog.rolleyes

Otreso Komo Juvea lagano

nico paz ce biti brutalan igrac, vec sada jeste. ocekujem ga da ga real vrati nazad sledeceg leta.

6 hours ago, MiddleClass said:

Karton se brise samo ako je dosudjen zbog nepostojeceg faula za penal koji naknadno var ponisti. Tada se i zuti ponistava.

Ako je zuti dat zbog nesportskog ponasanja (prigovor sudiji jer mislis da nije bio penal) kad var ponisti penal zuti karton ostaje.

Skidanje dresa je nesportsko ponasanje.

Sta znam, meni je to nelogicno. Jer je dobio zuti zbog proslave gola, kog su mu ponistili. Logika kaze da bi trebalo i karton ponistiti. Makar moja logika. :)

Naravno, da to bude pravilo.

A gledam fudbal skoro 40 godina.

7 hours ago, Godfrey said:

Pa nije, dres ne sme da se skida.

Mogao je umesto skidanja dresa da skine gaće i pokaže protivniku tuki.

" A nije gol, jbg, ništa niste videli, zaboravite"

U moru gluposti kojim uništavaju lepotu igre je i žuti karton za skidanje dresa. A to što ga ti banalizuješ i porediš sa skidanjem gaća je promašen fudbal.

Znam da ste svi pomno pratili šta se dešavalo na OT, ali da baš niko nije gledao Napoli-Inter ?!? Pogotovu u doba opcije “vraćanja” sadržaja.

MekMaradona zakucao volej sa 16m, a u ostalim vestima Lautaro i Konte imali verbalni duel.

Da li ova pobeda okreće momenutum na stranu Napolija posle poraza od Torina i onog demoliranja u Ajndhovenu?

@John Coltrane

Gledao ja. Dobar mec bi. Anguissa MotM. Ne znam da li Napoli ima klupu da izdrzi LS i Serie A sezonu na top nivou, pored silnih povreda. Ali, de facto su najjaca ekipa u Italiji. Mislim da Conteove ekipe uvek igraju bolje u drugoj sezoni, ali isto tako mislim da ce Napoli jako tesko do titule.

Kakav penal je dobio Napoli ,onaj ispružio nogu ,hteo da napravi snagu,i var ne poništi

Karma da se DeBRUJNE povredio prilikom izvođenja

7 minutes ago, Fakundo Sava said:

Kakav penal je dobio Napoli ,onaj ispružio nogu ,hteo da napravi snagu,i var ne poništi

Karma da se DeBRUJNE povredio prilikom izvođenja

Ajde ne lupetaj da je karma da se iko povredi

A kamoli jedan od najboljih fudbalera sveta zadnjih 10 godina

"Ali da najtrofejniji italijanski klub skoro mesec dana u takmičarskoj utakmici ne može da postigne gol, to se u Torinu ne pamti. Poslednji put Juventus je postigao gol u remiju protiv Viljareala 2:2 u Ligi šampiona 5. oktobra. Od tada na četiri naredne utakmice ništa".

14 hours ago, napadaj said:

"Ali da najtrofejniji italijanski klub skoro mesec dana u takmičarskoj utakmici ne može da postigne gol, to se u Torinu ne pamti. Poslednji put Juventus je postigao gol u remiju protiv Viljareala 2:2 u Ligi šampiona 5. oktobra. Od tada na četiri naredne utakmice ništa".

zalosna

Što se tiče penala za Napoli, neverovatno je da VAR soba gleda ono i da opet potvrdi penal. Princip - zajebi loptu, gledaj gde je defanzivac da se spotakneš o njega

U via del mare Vms odbranio penal a Angisa opet doneo pobedu. Mislim da je prioritet opet prvenstvo sto je i logicno u ovakvoj konkurenciji gde i dalje ostali favoriti posrcu, a u LS dokle se stigne. Tesko je do sada islo istovremeno u oba takmicenja, mozda ove sezone i to krene.

• Author

Spaleti menja Tudora u Juventusu. Ostao mu je još Milan da zaokruži priču.

Josep Martinez, rezervni golman Intera, imao saobraćajni incident u kojoj je nastradao 81 godišnji muškarac. Čovek je izgleda bio u električnim kolicima, kada je došlo do "sudara" ohmy