November 24, 2025Nov 24 Author Najbolja liga nasvijet. Milan brutalan u utakmicama sa najboljim timovima lige, no takodje i vrlo jalov protiv malih klubova. Alegri se raspištoljio sa svojim totalnim antifudbalom, a Modrić i Rabiot deluju kao ponajbolji tandem srednjaka u ligi (tuga, ali tako je).Inter s druge strane melje sve što treba da melje, ali ima već tri derbi poraza - Milan, Napoli, Juventus. Ne znam da li je to do Kivua ili prosto do konstrukcije tima, i prošle godine su previše štucali, doduše uz vrlo jaku LŠ kampanju.A šta tek reći o Napoliju, u stanju su da pobede i izgube svaku utakmicu, apsolutno je nebitno ko je protivnik, što je vrlo karakteristično za Konteove treće sezone.I onda na sve to dođe Gašperini, u fazonu tiha voda breg roni, i Roma prva.
November 24, 2025Nov 24 Mozda i Roma osvoji, opet ce biti do zadnjeg kola neizvesno ko prosle godine, ako nista drugo. Mada mislim da ce da se zadovolje ligom sampiona koju dugo nisu igrali.
November 24, 2025Nov 24 Author Mislim da bi za njih najbolje bilo da otpišu Ligu Evrope, pošto nemaju sastav za dva fronta, no to nije nešto na šta bi Gasperini pristao.
November 24, 2025Nov 24 Lepo bi bilo da Roma osvoji, ali od svih 5 kandidata za titulu (Bolonja to nije), Romin sastav je najtanji. Realno je Napoli trebalo da bude ubedljiv do sada, ali ocigledno da ni ovakav roster nije dovoljno sirok za vrhunsku igru na vise frontova. Otuda pobede protiv najjacih i porazi tamo gde su 3 boda vec vidjena. Danas kolege milanisti ne kriju odusevljenje ishodom jucerasnje utakmice, a terciraju im juventini. Izgleda da sami Italijani ovde, percepiraju Inter kao team to beat.
November 24, 2025Nov 24 Author Ovo će suludo zvučati sada, ali mislim da je dovođenje DeBrujnea bio promašaj za Napoli. Konte ne može da mu nađe ulogu u svom sistemu, a da ne uguši Mektominaja, a mora da mu igra jer je to DeBrujne, a ovaj drugi mu je najbolji igrač lige. Ne postoji niti jedan racionalni razlog da Modrić izgleda mnogo bolje na terenu od KDBa.Sad kad je KDB povređen videćemo da li će Napoli da živne, no ostaje pitanje šta će biti kad se ovaj vrati.Jbe ih i povreda Lukakua, Lorenco Luka je beskoristan, a Hojlund igra mršavo. Romelu se vraća ubrzo, ali je povređen i Anguisa. Nema ni sreće Konte, plus tu je za njega uvek neugodna LŠ.
November 30, 2025Nov 30 Na Garibaldiju u Pizi ceo stadion stoji, deluje da na istoku uopste nema stolica, nego beton