January 11Jan 11 Milan ima pristojan tim, no na terenu deluje skroz neubedljivo. Roma sta znam sta bih rekao. Ocekivao sam leprsaviji fudbal sa novim trenerom, ali me je ona startna 1-0 serija ubila u pojam (za, protiv, nebitno). Inter mi deluje kao najkvalitetniji tim, plus obicno lako resava ekipe koje nisu pri vrhu. Napoli je ok i ponovo igra finu sezonu (bar prvi deo), no da li ce izdrzati na dva fronta. Plus im sledi borba za goli prolaz u CL.
January 25Jan 25 Koliko nam je bio los zavrsni pas u prvom poluvremenu. Dodjemo do sesnaesterca i onda neko nemusto dodavanje. Bio je i jedan neverovatan promasaj, nakon slabog udarca sa 5-6 metara. Naravno da je usledila kazna u drugom poluvremenu; ipak je Milan dovoljno dobar, da ne ponovo onako los prvi deo.
January 25Jan 25 Roma dominantna u prvom, pravo je čudo da nije vodila. U drugom Milan rutinski, možda ovaj penal okrene momentum za domaćina.
February 14Feb 14 zar niko ne gleda derbi. mnogo dobra zabava prvo poluvreme od smesne reakcije golmana juventusa kod prvog gola, smesne reakcije beka intera kod drugog gola, do kornera intera gde pogadjaju obe stative iz jednog suta i onda u kontri juventusa stoper im dobije apsolutno neopravdani drugi zuti. a var ne moze pregledati druge zute pa se bastoniju isplatilo ovo glumatanje obicno navijam protiv juvea ali su bili bolji i nisu zasluzili ovo sranje na kraju prvog poluvremena Edited February 14Feb 14 by 189-
February 14Feb 14 Author jbg, sjebao je utakmicu ovom greškom, amaterski propust. pričam o sudiji, naravnoobe utakmice intera i juventusa iz ove sezone su bile ludilo
February 15Feb 15 Jedini igrač Serie A sa više od 8 golova u tekućoj sezoni je Lautaro Kakva oseka golgetera..
February 16Feb 16 Stulic overio zadnjih 15 minuta u dresu Leccea u pobedi na Sardiniji Nisam ni znao da je od letos u Italiji. Edited February 16Feb 16 by W.F.C.