July 9, 2025Jul 9 Лудо је то што Галатасарај некако има 75 милиона евра да да за Осимена (плус неку ненормалну плату од 16 милиона евра нето годишње), његов квалитет није споран.А ови луди Саудијци су убили и последњи спортски и такмичарски мотив код играча, баш ретко ко је данас имун на ове сумануте понуде.Поменути Ретег(у)и би рецимо од Милана можда могао да извуче 6 милиона годишње, док је у Арабији добио 16 милиона на четири године, то је 40 милиона евра разлике.
July 9, 2025Jul 9 Author Da, nemam pojma odakle im pare. Čeka se da se to ozvaniči pa Morata napušta tim i kroz Milan se seli u Komo.
July 9, 2025Jul 9 Ma nek daju, ko im jebe mater. Svako ko može i treba da im uzme.Samo da se drže dalje od evropskih takmičenja (neka se igraju Azije keke), a lično me baš boli kurac da patim za nekim igračem koji je otišao tamo.Never been a fan boy
July 10, 2025Jul 10 12 hours ago, Godfrey said:Ma nek daju, ko im jebe mater. Svako ko može i treba da im uzme.Samo da se drže dalje od evropskih takmičenja (neka se igraju Azije keke), a lično me baš boli kurac da patim za nekim igračem koji je otišao tamo.Never been a fan boy+1 ili kracePutuj igumane!
August 3, 2025Aug 3 https://twitter.com/bomboneratears/status/1951727331812241843?s=46&t=u5CYUrKRMeQ0nI68VAYFCQ
August 3, 2025Aug 3 Ma pijaci jede male hobotnice a persunom i limunom. Bio sam redovan na njima deceniju i po. Lik koji ih pravi uvek isti a secam ga se kad je imao 20 godina. Kakav flash back jbt.
August 23, 2025Aug 23 MekTomini zlatna lopta, lagano.No, mi se slikom selimo na krcat Olimpiko i debi Gasperinija.
August 23, 2025Aug 23 29 minutes ago, John Coltrane said:No, mi se slikom selimo na krcat Olimpiko i debi Gasperinija.