Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Serie A

Featured Replies

• Replies 868
  • Views 41.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Prva pobeda Fiorentine u sezoni, pred novu godinu...

3 hours ago, W.F.C. said:

Prva pobeda Fiorentine u sezoni, pred novu godinu...

Poslednje mesto? Sta se njima desilo?

Napoli uzeo Supercoppu, D. Neres porobio Bolonju. Da su ovako igrali male utakmice, kao ovih 5 poslednjih velikih (Inter, Roma, Juventus, Milan, Bolonja), dosad bi i Serie A bila resena. Ili skoro pa resena....

Edited by G. L.

Bizarna utakmica Rome i Đenove - trenutno je 3:1 za Romu, a od ta četiri gola tri su data tako što je lopta posle šuta zakačila nekog igrača i promenila pravac, a četvrti je pokupljen odbitak posle odbrane golmana.

Napoli izrutinirao Lacija na Olimpiku. Sinoc Juve umalo dobio na svom mocno Lecce, a Atalanta spretno odradila Romu. To izgleda redukuje trku za lo scudetto na borbu tri kluba - milanskih velikana i Napolija.

Forza Napoli!

Koja nadoknada u Milanu... Milan gubio pa prvo zjednacio protiv Djenove na 1:1. Onda trazio penal i nije prosao var, onda penal za Djenovu, prosao var, Stanciu promasuje i sviraju kraj D

Lepi rezultati ovo kolo.

U nedelju Inter dočekuje Napoli i ima šansu da im pobegne na 7 bodova. Još ako Milan nastavi da časti ekipe iz donjeg doma u Firenci whistle

Fiorentina odigrala odlicno drugo poluvreme protiv Milana. Na kraju je precka sprecila novi trijumf. Kako je ovaj sastav toliko dugo bio bez pobede, nikako mi nije jasno.

Edited by Miljenko

Kivu tek sad kao stariji cojk lici na Rumuna

McTominay.hail

Bio je dobar i kod nas, no menadzeri nikako nisu umeli da uklope postavu (plus je liga dosta jaca).

McTominay je najbolji igrac Serie A. Da je Inter pobedio, jako tesko bi bilo Napoliju da se vrati sa -7 u trci za scudetto. A, s obzirom da i Milan kiksira svako malo, mogao je Inter danas da stavi jednu ruku na pehar, da je pobedio.

Edited by G. L.

Kivu nikako da skine mrak. ja ne znam dal smo jednu utkamicu protiv jačih protivnika dobili. sirotinju tresemo redovno i bez problema, ali Milan, Napoli, Juventus, Liverpul, Atletiko, mrka kapa. čini mi se da smo Romu dobili u gostima. mada i Roma više liči na sirotinju, ne po budžetu nego po učinku u prethodnih xy sezona

Edited by Ted

Otprilike je ovo reseno, Inter je najkonstantniji ili najmanje los, kako za koga. Ne kazem da ne moze da bude do zadnjeg kola napeto ali tako mi deluje za sad. Napoli ima LS a u tim sezonama slabije igra prvenstvo, Milan i Roma tesko da mogu do titule.