September 21, 2025Sep 21 Pola sata ničeg od Rome, ne znam zašto je Gasperini ovako mlako ušao u derbi?
September 21, 2025Sep 21 Sudija pizda ne sme da isključi Romanjolija, čist crveni. I na Koneu, djon u list nekog pajsera iz Lacija, sve u istom napadu.
September 21, 2025Sep 21 Оба била за црвени.Биће Рома кандидат за скудето када Манћини не буде више стартер.
September 21, 2025Sep 21 Kakvi su ovo Interovi dresovi Prvih 30s sam se pitao zašto igramo kod kuće u žutom, a onda sam shvatio da je to Sasuaolo
September 28, 2025Sep 28 Danas Gasperini rutirao Veronu, lepo je videti Pelegrinija u startnoj. Možda je i pomirenje na pomolu. Milan vodi protiv Napolija, gosti praktično bez odbrane.
September 28, 2025Sep 28 Koliko vidim, samo jedan Srbin u Fiorentini - Dzeko. Ranije ih je bilo po 3-4 u isto vreme
September 28, 2025Sep 28 Ali kako su Pizi ponistili gol posle onolikog radovanja, steta. Crveni i penal, Napoli se vraca. Milan gleda da utopi sto vise Modricevih dresova.Za sad izjednaceno u vrhu, moze biti bar izbudljivo do kraja.
October 5, 2025Oct 5 Roma prima prvi gol na dosta bizaran način - Manćini sa izletom na polovinu protivnika naleće na svog saigrača i udara galvom o Čelikovo rame (da ne kažem “čelično rame”) i pada kao sveća. Iako je povreda glave u pitanju, sudija ne zaustavlja igru, a Ken šutinom sa ivice 16m “buši” Svilara. Bilo bi greota poništiti takvu golčinu, ali da se sudija držao slova zakona…
October 18, 2025Oct 18 Tradicionalna pobeda u Rimu za izbijanje na čelo.Lepa uvertira pred gostovanje u Napulju
October 19, 2025Oct 19 Lang zabio "odbijanac" za 1:1 u Torinu. Skinuo dres, dobio zuti. VAR ponisti gol zbog 20-30cm ofsajda, a zuti ostane. Trebalo je onda i zuti obrisati, jer je direktna posledica skidanja dresa kao proslave gola.
October 19, 2025Oct 19 Pa nije, dres ne sme da se skida.Mogao je umesto skidanja dresa da skine gaće i pokaže protivniku tuki." A nije gol, jbg, ništa niste videli, zaboravite"