May 13, 20233 yr gledala sam sinoć hrvatski dnevnik, ove nedelje su imali dva upada nezadoljnih roditelja s oružjem u škole. možda bi međunarodna zajednica mogla malo da promisli koliko je opasno što podržavaju ovaj sistem u srbiji i kakve to opšte posledice može da ima.
May 13, 20233 yr kako da ne, narocito posle hvalospeva labia majoru za brzo reagovanje i ekspresno razoruzanje na kom Amerikanci mogu samo da mu zavide.
May 13, 20233 yr 16 minutes ago, 3opge said: kako da ne, narocito posle hvalospeva labia majoru za brzo reagovanje i ekspresno razoruzanje na kom Amerikanci mogu samo da mu zavide. pa ipak, u tim zemljama su vlasti smenjive, možda se njihovi građani ne slože sa njima...
May 13, 20233 yr 1 hour ago, slepa živana said: pa ipak, u tim zemljama su vlasti smenjive, možda se njihovi građani ne slože sa njima... Gradjani tih zemalja niti znaju ko je Vucic, niti bi ih zanimalo i da znaju.
May 13, 20233 yr 4 hours ago, Rowanoke said: Koliko sam skapirao, sutkinja se zalaže da KK dobije ukor razrednog starešine i duplo dežurstvo brisanje table.....
May 13, 20233 yr 3 hours ago, Constantin said: Koliko sam skapirao, sutkinja se zalaže da KK dobije ukor razrednog starešine i duplo dežurstvo brisanje table..... I da ispisuje za kaznu po tabli svako jutro
May 13, 20233 yr 8 hours ago, Rowanoke said: Kad su već tako fini i puni razumevanja, mogli bi lepo da ga prime na rehabilitaciju i resocijalizaciju u neku od njihovih škola (dobar je učenik, nema problema sa jezikom), pa da nam kroz par godina jave kako stvari idu, a možda bismo i sami čuli...
May 14, 20233 yr 17 hours ago, Constantin said: Koliko sam skapirao, sutkinja se zalaže da KK dobije ukor razrednog starešine i duplo dežurstvo brisanje table..... Da prema njenim recima rehabilitacija je moguca i ona je u njenoj praksi videla 95% slučajeva maloletnika da se rehabilitiju. Problem je što ona ne shvata da svako zna njegovo ime prezime i lik. Da znamo ko su mu roditelji i gde rade. Da znamo ime njegove sestrice. Tvrdim da nažalost nije moguća nikakva rehabilitacija u Srbiji jer se sve o njemu zna. I da socijalne službe nemaju kapaciteta za ovako nešto. E sada da li će dozvoliti socijalna služba da on napusti Srbiju. To ne znam. Neka me pravnik neki ovde ispravi. Sutkinja isto tvrdi prema njenom iskustvu da ovo nije u pitanju mentalna bolest i da je jako mal procenat izvršenih dela pod nekakvom suzenju svesti.
May 14, 20233 yr gledao malo skicu neke rasprave na N1 lepo Baljak objasnio razliku između čitulje i sadašnjosti
May 14, 20233 yr 14 hours ago, Jeremija said: Kad su već tako fini i puni razumevanja, mogli bi lepo da ga prime na rehabilitaciju i resocijalizaciju u neku od njihovih škola (dobar je učenik, nema problema sa jezikom), pa da nam kroz par godina jave kako stvari idu, a možda bismo i sami čuli... Mislim da je ovakav vid izveštavanja mnogo bolji od onoga što imamo u Srbiji. Mislim da samo stručnjaci bi trebalo da govore na ovu temu. Mislim da je medijsko ponašanje odvratno i da REM mora da snosi odgovornost što je ovakvo stanje u medijima.
May 14, 20233 yr On 13.5.2023. at 11:28, Rowanoke said: Prije desetak godina je u Hrvatskoj bio slucaj dve djevojcice zarazene hivom ciji su roditelji umrli. Djeca su iz Splita, a preuzela ih je hraniteljska porodica u Kutini, dakle na drugom kraju drzave. U osnovnoj skoli u koju su bile upisane je izbila pobuna roditelja, a iz razreda u koje su trebale ici su roditelji ispisivali djecu zbog straha od zaraze. Toliko o tome koliko je u ovako malim zemljama moguca anonimnost djeteta koja je neophodan uslov za sve sto ona predlaze.