May 12, 20233 yr 4 hours ago, bags said: Ja sam na jednom programerskom forumu video da ljudi traze neke male pancire za decu. Kasnije skontao da je stvarno bilo ozbiljno. Pa vec uveliko se prodaju skolske torbe ojacane kevlarom, imas izbor dezena patriotski, kamuflazni ili lepi cvetni sareni. Legalne u svih 50 drzava ako se dobro secam.
May 12, 20233 yr 6 hours ago, Fakundo Sava said: Najcitiraniji rad DKT Ovde je njen kompletan opus https://fakenews.rs/2022/04/26/darija-kisic-tepavcevic-analiza-naucne-produkcije/ Prošla sam kroz gotovo sve. Koliko oblasti naučnog istraživanja, ovo ni tri nobelovca ne bi pokrila. Na nekim radovima ni ne vidim koja je po redu u nizu dopisanih lekara. Posebno me je i lično ispizdelo njeno ime na radu koji se odnosi na dečiju onkologiju medju imenima lekara koji se time zaista ceo život bave i koje lično znam. Govnara. EDIT. Naravno, mislim da je njen doprinos na većini radova (izuzimam one s početka karijere i one gde je prvi autor) u činjenicama tipa bila na visokoj poziciji u Batutu, imala pristup raznim statistikama, stavila ih na uvid timu i dopisali je na rad. Edited May 12, 20233 yr by pt 2.0
May 12, 20233 yr 5 hours ago, Valkyrie said: Vidim na snimku još jednu ubijenu devojčicu kako se smeje... da ti pukne srce. dve ima, u sredini dete s velikim naocarima a onaj mali levo skroz u prvoj klupi lici na dete kompozitora (iako nisam siguran posto cini mi se da je dve godine mladji) stvarno da ti pukne srce
May 12, 20233 yr On 9. 5. 2023. at 18:36, Kampokei said: Ne znam da li je vec bilo price o tome na topiku, ali zanima me do kada ce tabloidi eksploatisati KK zarad klikova ili gaslightinga naroda. Voleo bih da o KK i njegovim sto stvarnim sto izmisljenim izjavama bude sto manje price (pre svega iz postovanja prema porodicama zrtava), ali strepnja mi je dublja od nade. Cekiram tu i tamo sprske tabloide, i za sada izgleda da je strepnja bila na mestu. Tako npr. samo danas saznajemo da KK nije podnosio poraz, ali i da mu je zlo u genima jer je njegov predak spalio toliko i toliko ljudi. Mogu oni ovako jos najmanje godinu dana. Odvratno.
May 12, 20233 yr kod pucnjave beži ili zaleži neodgovornu eksplataciju događaja od strane novinara i drugih javnih ličnosti treba sankcionisati postoje zvanične izjave
May 12, 20233 yr 55 minutes ago, fritifrut said: kod pucnjave beži ili zaleži neodgovornu eksplataciju događaja od strane novinara i drugih javnih ličnosti treba sankcionisati postoje zvanične izjave ko ce da sankcionise, srpski sudovi? na predlog srpskih tuzilaca?
May 12, 20233 yr možda hoće, možda neće ali to nije razlog da prvo kreneš od sebe, porodice, prijatelja... da ih stvarno ubediš da te medije i javne ličnosti ne treba čitati, gledati, slušati to svi možemo da radimo ne ubija oružje (ali ga treba ukloniti što više), njime treba neko da rukuje ubija ljudsko biće koja je odlučilo da iskoristi oružje za ubijanje
May 12, 20233 yr 7 hours ago, Valkyrie said: Vidim na snimku još jednu ubijenu devojčicu kako se smeje... da ti pukne srce. Jbt ovo me baš dotuklo više nego sve dosad.
May 12, 20233 yr 17 hours ago, Rowanoke said: Ovaj profesor vec dao dijagnozu o Kosti Profesor zna znanje ali ni on ne prati bas sta se zadnjih 20 godina radilo. Par puta je pomenuo sizofreniju, jednom da kaze kako se nista o tome genetski ne zna, sto vishe nije tachno, a jednom da dovede u vezu shizofreniju i prezasticenost u odrastanju... Ono sto opisuje su 'posesivne' majke, i hladne neemotivne majke... ali ne ulazi u to kako se ista majka na nekoliko nachina ponasa prema razlichitoj deci ako ih ima vishe, jer je i chovek zivotinja a majka ima instinkt da bude vishe zastitnichki orijentisana prema detetu koje identifikuje kao slabije. Obrni okreni, otac dete vodio na pucanje i navukao magacin oruzja kuci, ali kriva je - majka.
May 12, 20233 yr to je snimak sa očevog yt kanala al bez obzira, nije mu bilo mesto na nac tv programu
May 13, 20233 yr 1 hour ago, booyaka said: 1 hour ago, Rowanoke said: Ne vidim nista negativno u ovome. Nista. Ovo liči na Tinejdž TV. pa oni i jesu tinejdžeri