Jump to content
IGNORED

Zgradogradnja

Mil@n

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, extragluv said:

koji deo iza crkve, zuti ili beli emoji38.png

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Beli, ovo gde sam ja, to je geto deo padine :D

• +1 1
Posted

Pa realno jeste, onaj žuti deo je nekako uljudniji, više zelenila, mada i više buke i sunce ume da tuče, ali bože moj, bolje u sunce nego u komšiju prekoputa :fantom: Kakvo je vreme došlo, počeće ljudi da se otimaju za stanove na Padini i u Žarkovu.

• +1 1
Posted (edited)
22 minutes ago, Malvo said:

Pa realno jeste, onaj žuti deo je nekako uljudniji, više zelenila, mada i više buke i sunce ume da tuče, ali bože moj, bolje u sunce nego u komšiju prekoputa :fantom: Kakvo je vreme došlo, počeće ljudi da se otimaju za stanove na Padini i u Žarkovu.

Pa jeste, zuti deo je izmislio, a i on je u poluraspadu, a ovaj beli bukvalno sve vise i vise izgleda kao crime ridden dump, Ros Kemp da dodje da snima epizodu za one svoje emisije o najopasnijim/najklosarskijim naseljima:D

Zarkovo je isto hit or miss, ima ok delova, a ima i tu ultra klosarijade.

Mada 2 najjace stvari u Zarkovu su onaj Uefa mafija grafit gde se mlate navijaci i onaj kauc za lokalne alkose prekoputa Vera 

Edited by Midgeta
  • Haha 1
Posted (edited)

Ne znam o kojim delovima padine pričate ali meni ova zgrada pogotovo strana od ulice odlična:

54 Обалских радника

https://maps.app.goo.gl/AgVfDkgTxutkWeMKA

Edited by desboj
Posted
2 minutes ago, desboj said:

Ne znam o kojim delovima padine pričate ali meni ova zgrada pogotovo strana od ulice odlična:

54 Обалских радника

To je moj bivši ulaz :D

Vidiš ono kao terasice, istureno? E, to je prostorija koja ima tri spoljna zida, premala je da ičemu služi, osim eventualno trpezariji, ali je i jako hladno u njoj. Postavljali smo stiropor da se ne smrzavamo. 

Posted

ne znam kada si zivela tu. da li si poznavala maju i ljubu sa crnim labradorom alijem?

Posted
3 minutes ago, foto said:

ne znam kada si zivela tu. da li si poznavala maju i ljubu sa crnim labradorom alijem?

Pre 12-13 godina, kratko. Godinu i po dana. Ne znam ih, većinu vremena sam provela postporođajno depresivna u stanu 😭

Posted
20 minutes ago, desboj said:

54 Обалских радника

Joj bre desboje, ovo su tzv "nove zgrade" , to je ubedljivo najgore od svega sto padina nudi, a konkurencija je nemala.

Fan fekt -prekoputa ovoga je Singa :lolol:

• +1 1
Posted
Just now, Midgeta said:

u naked izdanju. NSFW

• Haha 1
Posted
Just now, foto said:

u naked izdanju. NSFW

:lolol:

Iz drug den ere, sad je u lux novogradnjatm eri.

Ovo tacno da se odstampa slika sa tekstom CITYEXPERT LAZE LJUDE i da se deli okolo, kakva epska prevara 

Posted
3 minutes ago, Midgeta said:

Joj bre desboje, ovo su tzv "nove zgrade" , to je ubedljivo najgore od svega sto padina nudi, a konkurencija je nemala.

One su građene za neke zaslužne građane Bgd. Kupili su ih za neke budzašto cene po kvadratu. Mi smo iznajmljivali od jedne osobe

Posted
Just now, Svemir Zeka said:

One su građene za neke zaslužne građane Bgd. Kupili su ih za neke budzašto cene po kvadratu. Mi smo iznajmljivali od jedne osobe

oko 700- 750 deviza je bio kvadrat.

• Hvala 1
Posted
Just now, Svemir Zeka said:

Znam, bila sam u jednoj jer su mi skolski drug i drugarica tu ziveli (mozda zive idalje, ne znam, ne zelim da saznam) oni su se uselili kad je to bilo novo, tek izgradjeno i njima je cale neko megagiga mudo bio negde, tako da se ukpala u ovo zasluzni i secam se da je stan bio ocajan iako velik bas

• +1 1
Posted
3 minutes ago, foto said:

epska prevara

Ali stvarno jeste, to je bukvalno bilo skroviste lokalnih dzankija 15 godina i najznacajniji dogadjaj u tom delu padine je ubistvo kod zlatnog bika, a oni to našopali da izgleda kao je ne znam sta, a bukvalno se raspada sve od prvog dana, ja svaki put kad prodjem tuda izneverujem.

Imam mnogo osecanja na ovu temu, Singa mi je nasla zicu i ja se izvinjavam, necu vise

• +1 1
  • Haha 1