March 9Mar 9 Bože, Novak igra u prepodnevnom terminu u IW, izgleda kao da su ga jedva nagovorili da sa bazena i koktela dođe do terena. Vuče se, loše se namešta na udarce, duple servis greške se samo nižu. Prvi set je dobio na iskustvo, u drugom je totalno trokirao, pa ga je izgubio sa 6:1.Kovačevič je za dva seta uspeo da dobije 18 direktnih poena iz forhenda.
March 9Mar 9 Author dobro je odigrao Kovacevic ali novakov retern i dalje planduje negde na mediteranu..servis je krenuo da mu cita tek sredinom treceg seta. bila je cak situacija u prvom da mu je omaleni aleksandar sasuo pet asova u nizu ako se ne varam. to nije uspevalo cak ni izneru, karlovicu i andersonu u najboljim serverskim izdanjima. no dobro, idemo daljeova teget majca mu je top
March 10Mar 10 dobar je bio aleks. imao je par linija koje novak tradicionalno ispraca sa "da li je moguce?"ne znam da li inace ovako igra ili je to ekstra motivacija jer ... novak.
March 11Mar 11 Gledao sam snimak, dobro su se peglali.Siner je napravio dva perokreta u prvom setu. U gemovima je gubio 2:5, pa izborio TB, da bi i u TB napravio 5 poena zaredom i osvojio taj set.Siner je servirao za meč kod 5:3 u drugom, pa pretrpeo brejk sa nulom mislim, ali je opet u TB bio bolji.U takmičenju u dublu je grčki par Đoković-Cicipas, nakon iznenađujuće pobede u prvom kolu nad favorizovanim dubl specijalistima Arevalo-Pavić, poražen od francuskih rođaka.
March 11Mar 11 Grcki dubl sam gledala samo prvi set. Novakovi servis gemovi jedva osvajani.Ne znam cemu sve to.
March 11Mar 11 Author Fonseka se dobro sibao sa Sinerom. mislio sam da ce skupljati gemove, a on je pokazao misice. mozda i bude nesto od njega..slabasni nastupi top10 igraca se nastavljaju.prakticno se sad vec zna raspored nosilaca 1-2 i 3-4 za RG, nekoliko meseci unapred
March 12Mar 12 Ne preteruj, Draper je aktuelni sampion ovog turnira. Djokovic nije dosao najspremniji, par poena su bili ludacki pa je do kraja trazio dah, a cak i tako za malo da dobije. Nije ni ovo lose, nek odmori, a Drapera je nalozio i podigao mu samopouzdanje, a takvi ce mu trebati sto vise u misiji "25. slem" da mu skine nekog od ove dvojice sa puta. Edited March 12Mar 12 by JohnnyD