March 12Mar 12 5 hours ago, Lancia said:Jao ova Serena, ima da je se odreknem preko Gazzette Ja kupila Gazzetta, nema jos nista od Lance 5 hours ago, Ras said:Nema potrebe, osim što je logistički komplikovano i skupo, kada mu aktuelne izmene na turnirima omogućavaju baš ovo što ti predlažeš.Pa nije bas tako, na egzibiciji bi mogao opustenije da igra, da improvizuje, blesavi se, a ovde mora istinski da zapinje i da se sa dusom u nosu macuje sa klincadijom pa ako izgubi jos i pred novinarima na kzs da objasnjava zasto se to desilo. Pitanje je dana kada ce mu se ko onomad Rodji desiti da ne moze da izadje na kzs jer ne moze da se sabere nakon poraza (Rodja od Feliksa)Sto se publike tice i sad vrlo rado navijaju protiv njega. Organizatori pocinju njegove meceve da stavljaju u drugi plan, prvo siska i drogas pa Novaku kako zapadne.Slazem se sa @Arkadija tesko mi je da gledam njegove meceve, kad krene da posrce, podriguje, saplice se, ko fol veze pertle ala Monfis da bi dosao do daha. Nadal je igrao sa anesteziranim stopalom, izlazio na stakama sa terena ali dok je trajao mec on je trcao ko jelen. Ovo Novakovo umiranje mi bas ne prija. Nekako mi se cini da time blati sva ona prethodna dostignuca koja ce jos dugo biti nedestozna.
March 12Mar 12 9 minutes ago, Serena said:Ovo Novakovo umiranje mi bas ne prija. Nekako mi se cini da time blati sva ona prethodna dostignuca koja ce jos dugo biti nedestozna.facepalm
March 12Mar 12 Ono sto niko nije iskomentarisao je da je ovo najbolji plasman Djokovica na IW jos od 2016.
March 12Mar 12 A i da dodam da ne treba da igra dubl - ok, ovde ga realno boleo paja za rezultat, i smatrao je to nekim treningom i zeljom da izbavi Cicipasa iz kanala, ali da je samo odmarao i igrao na svezinu imao bi vece sanse da igra finale ovde.
March 12Mar 12 Ljudi, sta vi pisete sve ovde? Djokovic bi na AO pakovao kofere jos u 4.kolu da je Mensik bio zdrav. Igra mu je svakim turnirom sve slabija. Ja bas ne verujem da bi dobio Zvereva u tom finalu AO. Naprosto, ne moze vise da odigra 2 vrhunska meca na istom turniru i sve je vise protivnika, koji mogu da ga ugroze. Na poslednjih 20 "Big turnira" (serija 1000 i jace), na kojima je igrao, osvojio je 1, igrao u finalima jos 4 + u jos 7 polufinala, a na 8 je ispao ranije. To je i dalje dostignuce, u tim godinama, kome jedino pariraju Rosewall i Federer u OE, ali nemojmo da se zaludjujemo. Niti ce biti #25, niti ce biti Mastersa1000 vise. Samo na ovom turniru je npr. imao zreb Draper-Medvedev-Alcaraz-Sinner. To bi i onom Novaku iz 2011-2016. bio problem, a tek ovom i ovakvom je i prva stepenica neki put mnogo.
March 12Mar 12 Novak propo al su zato Krunic i Danilina u finalu IW Gospodza Monfis uzela prvi set hipnotisanoj.
March 13Mar 13 Novak je na posljednjih 5 slemova svaki put stizao bar do polufinala, toliko o tome. A što se tiče AO, i Siner je mogao ranije da ispadne, a mogao je i Alkaraz u polufinalu.I ne kažem da to znači da će osvojiti 25. slem, ja mislim da su šanse za to nikakve. Ali još uvijek nije na nivou Nadala ili Federera kada su se raspadali pred penziju.
March 13Mar 13 Oni su se raspadali zbog teskih povreda, koje Novak nije imao, Bogu hvala. A ja iskreno, ne bih ni voleo da on tako izgleda pred penziju, vec da ide u nju kao top10 igrac na Touru.
March 13Mar 13 10 hours ago, red star forever said:Pa eto sada je valjda top 3 igrač.Izgleda da se ne kapiramo.
March 14Mar 14 Drogas u prvom setu 2x brejknuo vunicu. U prvom gemu drugog seta imao nekoliko brejk lopti ali se zvekan nekako iscupao.Stalno mi se cini da skupljac sena ima problem sa levim kukom.
March 15Mar 15 8 hours ago, Serena said:Drogas u prvom setu 2x brejknuo vunicu. U prvom gemu drugog seta imao nekoliko brejk lopti ali se zvekan nekako iscupao.Stalno mi se cini da skupljac sena ima problem sa levim kukom.Za nas neupucene: ko su "Vunica" i "Skupljac sena" i zasto? Prvi je, verovatno, Zverev. Zar ne?
March 15Mar 15 https://x.com/TennisMyLife68/status/2032303072530055325Dobro je sto je bio AlkatraS. Poceli su mnogo da smaraju sa njim kao cudesnim HC igracem, koji je jedan od najboljih svih vremena, nakon USO+AO titula. Bio je na 34 pobede u nizu na otvorenom. Mislim da ce Sinner da dobije Medvjedeva, jer je nezgodan matchup, ali hrabri povratak Mede u vrh.