March 15Mar 15 Skupljac sena izgrabulja trofej u IW.Medo je pruzio solidan otpor, lepo ga je setao po osnovnoj, nije izgubio ni jedan servis gem, oba seta resena u TB. Zao mi za ovaj drugi, imao je 4 0 i onda poceo da brlja.Sve u svemo vratio se Meda u top 10 i sigurno ce pobrkati planove i proracune ovoj dvojici i sponzorima im.
March 16Mar 16 Sigurno ce to da uradi u sledeca 4 meseca, how yes no... Medved Daniilov je bio i ostao solo un HC giocatore.
March 16Mar 16 14 hours ago, Serena said:Niko ne gleda Arinu i Elenu?Veceras sa cerkom i kokicama u najvecem kvalitetu. ( sem ako se ne odluci za dve epizode sugavog One Piece)
March 16Mar 16 1 hour ago, bags said:Veceras sa cerkom i kokicama u najvecem kvalitetu. ( sem ako se ne odluci za dve epizode sugavog One Piece)Manga?Znam za strip i pročitao sam prvih nekoliko epizoda, Edited March 16Mar 16 by Ras
March 16Mar 16 15 minutes ago, Ras said:Manga?Da, klinci su potpuno odlepili za serijom. Konzumiraju se i stripovi i animirana serija i sada 2 sezona igrane.Meni ne deluje kao kvalitet ali nije ni pravljeno za mene.
March 16Mar 16 2 hours ago, bags said:Da, klinci su potpuno odlepili za serijom. Konzumiraju se i stripovi i animirana serija i sada 2 sezona igrane.Meni ne deluje kao kvalitet ali nije ni pravljeno za mene.gledam ovih dana sa cerkom. ona je procitala sve sto je izaslo, i sad ce da pukne jer joj ne dam da spojluje dok gledamo. fun je dok gledas, vec posle 5 minuta ne znam sta sam gledao
March 19Mar 19 Author francuski biser Moise Kouame (2009. godiste) je pobedom debitovao na velikoj sceni okrenuvsi Svajdu 2:1 u 1.kolu miami openazapamtite ovo ime
March 20Mar 20 19 hours ago, TS-CS said:francuski biser Moise Kouame (2009. godiste) je pobedom debitovao na velikoj sceni okrenuvsi Svajdu 2:1 u 1.kolu miami openazapamtite ovo ime
March 20Mar 20 Ne, još nije vreme za Novakovu penziju! Mora da ostane na terenu da bi nova generacija imala priliku da stane preko puta svog idola
March 20Mar 20 Author dopade mi se ovo malo sto videh od njega. dobri udarci, dobra anticipacija. lucidan na pressu (debili smarali klinca sa babom venus vilijams na konferenciji)samo da previse ne oteza, kao nas medjedovic npr, i bice top i naravno da ne podlegne neartikulisanoj domacoj javnosti koja jos od janika noe ceka na sampiona i super stara
March 20Mar 20 Author ovi fizicki i mentalni padovi Miomira u decider-ima kao da vec postaju tradicija.mozda bi trebalo razmisliti da saveznog kapitena odmeni neki ozbiljniji trenerkad se samo setim kako se pod nalbandijanom pre koju godinu ovde sibao sa alkarazom, pa sa nadalom u madridu ...
March 22Mar 22 Author naidjoh na listu pobednickih nizova na outdoor hard-uKarlitos se bas bio zalaufao dok ga Medonja nije presekaoJimmy Connors – 55Roger Federer – 46Pete Sampras – 34Carlos Alcaraz – 34Rod Laver – 33Novak Djokovic – 33Novak Djokovic – 31Rafael Nadal – 30