March 22Mar 22 Izvini Sebastiane Korda sto sam sumnjala u tebe.Covek igra prelep tenis ali ga cesto izda glava u odlucujucim momentima.Veceras je publika puno pomogla.Inace ovo mi je najružniji masters na svetu. Od kad su se preselili na ovaj stadion ne volim ni da ga gledam. Bar da ne snimaju odgore na sta lici to prekrajanje.
March 23Mar 23 Retko se desi da Ostapenko bude simpaticnija od svoje protivnice.Veceras igra protiv Baptiste. Gledala sam je protiv Svotoline, ne znas dal je musko ili zensko, kao da ima zulufe i brkova ili su neke pigmentne fleke. Na bicepsima Fucivic da joj pozavidi, a zakiva vinere iz forhenda ko cekicem. Htela sam da je stavim u spojler ali ne radi.@bags ? Ne radi jos uvek ni ono sto je zeka pre neki dan rekla (citiranje markiranog teksta). Edited March 23Mar 23 by Serena
March 23Mar 23 Author meni je simpa Ostapenkova. jeste malo ċaknuta ali treba takvih likuša na monotnom wta turuvidim da se Cerundolo sprdao sa Medom dok se nije povredio u 2.setu, upalih kod 6-0 2-0 za gaucosasad je drama u trecem ...nizi odskok loptice mnogima ovde pravi probleme.turnir u ovoj špilji i nekadasnji key biscaine su nebo i zemljaediti ode medeni, sad je ovo šetnjica za Sinera ako se nije previse iscedio u pustinji Edited March 23Mar 23 by TS-CS
March 23Mar 23 Author ode i sampion Mensik bez da mu je Foe uzeo servis.sto nije ovako jajarski odigrao tajbrejkove i u proslogodisnjem finalu hehnije bas ispunio nade u ovih godinu dana, ali nije ni potonuo. ostace u top 30
March 27Mar 27 Prvo polufinale igraju Lehečka i Fis. Lehečka lagano uzeo prvi set. Meni je ovaj Fis baš antipatična njuška, smo se nešto loži kad dobro pogodi, što je retko, a ostatak igre se svodi na divljačke udrace, pa kad pgodi super.
March 27Mar 27 Author Jirzi odlicno prangija sa osnovne citav turnir. valjda je ostalo nesto baruta i za finale.mada su i Fisa malo stigli oni maratonski mecevi ...da vidimo sad sta je novo Zveki spremio za Sinera nocaskrenuo je malo da se qurcobeca sa izjavama. nepotrebno. cuti i treniraj ljakse
April 6Apr 6 Author trenutno su Siner i Alkaraz izjednaceni po broju titula (26) i broju nedelja na tronu (66)da vidimo sta ce reci monte carlo
April 6Apr 6 Gledm Cicija sada u Monte Karlu, protiv Cerundola, bože, taj čovek je u samoubilačkom slobodnom padu već dugo. Kao da igra, da vidi dokle će da pada tako, pa da sve batali. Užasan tenis igra.
April 6Apr 6 Vratio se Cici u meč, dobio je 4 gema za redom, ali ne nešto zahvaljujući svojoj briljantnoj igri, već, zato što je Cerundolo odjednom počeo da ne igra.
April 6Apr 6 Vavrinka i dalje igra? Što mu trebaju ovi mečevi, da bi upao u glavni žreb na slemovima?
April 6Apr 6 1 hour ago, Engineer said:Vavrinka i dalje igra? Što mu trebaju ovi mečevi, da bi upao u glavni žreb na slemovima?Ne, on je najavio oproštaj od tenisa ove sezone i igra turnire koje može ili za koje dobije pozivnicu.
April 8Apr 8 Vava se oprasta u Barseloni.Nego sta ovo bi sa Medjedom, razvrcao ga Beretini sa dva krompira
April 8Apr 8 Author Vavac planira da odradi sezonu do kraja, ne znam jel sta iskrslo umedjuvremenu.Medo 0-6 0-6, isto kao Dimitrov ovde prosle god.ali ipak je on bivsi broj 1mislim da je do sad jedini bio Konors kad je izgubio 0-6 0-6 od Lendla 1984.