November 15, 2025Nov 15 I brejk za lisca uvek ovako stisne pred kraj prvog seta, a posle se carapa ispara sama.
November 15, 2025Nov 15 Ovo sto Sinner igra u dvorani je brutalno. Lik razvaljuje protivnike lakse, nego sto su to radili i FedEx i Djovak u primeovima. Ako mu dodje Alcaraz u finale, ne vidim kako Čaki moze do seta.
November 16, 2025Nov 16 Author to sto se ova dvojica poigravaju sa ostatkom atp karavana i ne mora biti losa stvar za Novaka, barem kad je ranking u pitanju.prilicno rutinski ostvaren plasman u top 4 na kraju sezone, sa realnim izgledima da nakon predstojeceg AO izbije na poziciju broj 3, posto Zverev svakako nece opet zalutati u finale tamo.sinoc Feliks Oze "u nikad boljoj formi" i milion indoor pobeda.. biva pometen u najkracem mecu turnira od strane Alkaraza, kojem bi ovo trebalo da su najproblematicniji uslovi .... sto dosta govori o trenutnom stanju na turu. no sta je tu je.Sunday, November 16, 2025 at 6:19 PMCarlos Alcaraz 12050 (12550)Jannik Sinner 11000 (11500)Alexander Zverev 5160Novak Djokovic 4830Felix Auger-Aliassime 4245Taylor Fritz 4135Alex de Minaur 4135Lorenzo Musetti 4040Ben Shelton 3970Jack Draper 2990
November 16, 2025Nov 16 Je l ono Ivan Ljubičić u prvim redovima do terena? Čini mi se da je uhvaćen u kadar u blizini boksa jednog od igrača (zaboravih kojeg).
November 16, 2025Nov 16 Valjda se pojavi jos neko, ako ne, bice monstruozna zetva titula ove dvojice. Ona tri ludaka su bar imali Mareja, Vavrinku, Del Potra...
November 16, 2025Nov 16 Pih, ni set mu nije uzeo, a nije bio los. Meni je Siner sve vreme delovao nekako pogubljeno, anticipacija osrednja, ali mu je siska pomogao sa nekoliko neiznudjenih greske u kljucnim momentima i ode mec.Kako cu sutra da se foliram da mi je drago zbog drogasa
November 16, 2025Nov 16 Te UE nisu slučajne.Ovde je Siner na svom terenu (na svojoj podlozi), a Alkaraz stalno mora da rizikuje i igra agresivno, naravno uz minimalan broj grešaka. Čim dođu presudni momenti, takva taktika postaje mač sa dve oštrice. Primer iz drugog seta, kada je Alkaraz imao priliku za drugi brejk (rezultat u gemu je bio egal, ili čak brejk lopta za Alkaraza, odigrao je agresivni forhend za malo u aut. U sledećem gemu, mimo pritiska, Alkaraz je odigrao perfektan identičan forhend (iz iste pozicije u BH stranu Sinera).Takođe u drugom setu (koji sam i detaljnije pratio), Siner je imao fantastična rešenja protiv Alkarazovih izlazaka na mrežu i odveo meč u završnicu koja mu je više odgovarala, a još i sa setom u džepu.I pored svega, ovo je bio vrlo, vrlo izjednačen meč, rešen u svega par poena. Edited November 16, 2025Nov 16 by Ras
November 16, 2025Nov 16 Na kraju +550 bodova prednosti za Čakija. Realno je da sacuva #1 do kraja AO. Valjda ce uci u SF ovog puta. Tesko ce mu biti posle, jer Sinner deluje kao kompletniji i jaci igrac. Interesantno je da obojica imaju po 9 razlicitih "velikih titula": Alcaraz 3 razlicita GS i 6 razlicitih Mastersa, a Sinner 3 razlicita GS, ATP Finals i 5 betonskih mastersa. Mislim da ce obojica kompletirati set od 14 do kraja karijera, bas zato sto nikog nema na vidiku - da im se suprotstavi.
November 16, 2025Nov 16 1 hour ago, Lancia said:Valjda se pojavi jos neko, ako ne, bice monstruozna zetva titula ove dvojice. Ona tri ludaka su bar imali Mareja, Vavrinku, Del Potra...A i bilo ih je trojica
November 17, 2025Nov 17 13 hours ago, Lancia said:Valjda se pojavi jos neko, ako ne, bice monstruozna zetva titula ove dvojice. Ona tri ludaka su bar imali Mareja, Vavrinku, Del Potra...Ništa onda, čekamo da porase Karlitosov brat, kako se čita, valjda, Haime. Vidim da je osvojio neki turnir u svojoj starosnoj grupi.