Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

MACTEPC 1OOO

Featured Replies

images (37).jpeg

• Replies 3.2k
  • Views 169.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Javljam se iz Rima gde sam se danas licno uverila da je sa Novakom sve ok  Gledala sam Medjedovicev ceo mec i bas sam se odusevila sa koliko zara on igra. Puca od samopouzdanja, a i fizicka sprem

Posted Images

6 minutes ago, Arkadija said:

Ništa onda, čekamo da porase Karlitosov brat, kako se čita, valjda, Haime. Vidim da je osvojio neki turnir u svojoj starosnoj grupi.

I kad se pojavi, to ce biti minimum dve tri godine uhodavanja medju seniore, secam se koliko je neubedljiv bio Alkaras npr protiv Ymera iz Svedske, pomislio sam koga oni zajebavaju da je u pitanju vrhunski talenat.

Ali niko nije najebao kao ova prelazna generacija, Zverev, Cicipas, Rubljov...jedino se Medjed malo izdvojio, ubise ih matorci u pojam, sad i ova dvojica.

Pa najebali su jer nisu imali kvalitet, da su se umesto njih u to vreme pojavili siner i alkaras štrpnuli bi poneku titulu ovoj trojici

Hipotetički gledajući može da se desi da im se niko ozbiljno ne suprotstavi sve do poznih igračkih godina pa da obojica uspeju da prevaziđu noletov rekord. U tom smislu je ta goat trka malo nategnuta jer ne dolaze svi sa istom lakoćom do GS titula. Nole je svakako prošao najtrnovitiji put od velike trojke jer je morao da raskloni fedale koji su bili u svom prajmu a sa druge strane federer se dobar deo karijere šetkao kroz turnire pored raznih hjuita, rodika i ondašnjih cicipasa.

2 hours ago, Milošica said:

images (37).jpeg

Da li se Stefan uopšte ozbiljno zanima za tenis ili je to naša pusta želja?

Koliko on ima godina? 11? Da li će ova dva svemirca da traju toliko dugo ko Novak.

15 minutes ago, ubibobi said:

Pa najebali su jer nisu imali kvalitet, da su se umesto njih u to vreme pojavili siner i alkaras štrpnuli bi poneku titulu ovoj trojici

Pa nismo tako pricali kad su se pojavili, Tim je bio ultra zajeban, Cipi takodje, Rubljov je kao tinejdzer dobio Rafu...bilo bi ustvari zanimljivo videti Sinera i Alkarasa da su se pojavili u prajmu trojke i Mareja.

Ali pojavili su se u prajmu Zvereva, Cicija, i Medvedeva i počeli da ih deru već u tinejdžerskom uzrastu, po meni oni ne mogu u istu rečenicu, druga je to liga, kakav Rubljov kakvi bakrači.

Nole prve 3-4 godine nije uspevao da parira Fedalima dok nije malo stasao a ova dvojica dominiraju već u tom uzrastu jer pomenuta ekipa nema dovoljan kvalitet i to je naprosto tako.

Setimo se da je Rodžer imao niz od 5 godina dominacije, bez pravog protivnika.

34 minutes ago, ubibobi said:

Ali pojavili su se u prajmu Zvereva, Cicija, i Medvedeva i počeli da ih deru već u tinejdžerskom uzrastu, po meni oni ne mogu u istu rečenicu, druga je to liga, kakav Rubljov kakvi bakrači.

Nole prve 3-4 godine nije uspevao da parira Fedalima dok nije malo stasao a ova dvojica dominiraju već u tom uzrastu jer pomenuta ekipa nema dovoljan kvalitet i to je naprosto tako.

Kakogod, stavio bih kintu na Tima u prajmu protiv obojice. Ne znaci da nesto negiram kvalitet Sinera i Alkarasa, samo su mi jos sveza secanja na neke meceve.

Svasta se ovde dade procitati. Federerov prime je bio gotov 2009. najkasnije. I najzagrizeniji njegovi fanovi po stranim forumima najvise mu daju AO2010 kao kraj prime perioda. Nadalov prime je najkasnije gotov na RG2014, ako je i to realno. Pre ce biti kraj 2013. A Djokovicev prime krece 2011. na AO i zavrsava se na RGu 2016. Dakle, njihovi prime periodi:

RF 2004-2009

RN 2008-2013

NDj 2011-2016

Kako je onda Djokovic to sklonio "prime Federera"? Prime Nadal ga jeste sacekao, ali je Federer vec bio Olderer, kad je Novak usao u svoj prime. Najveci razlog zasto je poobarao sve rekorde je taj sto je od 2018-2023. brisao patos generacijama rodjenim u 90im. Nije to njegova krivica, ali kad vec pricamo iskreno....

Jes vala, sve si u pravu, od svoje 28 godine je bio olderer, jedino što si bio u pravu je da se ovde stvarno može svašta pročitati

covid19

Inače prajm se ne određuje isključivo godinama već traje koliko ti drugi dozvole

Edited by ubibobi

Eto, @ubibobi, reci onda koji je to teniser ikada bio u prime godinama sa 30 na ledjima? Federer je te 2011 napunio 30. Sasvim sam siguran da nije bio tada u primeu, kao sto ni Nadal nije bio 2016, a ni Djokovic 2017.

1 hour ago, Lancia said:

Kakogod, stavio bih kintu na Tima u prajmu protiv obojice. Ne znaci da nesto negiram kvalitet Sinera i Alkarasa, samo su mi jos sveza secanja na neke meceve.

Uhh, po tebi je onda tenis baš devalvirao poslednjih godina. Tim je bio korektan igrač ali ništa spektakularno, bio je u odnosu na ovu dvojicu prilično limitiran na određenim podlogama, recimo na vimbldonu nikada nije dogurao ni do druge nedelje turnira a najveći uspeh je ostvario u 27 godini osvojivši USO

13 minutes ago, G. L. said:

Eto, @ubibobi, reci onda koji je to teniser ikada bio u prime godinama sa 30 na ledjima? Federer je te 2011 napunio 30. Sasvim sam siguran da nije bio tada u primeu, kao sto ni Nadal nije bio 2016, a ni Djokovic 2017.

Brt Đoković je od svoje 30 godine osvojio 12 GS

Osvojio ih je, ali nije bio u primeu. Osvojio je i Nadal 8 komada, u periodu 2017-2022, ali nije bio u primeu. Zasto je to tesko prihvatiti?