October 29, 2025Oct 29 1 minute ago, Jeremija said:Meni je sve to otvoreno pre negde mesec dana, a posto nisam potpisivao novi ugovor, pretpostavljao sam da je tako sa svima, sad vidim da nije slucaj.Ma kakvi, to je otključano samo onima koji su imali neki ultra-giga-premijum eon paket. Mi obični smrtnici koji smo imali full eon, smo dobili zaključane kanale.
October 29, 2025Oct 29 3 minutes ago, Arkadija said:Ma kakvi, to je otključano samo onima koji su imali neki ultra-giga-premijum eon paket. Mi obični smrtnici koji smo imali full eon, smo dobili zaključane kanale.Nije meni što neko ima otključane arene, nego što to i dalje plaćam 4150 din, kao kada sam imala sve sport klubove.
October 29, 2025Oct 29 Ja imam, ali svejedno. Tu ti puste jedan meč od 15 koliko ih se trenutno igra. Ako uopšte puste, pošto su velike šanse da ćeš umesto tenisa uživo naleteti na reprizu nečega od pre mesec dana.Na SK si mogao da gledaš praktično svaki ATP i WTA meč. OK, nisam očekivao da Arena nastavi s tom praksom, ali isto tako nisam očekivao ni da će ih toliko boleti dupe za tenis, ako ništa drugo, računao sam da su platili ta prava pa će se iscimati makar zbog toga. Ali ne vredi, definicija ćaci televizije, kao što rekoh na njihovom topicu.
October 30, 2025Oct 30 Author On 23. 10. 2025. at 18:23, Jeremija said:Saudi Arabia will host an ATP Masters 1000 tournament as early as 2028,samo je bilo pitanje vremena.od prosle sezone WTA kalendar ima deset mastersa, tako da je ovo logican sled dogadjaja koji mi se uopste ne dopada.bice tu biranja i preskakanja ovih turnira, narocito od strane top igracainace ne znam jeste li znali da je pre nekih dvadesetak godina bio prakticno dogovoren plan da se broj ovih turnira skreše na osam - 2 sljakaška i 6 betonskih (Šangaj in - Hamburg i Montekarlo out) koji bi bili obavezni sa sve iz top 50, te su igraci advokati i mediji nekako iskukali da turnir u knezevini ostane u tom rangu - ali neobavezan, i tako se nastavila tradicija Super 9 serije koja datira od uredjenja ATP tura 1990.sad je tome dosao krajznaci to su jos 2 sezone fore da se neko pridruzi Noletu i uzme originalni Zlatni mastersAlkarazu fale tri (Pariz, Šangaj i Kanada) Sineru pettu su jos Medo 3, Zveki 4 .... ali samo reda radi
October 30, 2025Oct 30 Rođačko rivalstvo Rinderknech vs Vacherot je u drugi plan potisnulo Sinner vs Alcaraz
October 31, 2025Oct 31 13 hours ago, Serena said:Vasero nastavio da briljira pred domacom publikom, moze lako i do finala.Oce aha, dobio ga Felix prelako, a Bublik De Mrnjora i ima sanse da bude prva pratilja na zavrsnom u Torinu. Edited October 31, 2025Oct 31 by Serena
October 31, 2025Oct 31 Author izdušio Vašro .... goriva bezno ipak je opravdao pozivnicu i podvig iz šangajanije bas morao protiv Feliksa koji se citav turnir provlaci i sad je nadomak plasmana u Torino ... ali sta da se radiMedo umesto da dokrajci Zvekija (set i brejk plusa) krenuo da brljavi i evo odose u trecividim da bi se Siner sa titilom ovde vratio na no.1 , ali odmah zatim i da brani masu bodova sa zavrsnog
October 31, 2025Oct 31 1 hour ago, TS-CS said:Medo umesto da dokrajci Zvekija (set i brejk plusa) krenuo da brljavi i evo odose u treciI dve mec lopte Sasa spasio.Odlukama u TB
November 2, 2025Nov 2 Uze drogos i Pariski žbun, peti trofej ove godine, od ponedeljka je No1.Sto rece Skanagata not too bad...
November 6, 2025Nov 6 Novak izgleda igra Torino.Iznervirao ga Binagi koji je ranije rekao kao da nece igrati.
November 6, 2025Nov 6 nije se on jos odlucio. oni su danas morali zrebati, ali to ne znaci da im kljako nece dati korpu
November 8, 2025Nov 8 Author neka ostane za evidencijuLowest ranked Masters winners:No.204 – Vacherot (Shanghai, 2025)No.152 – Coric (Cincinnati, 2022)No.143 – Carretero (Hamburg, 1996)No.95 – Pernfors (Canadá, 1993)No.57 – Woodruff (Canadá, 1997)No.50 – Berdych (París, 2005)