October 11, 2025Oct 11 E jbg. S druge strane, kakav respekt prema Djokovicu, da ne slavi pobedu karijere, alal vera.
October 11, 2025Oct 11 Ja ne znam kako je i dovde stigao u ovakvim uslovima i sa svim svojim problemima. Svi mecevi su bili mucni za gledanje, povracanja, gusenja, umiranja i ono sto mi najteze pada je deranje na boks.Vaserolu svaka čast, novi Kevin Anderson je rodjen.Navijacu sutra za njega
October 11, 2025Oct 11 12 minutes ago, Serena said:Ja ne znam kako je i dovde stigao u ovakvim uslovima i sa svim svojim problemima.Svi mecevi su bili mucni za gledanje, povracanja, gusenja, umiranja i ono sto mi najteze pada je deranje na boks.Vaserolu svaka čast, novi Kevin Anderson je rodjen.Navijacu sutra za njega
October 11, 2025Oct 11 Toliko je bio gotivan pozdrav na mrezi da je pridobio moje simpatije Za Medu navijam samo kad igra protiv drogasa.
October 11, 2025Oct 11 Juče je ovo pitanje izgledalo tako suvišno i inspirisalo je masu šaljivih komentara. Kad ono...
October 12, 2025Oct 12 Sjajan uspeh Vacherot-a, jedno od najvecih iznenadjenja na glavnim turnirima ikada.
October 12, 2025Oct 12 32 minutes ago, Jeremija said:Sjajan uspeh Vacherot-a, jedno od najvecih iznenadjenja na glavnim turnirima ikada.Ja se bukvalno ne secam neceg slicnog. Bilo je iznenadjenja, ali da jedan anonimus osvoji ATP1000, svaka cast.
October 12, 2025Oct 12 Just now, Lancia said:Ja se bukvalno ne secam neceg slicnog. Bilo je iznenadjenja, ali da jedan anonimus osvoji ATP1000, svaka cast. Ivanisevic je sa wild card-om osvojio Vimbldon, sto je mozda jos vece iznenadjenje, ali svakako nije bio anonimus posto je tamo vec igrao cuveno finale sa Agasijem devedeset druge.