Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

MACTEPC 1OOO

Featured Replies

Od sutra na 40 mestu, bicen to fino osvezenje na vrhu ATP tura.

Odgledah kzs, divan momak heart

Koja slucajnost, mame finalista su seste ako sam dobro razumela.

Obojica su igrali danas za prvi ATP trofej, mladji pobedio.

Uploading Attachment...

17602996336864048581340987588377.jpg

• Replies 3.2k
  • Views 169.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Javljam se iz Rima gde sam se danas licno uverila da je sa Novakom sve ok  Gledala sam Medjedovicev ceo mec i bas sam se odusevila sa koliko zara on igra. Puca od samopouzdanja, a i fizicka sprem

Posted Images

13 hours ago, Jeremija said:

Ivanisevic je sa wild card-om osvojio Vimbldon, sto je mozda jos vece iznenadjenje, ali svakako nije bio anonimus posto je tamo vec igrao cuveno finale sa Agasijem devedeset druge.

nije to ni blizu iznenadjenja poput ovog. on je igrao nekoliko finala vimbldona, imao savrsenu igru za travu, bio drugi igrac sveta. jebiga, nizak mu je bio renking ali forma je prolazna a klasa je vecna

ovo je kao kad bi borac iz cacka osvojio ligu evrope, pa jos dobio sevilju u polufinalu

• Author

ko bi mogao pretpostaviti da ce teniser iz knezevine uzeti masters pre nekog kanadjanina ili kineza, koji takodje organizuju ove turnire?! no way jose

ako se ne varam do sad je najzapazeniji rezultat nekog njihovog singl igraca na turu bio kad mu je sadasnji trener Balleret pre dvadesetak god. igrao 3.kolo Monte Karla protiv Federera

oko 600 igraca iz preko 60 zemalja u Open eri je do sad osvajalo Atp titule,

naravno, Monako je ubedljivo najmanja, sto ce zauvek i ostati

Australija, Novi Zeland

SAD, Kanada, Meksiko, Kostarika, Dominikana

Argentina, Ekvador, Brazil, Cile, Peru, Urugvaj, Bolivija, Venecuela

Srbija, Ceska, Rusija (Yug,Cssr,Sssr), Spanija, Svajcarska, Svedska, Rumunija, Nemacka, V.Britanija, Austrija, Hrvatska, Italija, Holandija, Poljska, Norveska, Madjarska, Grcka, Ukrajina, Bugarska, Belgija, Slovacka, Danska, Portugalija, Bih, Finska, Belorusija, Luksemburg, Irska, Moldavija, Monako

Indija, Japan, Kazahstan, Izrael, Tajland, Gruzija, Kipar, Uzbekistan, Pakistan, J.Koreja, Jermenija, Kina

J.Afrika, Maroko, Senegal, Egipat, Nigerija, Zimbabve (Rodezija)

Edited by TS-CS

• 2 weeks later...

https://www.nytimes.com/athletic/6512718/2025/10/23/tennis-saudi-arabia-atp-tournament-date-calendar/

Saudi Arabia will host an ATP Masters 1000 tournament as early as 2028, in the latest move in nearly three years of power battles, negotiation and inertia that have come to dominate the top of tennis.

SURJ, the sports division of the kingdom’s Public Investment Fund (PIF), and the governing body of men’s tennis confirmed Thursday that the event will be a 56-player draw over one week. It will not be a mandatory event.

The exact timing and venue of the tournament remains uncertain, though it is mostly likely to occur in February, the same month the ATP Tour holds smaller events in Doha, Qatar and Dubai, United Arab Emirates.

Andrea Gaudenzi, the chairman of the ATP Tour, suggested Thursday that there could be two tournament swings in February: one in West Asia and one in South America. He did not commit to any firm plan before the end of 2026. February currently has 10 tournaments on four continents.

Ipak na kraju Nori protiv uvek neugodnog Alkaraza.

Bese razlika u Race +2000 za Cakija u odnosu na Gresnika? Moze to da padne jos, a mozda i jako i do kraja, da ce Caki gotovo izvesni YE#1 morati da brani zubima u Torinu.

1 minute ago, Jeremija said:

Nisam ni znao da se igra. Zahvaljujem. Ovde ne mozes da razgrnes fudbalske vesti.

Jbt, da moram da piratrišem tenis, dok se na 13 arena kanala vrte reprize fudbala od pre tri nedelje. Želim im sve najgore, od kuge i kolere do najezde skakavaca.

12 hours ago, Jeremija said:

Siner vs Alcaraz je ove godine, oko i nakon USO ko Đoković vs Nadal recino 2013.

Edited by Ras

1 hour ago, Arkadija said:

Jbt, da moram da piratrišem tenis, dok se na 13 arena kanala vrte reprize fudbala od pre tri nedelje. Želim im sve najgore, od kuge i kolere do najezde skakavaca.

Zar nemas Arenu Tenis? Prilicno sam siguran da sam gledao na EON-u, posto me je mrzelo da se cimam I ukljucujem IRIS...

1 hour ago, Ras said:

Siner vs Alcaraz je ove godine, oko i nakon USO ko Đoković vs Nadal recino 2013.

Rivalstvo koje ima potencijal da nas udavi, pre svega jer su prilicno mladji nego sto su njih dvojica bili, a protivnici znatno losiji.

50 minutes ago, Jeremija said:

Zar nemas Arenu Tenis?

Imamo je, ali je zaključana. Kao i Adrenalin za F1 i Premium 4/5 za NFL. Tako da i ne palim EON više

Just now, Engineer said:

Imamo je, ali je zaključana. Kao i Adrenalin za F1 i Premium 4/5 za NFL. Tako da i ne palim EON više

Meni je sve to otvoreno pre negde mesec dana, a posto nisam potpisivao novi ugovor, pretpostavljao sam da je tako sa svima, sad vidim da nije slucaj.

52 minutes ago, Jeremija said:

Rivalstvo koje ima potencijal da nas udavi, pre svega jer su prilicno mladji nego sto su njih dvojica bili, a protivnici znatno losiji.

Mislio sam na tempiranje forme, gde je na USO Alcaraz, svojevremeno Nadal bio gotovo nedodirljiv, a onda u redovnom režimu ih delju Siner, odnosno Novak.