October 9, 2025Oct 9 1 minute ago, Arkadija said:Ne, stotka je bila u Ženevi proletos. Dobio je tortu i malu proslavu na terenu. Ovo ce biti 101.trofej, ako ga uzme.stojadin je zastava 101
October 9, 2025Oct 9 12 minutes ago, Ros said:stojadin je zastava 101 Sta zna Arkadija sta je stojadin, garant ganja neku bembaru.
October 9, 2025Oct 9 Polako sa titulom, FAA na ovom turniru igra odličan, vrlo efektan tenis, a i Medvedev se zainatio da se vrati igri.Uostalom, dobio je Diena
October 9, 2025Oct 9 2 hours ago, Ros said:sangaj ce biti stojadinJoj da, mislila sam da obzirom na uslove igre onaj ko osvoji turnir dva trofeja zasluzuje
October 9, 2025Oct 9 18 minutes ago, Ras said:Polako sa titulom, FAA na ovom turniru igra odličan, vrlo efektan tenis, a i Medvedev se zainatio da se vrati igri.Uostalom, dobio je Diena Ja samo ne bih voleo da vidim De Minaura u finalu. Perbrzo igra i cini mi se da ide Novaku na onu stvar.
October 9, 2025Oct 9 1 hour ago, Lancia said:Ja samo ne bih voleo da vidim De Minaura u finalu. Perbrzo igra i cini mi se da ide Novaku na onu stvar.sta je tu lose?
October 9, 2025Oct 9 6 minutes ago, Ros said:sta je tu lose? Ma ne u tom smislu da ga odvali kao u Australiji, cini mi se da ga igra De Minaura cini nervoznim, nesto kao Dolgopolov ranije. Plus je ovaj dosta napredovao.
October 10, 2025Oct 10 19 hours ago, Ras said:Polako sa titulom, FAA na ovom turniru igra odličan, vrlo efektan tenis, a i Medvedev se zainatio da se vrati igri.Uostalom, dobio je Diena Rinderknech još efektivniji
October 10, 2025Oct 10 Author sa kojom lakocom i nonsalancijom igra Rindrechnesh. rutinski preslisan Felix, a protiv Zvereva je imao neke voleje i poteze koje ovaj ne bi mogao da izvede ni na treningu.ako mu dodje umorni Medo u PF ima fine izglede ... protiv Deminora teze
October 10, 2025Oct 10 19 hours ago, Ras said:Polako sa titulom, FAA na ovom turniru igra odličan, vrlo efektan tenisEliminisan, jos da kengur ispadne i bice sve ok 😎
October 10, 2025Oct 10 Nakon sat vremena igre Medo dobio prvi set sa 64.Aj sad jos 2 x po sat vremena i da bude 2 1 za Rusa Dugi poeni jer su obojica dobri u defanzivi, davitelj protiv davitelja pa jos nenormalna vrucina i vlaga bas tesko za gledati... odoh da farbam ogradu, zeme su nam najzad zavrsile fasadu.Oba SF se igraju sutra tako da ovi od danas nece imati dan odmora.Finale u nedelju bez dana odmora za obojicu ucesnika.