October 9, 2025Oct 9 49 minutes ago, TS-CS said:uf, ovaj monačanin bi bio bombona zreb za polufinale ... ali ima jos da se igraKo je sad pa ovaj Vacaros ?¿
October 9, 2025Oct 9 Gledala sam zadnjih par gemova prethodnog meca. Kako se Rune mucio sa grcevima ono je bilo strasno za gledati, a ni ovo sa Novakom nije prijatno, a mec je tek poceo
October 9, 2025Oct 9 Kako ce lepo Djovak da izvacari ovaj turnir, taman da dopumpa malo u inat Hulji pred 1.novembar
October 9, 2025Oct 9 Ne mogu da gledam, kako igra? Savrseno mu se otvara finale ako izdrzi, jos i valjda dan pauze.
October 9, 2025Oct 9 Novak imitira Monfa sa ovim presamicivanjem nakon svakog poena.Valjda ce sad uspeti da odservira za mec.
October 9, 2025Oct 9 Nole što je stariji sve teže završava mečeve na svoj servis, valjda i zbog pritiska koji oseća da mu se ne dogodi da se meč oduži
October 9, 2025Oct 9 On 7. 10. 2025. at 21:33, Serena said:Imam neki predosecaj da ce Novak predati sledeci mec...Sreca pa sam omanula 😅Idemo sad do 102. u Sangaju, 103. u Atini, izjednaci sa Rodjom, pa ga onda presisa u Torinu
October 9, 2025Oct 9 23 minutes ago, Serena said:Sreca pa sam omanula 😅Idemo sad do 102. u Sangaju, 103. u Atini, izjednaci sa Rodjom, pa ga onda presisa u Torinu sangaj ce biti stojadin
October 9, 2025Oct 9 13 minutes ago, Ros said:ludak. najludji. bog otac. neponovljivi...Ovo ko stoni-tenis jbt
October 9, 2025Oct 9 28 minutes ago, Ros said:sangaj ce biti stojadinNe, stotka je bila u Ženevi proletos. Dobio je tortu i malu proslavu na terenu. Ovo ce biti 101.trofej, ako ga uzme.