October 7, 2025Oct 7 26 minutes ago, TS-CS said:kad smo vec kod spanskih imena, vazda mi je islo na onu stvar sto 90% ovdasnjih neukih novinara kod igraca sa dva prezimena pise i izgovara samo ono drugo ... Agut, Busta, Fokina ... umesto pravilno Bautista, Karenjo i Davidovic.da koji slucajem Nadalu i Alkarazu stoji i majcino prezime, nasi debili bi ih zvali Parera i Garfiafeparera i sinarfia.ruzno
October 7, 2025Oct 7 2 hours ago, Arkadija said:A mlađi brat od Karlitosa, on je Haime, jel da?Da, ostala dva, jedan je teniski trener, drugi fudbaler.
October 7, 2025Oct 7 1 hour ago, TS-CS said:kad smo vec kod spanskih imena, vazda mi je islo na onu stvar sto 90% ovdasnjih neukih novinara kod igraca sa dva prezimena pise i izgovara samo ono drugo ... Agut, Busta, Fokina ... umesto pravilno Bautista, Karenjo i Davidovic.da koji slucajem Nadalu i Alkarazu stoji i majcino prezime, nasi debili bi ih zvali Parera i GarfiaDaj i ja da dodam jednu, Alcaraz se se izgovara sa ovim s na kraju na vrh jezika, kao sto Englezi izgovaraju the, malo me cudi zasto to nasi rade, ako sve prevode, onako kako se izgovara, znaci Alkaras (juznoamerikanci govore cisto S na kraju) ili u slucaju Zaragoza, trebalo bi po naski da bude Saragosa. Fala na paznji i lepo popodne zelim iz kanarijskog studija
October 8, 2025Oct 8 10 hours ago, Serena said:Imam neki predosecaj da ce Novak predati sledeci mec...neka. samo da bude zdrav za atinu
October 8, 2025Oct 8 11 hours ago, Serena said:Imam neki predosecaj da ce Novak predati sledeci mec...Нека га преда,овакву прилику да узме још један мастерс неће имати више никада.
October 8, 2025Oct 8 16 hours ago, TS-CS said:90% ovdasnjih neukih novinara kod igraca sa dva prezimena pise i izgovara samo ono drugo ... Agut, Busta, Fokina ... umesto pravilno Bautista, Karenjo i Davidovic.Iskreno, nisam nikad čuo to o čemu pišeš. Tenis sam gledao na blaženopočivšem SK i bukvalno nikad niko nije za ovu trojicu izgovarao samo drugo prezime. A SK je bio 90% naših teniskih prenosa.
October 8, 2025Oct 8 3 hours ago, Arkadija said:Нека га преда,овакву прилику да узме још један мастерс неће имати више никада.I to je istina ali imao je tri duga i uzasno teska meca u nemogucim uslovima.Jos tri takva da odigra nema sanse.Sto rece @Ros Atina je iza coska a pre toga ona egzibicija u Riadu, 15 do 18 oktobra Six Kings Slam. Pa i lisac se cuva za nju prosle gogine je dobio vrecu zlata od Arapa
October 8, 2025Oct 8 Author @Max Morlockkapiram. ni ja nisam na to previse obracao paznju dok ne cuh onog bilmeza Kovinjala kako naseg fudbalera Sergeja, inace rodjenog u Spaniji, zove Savic !?!posle sam uvidio da je to kod nas ustaljena praksa ...https://www.politika.rs/sr/articles/amp/378842https://tdiradio.com/sport/busta-nakon-preokreta-osvojio-montreal/Arena SportMedvedev savladao Fokinu i zakazao duel sa TijenomRuski teniser Danil Medvedev plasirao se u osminu finala Masters turnira u Šangaju. | Arena SportB92.netAgut bolji od Puja za titulu u DubaijuŠpanski teniser Roberto Bautista Agut osvojio je titulu na turniru u Dubaiju, pošto je u finalu pobedio Francuza Luku Puja sa 6:3, 6:4.o sarlatanima sa SK stvarno ne bih, a vidim da ih arena slavno prati (gro ih je preslo tamo) samo znam da su oni sa Sk.hr profesori za njih i jedino mi je zbog toga krivo sto su ih smakli Edited October 8, 2025Oct 8 by TS-CS
October 8, 2025Oct 8 27 minutes ago, TS-CS said:o sarlatanima sa SK stvarno ne bihIpak pokušaj da nađeš nešto čime bi potkrepio svoju originalnu tvrdnju jer članak iz Politike i neki fudbaler nemaju veze s tim da je28 minutes ago, TS-CS said:kod nas ustaljena praksa ...tačnije da20 hours ago, TS-CS said:90% ovdasnjih neukih novinara kod igraca sa dva prezimena pise i izgovara samo ono drugo ... Agut, Busta, Fokina ... umesto pravilno Bautista, Karenjo i Davidovic.Možda je još neko to čuo kod nas?!
October 8, 2025Oct 8 Author ha ha, pa kako onda da "potkrepim tvrdnju" sem nekim opskurnim klipovima kao sto je ovajnista, obrati paznju sledeci put kad bude isao prenos nekog od pomenutih igraca, ne znam sta drugo da ti kazem ... arena, sk, rts, ili koji vec diletanti. na kraju krajeva i nebitno, no eto
October 8, 2025Oct 8 51 minutes ago, TS-CS said:ha ha, pa kako onda da "potkrepim tvrdnju" sem nekim opskurnim klipovima kao sto je ovajnista, obrati paznju sledeci put kad bude isao prenos nekog od pomenutih igraca, ne znam sta drugo da ti kazem ... arena, sk, rts, ili koji vec diletanti. na kraju krajeva i nebitno, no etoOvaj lik što komentariše u klipu i na silu je duhovit i vickast, nikada nije bio redovan komentator tenisa na SK-u. On valjda čitao samo vesti tamo. Višković i Govedarica nikada u prenosu nisu nazvali Davidovič Fokinu, samo Fokina ili Karenja Bustu, samo Busta. Naravno, bilo je i tamo drugih koji su se bavili tenisom, ipak im je gro programa odlazilo na tenis, ali da su svi ostali ovako postupali prema Špancima, mislim da je netačno.
October 9, 2025Oct 9 "Šarlatani" ili ne, SK je uvek imao najkvalitetnije teniske komentatore na našem govornom području.
October 9, 2025Oct 9 Author uf, ovaj monačanin bi bio bombona zreb za polufinale ... ali ima jos da se igra