Leia Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 3 hours ago, mustang said: Pokazi mi jedan brend koji je zaradio na woke. Bud je izgubio 800 miliona dolara u jednom danu posle kacenja ove budale. Nike ajd opet ga bojkotoju. Ja to sranje od brenda ne kupujem pa sigurno 10godina. CNN moli gledaoce da budu strpljiviji sa njima. Rejting nula i posle silnih otpustanja. Nike se fura na inkluzivnost svih i svakoga, tako da im je ovaj razobadani lik u helankama legao kao budali shamar Naravno da ce uvek biti i nekih koji se bune, ali i to je ok, vazno je samo da se prica i dize brand awareness Sto se mene tice kupujem ono sto mi se svidja da nosim, drustveno odgovorni brend ionako ne postoji 4
mustang Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 13 minutes ago, Leia said: Nike se fura na inkluzivnost svih i svakoga, tako da im je ovaj razobadani lik u helankama legao kao budali shamar Naravno da ce uvek biti i nekih koji se bune, ali i to je ok, vazno je samo da se prica i dize brand awareness Sto se mene tice kupujem ono sto mi se svidja da nosim, drustveno odgovorni brend ionako ne postoji To nije istina za nike. Ajd sto furaju iskljucivo crne sportiste godinama, em sto su te iste crne, zene, smanjivali im premije za 70% kada su ostajale trudne a neke su morale da se vrate reklamiranju posle 3 meseca od porodiljskog da ne bi izgubile sponzorstvo. Ja sam prestala njihove proizvode da kupujem kada je izaslo na videlo da im radnici rade u katastrofalnim uslovima sa ispod minimalcem placanja. Cisto robovlasništvo.
Leia Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 Ja lepo rekoh, drustveno odgovorni brend ionako ne postoji … 2
mustang Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 10 minutes ago, Leia said: Ja lepo rekoh, drustveno odgovorni brend ionako ne postoji … Prvo kazes jedno pa drugo. Patagonia se drzi svog principa od pocetka na primer.
levi Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 5 hours ago, mustang said: Pokazi mi jedan brend koji je zaradio na woke. Coors?
Leia Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 1 hour ago, mustang said: Prvo kazes jedno pa drugo. Patagonia se drzi svog principa od pocetka na primer. Joj bree Ajde da ne trolujemo ovu temu, lepo kazem da je tzv. drustvena odgovornost brendova ni manje ni vise nego deo marketiske strategije Uprosceno, nije firma Nike stvarno borac za bolji svet u kom vlada sloga i inkluzija nego koriste tu pricu da bolje prodaju te svoje helanke i patike Kao sto i Patagonia ima headquarters u Americi a proizvodnju u fabrikama po kojekakvim Bangladesima i Sri Lankama, ubedjuju svet da su mnogo posteniji od konkurencije i onda se samo povremeno ah zaprepaste uslovima u kojima rade ti sweatshops i nastave dalje. Pusti, neke stvari i bolje ne znati 3 1
mustang Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 Budi manje dvosmislena sledeci put, saras levo-desno, zbunjujes me Pozdrav
black mirror Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 1 hour ago, Leia said: Joj bree Ajde da ne trolujemo ovu temu, lepo kazem da je tzv. drustvena odgovornost brendova ni manje ni vise nego deo marketiske strategije Uprosceno, nije firma Nike stvarno borac za bolji svet u kom vlada sloga i inkluzija nego koriste tu pricu da bolje prodaju te svoje helanke i patike Kao sto i Patagonia ima headquarters u Americi a proizvodnju u fabrikama po kojekakvim Bangladesima i Sri Lankama, ubedjuju svet da su mnogo posteniji od konkurencije i onda se samo povremeno ah zaprepaste uslovima u kojima rade ti sweatshops i nastave dalje. Pusti, neke stvari i bolje ne znati sve se slazem samo bih dodao da tu ima dosta i straha od onih najzvucnijih u drustvenim medijima "ako nisi sa nama onda si protiv nas". glupo je naterati nekoga da uradi nesto protiv svoje volje i pod pretnjom, npr sutra to mogu biti hriscanski talibani koji ce da kukaju zasto nema krsteva u patikama i da argumentuju kako je to protiv hriscanstva
I*m with the pilots Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 Ima manjih brendova koji su drustveno odgovorni, gde se maltene svaki deo lanca moze ispratiti, neki imaju dosta transparentno to sve. Samo ti onda uglavnom i budu $$$ u odnosu na H&M i slične. Just sayin' 1
JozoMujica Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 7 hours ago, Leia said: I mi transfobiju za trku imamo Kakav im je ovo pravopis, koji je ovo jezik? Jadni ljudi. 3
gospa buba Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 u ovoj zemlji se toliko petlja oko svega i toliko svi petljaju, da vishe nije jasno ko koga angazuje, ko se petlja sam ko po zadatku, domacin bi mogao sve da nas placa samo shto pravimo shum na signalu sent from my not bubamoto
Leia Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 6 hours ago, I*m with the pilots said: Ima manjih brendova koji su drustveno odgovorni, gde se maltene svaki deo lanca moze ispratiti, neki imaju dosta transparentno to sve. Samo ti onda uglavnom i budu $$$ u odnosu na H&M i slične. Just sayin' Ma to je zanemarljivo gledajuci siru sliku. A i postaje mi sve vise odbojno to nabijanje moralne superiornosti na nos kad dolazi od strane bogatih pa im valjda samo to fali da kompletiraju wellbeing. 3
JozoMujica Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 22 minutes ago, Mos said: Preimenovati topik u Krstaški rat jednog Joze. Znači ako ti napišeš na topiku o Vučiću da je kreten, to je onda tvoj krstaški rat? Malo si bezobrazan.
Recommended Posts