November 28, 2025Nov 28 Popular Post dam budaletini da formatira 36 referenci, sve mu dakle posaljem, imena, izvore, linkove, trazim samo format.izmisli pola.
November 28, 2025Nov 28 41 minutes ago, morgana said:dam budaletini da formatira 36 referenci, sve mu dakle posaljem, imena, izvore, linkove, trazim samo format.izmisli pola.Odmah pola od plateJa se u ovim slucajevima jos i potrudim, 'let's scratch that last message', 'go back to the message where you defined xyz and re-adjust' - nikad mi do sada nije uspelo da ga vratim na zeljeni pravac, mora sve ispocetka Edited November 28, 2025Nov 28 by lord_s
November 28, 2025Nov 28 4 minutes ago, lord_s said:Odmah pola od plateJa se u ovim slucajevima jos i potrudim, 'let's scratch that last message', 'go back to the message where you defined xyz and re-adjust' - nikad mi do sada nije uspelo da ga vratim na zeljeni pravac, mora sve izpocetkada, bas zna da se zaglavi.cini mi se i da je kao prevodilac jako degradirao od proljeca naovamo - doduse mozda je prosto rasporedio funkcije po modelima.
November 28, 2025Nov 28 Jedan dan izlazim iz lifta i kao da u hodniku cujem glas muza kako se dere iz stana. Ubrzam, da ne kazem, stvorim se u sekundi ispred nasih vrata, otvaram a on se svadja sa nekim preko telefona i to na srpskom.... Ja oci raskolacila u njega i u soku sa kim se svadja tako 😳😳😳(na srpskom) "pa picka ti materina, dokle ces da me zajebavas, ako ti lepo kazem na engleskom, degeneriku jedan, sta ima da mi odgovaras na slovenackom?!? Kakve ja veze imam, jebem li te u usta, ko te izmislio takvog glupog... ODGOVARAJ ILI NA ENGLESKOM ILI NA SRPSKOM pizda ti materina!Ja u soku, soku. Prvo, ko je moga muza tako iznervirao, drugo kakav je to recnik, bes, dobice srcani udar.Onako tiho da ne cuje taj drugi preko telefona - S kim pricas?Ma sa ovim degenerikom, jebo mu pas mater.Ja u sebi kojim sad degenrikom, nemamo degenerike, njje valjda neko iz familije ono mozak 300 na sat mi ide, da nije izdavac (muz mi pukao onda definitvno)??? 🙄Ko bre?!?!Ma ChatGPT!Mislim, da sam jedno minut stajala u mestu od soka sta sam upravo dozivela.😳😳😳Od tada ga zovem Lucy kad se druzi sa svojim prijateljem.I dalje ga ChatGPT zajebava i odgovara mu na slovenackom 😂 Edited November 28, 2025Nov 28 by mustang
November 28, 2025Nov 28 Meni juce nenadano napravio solidan deo koda u VBA, potpuno bez geske, bukvalno sam samo par referenci promenio...Nije veliki kod, ali sam bas iznenadjen da nije nista sjebao...
November 28, 2025Nov 28 Excel radi dosta dobro, ali ako treba za LO ili neki drugi office paket, ništa ne može da ubode.
November 28, 2025Nov 28 A možda će i katanac da padne https://www.hollywoodreporter.com/business/business-news/openai-loses-key-discovery-battle-why-deleted-library-of-pirated-books-1236436363/At stake: Billions of dollars and, potentially, OpenAI’s defense in the case. The communications could help prove what’s known as “willful” infringement, which triggers significantly higher damages of $150,000 per work. And if it’s found that the company destroyed the evidence with potential litigation in mind, the court could direct juries in later trials to assume it would’ve been unfavorable for OpenAI. Edited November 28, 2025Nov 28 by Engineer
November 28, 2025Nov 28 3 hours ago, mustang said:I dalje ga ChatGPT zajebava i odgovara mu na slovenackom 😂Luka Dončić efekat.
November 28, 2025Nov 28 Skoro sam slusala na nekom kongresu zanimljiv case study iz jedne nemacke univerzitetske klinike o pacijentu sa paranoidnom sizofrenijom, koga dugo niko iz okruzenja nije mogao da ubedi da potrazi pomoc. Zbog radnih paranoidnih strahova i teorija, osecanja ugrozenosti, doslo je do toga da iz ocaja krene da razmislja o samoubistvu. Radilo se o bas mladom coveku, koji je u tom beznadju krenuo da razgovara sa ChatGPTjem (jer mu je vise verovao nego ljudima iz okoline i lekarima, posto je - u njegovom dozivljaju -"objektivan" i nema neku svoju agendu, tj. nije ukljucen u zaveru) i pita ga stvari kao sto su da li ima dokaza za ta njegova psihoticna ubedjenja i sta da radi kad razmislja o samoubistvu. I na kraju je ChatGPT uspeo da ga "ubedi" da nema dokaza za to sto veruje i da postoje alternativna objasnjenja i da ode u psihijatrijsku bolnicu i potrazi pomoc. U svakom slucaju interesantan razvoj situacije.
December 2, 2025Dec 2 33 minutes ago, Lezilebovich said:Podseća na Common People epizodu Black MirroraReady Player One - ova scena
December 2, 2025Dec 2 Biće, da. Ali šta je problem ako za 3-4 dolara mesečno budeš mogao da dobiješ verziju bez reklama? Samo će biti potrebno da se odrekneš jedne trećine kafe mesečno.