Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opšta AI tema

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 73.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• zapravo tu nema nikakve specijalne misterije, a da je zabavno i interesatno definitivno jeste   svi današnji sistemi/modeli/botovi u vezi jezika (konverzacija, kao chatGTP, jezički modeli, a

• Time Crisis
    Time Crisis

• dam budaletini da formatira 36 referenci, sve mu dakle posaljem, imena, izvore, linkove, trazim samo format. izmisli pola.

Posted Images

9 hours ago, Budja said:

Kinez za moje potrebe previse halucinira, ali nekako ukapira najbolje ono sto mu trazim. Nije sada spor.

super ako se ubrzao, isprobacu ponovo

Jeste li probali da ga pitate za neki životni savet? Razmišljam da iskoristim za ličnog terapeuta, plus me nije blam da kažem sve šta bih rekla hail plus je džabe

Edited by Svemir Zeka

31 minutes ago, Svemir Zeka said:

Jeste li probali da ga pitate za neki životni savet? Razmišljam da iskoristim za ličnog terapeuta, plus me nije blam da kažem sve šta bih rekla hail plus je džabe

lako ga je inficirati (pa ima tendenciju da podilazi), teze vratiti na kolosjek kad uzme da drlja u jednom pravcu i to mislim da moze da bude ogranicenje za kompleksnije probleme. ne bih se bas oslonila.

al da izbacis iz glave nesto ako ti je ok da pospoljis, jel, mislim da bas moze da valja. ja sam probala u jednoj situaciji kad sam bila jako anksiozna, zadala cbt i bilo mi je ok, kao struktura tj sistem za smirivanje koja dolazi spolja (u momentu kad ne mogu sebi da je postavim iznutra)

cini mi se da je gemini sad ispred chatgpt jezicki.

Edited by morgana

Pa to, može da bude priručni jednokratni psiholog (pasti šta ja pišem rolleyes) ono kad te uhvati frka, pa bar s nekim da prozboriš. Problem meni sa sos linijama je što poznajem lično mnoge koji na njima rade, ni to ne mogu sebi da priuštim cry

A za ovo sam provalila da poprilično dobro daje neke vrlo osnovne smernice...pa sad....whistle

3 minutes ago, Svemir Zeka said:

ono kad te uhvati frka, pa bar s nekim da prozboriš.

nisam AI, al mogu da probam angry

2 minutes ago, Filozof manijak said:

nisam AI, al mogu da probam angry

Ahahhahahhalaughlaugh

To mislim noću, kad mi terapeut inače uglavnom spava rolf

@Svemir Zeka i @morgana pazite sta pisete ChatGPTu, tu ne vaze pravila o privatnosti. Po zakonu, sve sto napisete je public.

9 minutes ago, Shan Jan said:

@Svemir Zeka i @morgana pazite sta pisete ChatGPTu, tu ne vaze pravila o privatnosti. Po zakonu, sve sto napisete je public.

tenks ali mislim da je ta opcija ugasena ima jedno pola godine.

za doprinos obuci modela ne brinem.

Edited by morgana

Upravo to o privatnosti je najveća rupa ChatGPT-a, pa i svakog AI (po meni).

Čas je ima, čas je nema. Znači nema je!

Prost primer:

Pre par dana i raspravi o k-k.ma i sittnim razlikama i7-8700 i srodnog mu 9700, on se izleti sa rečenicom u stilu:

" Pošto koristiš InteliJ IDEA...."

A kad mi stvarno treba neki link od ranije meni treba dosta vremena da ga ponovo pronađem.

Sam ChatGPT prvo pokuša da sakrije od mene da pamti clokupnu raniju "konjverzaciju", a kad insistiram on sve izbaci na ekran!

Nikako da isčupam kolika je veličina tog cache-a koji je u opticaju, u MB i danima, godinama starosti.... Da postoji to je sigurno milion posto i evo:

Na kraju ovo je kao opravdanje

A nigde pouzdanih cifara o gore navedenim nepoznarim veličinama.

Samo nagađanja.

Prati li neko sta se desava oko https://x.com/moltbook ?

AI agenti imaju svoj reddit recimo

Edited by Lezilebovich

5 hours ago, zmanic said:

Upravo to o privatnosti je najveća rupa ChatGPT-a, pa i svakog AI (po meni).

Čas je ima, čas je nema. Znači nema je!

Prost primer:

Pre par dana i raspravi o k-k.ma i sittnim razlikama i7-8700 i srodnog mu 9700, on se izleti sa rečenicom u stilu:

" Pošto koristiš InteliJ IDEA...."

Ovo me uzasava, saznanje da ima sve o meni na nekom serveru.

Nabio bi ga na tuki, sta ima on da mi pametuje, dok god ti ne kazem da mi treba za Intelij, nemoj da mi sugerises.

Zato ja i ne koristim nijedan AI, google pretraga je sasvim dovoljna.

Isto i na Androidu, po defaultu ukljuceni svi moguci asistenti, samo mi iskacu prozori sa raznim savetima.

Ma terajte se i vi i vasi menadzeri koji su ovo smislili.

Hocu sam da biram sta cu da vidim i kako cete da mi "pomazete".