August 4, 2025Aug 4 Jer si ga pitao nešto o stresu.Za realnu procenu videti mensa.dk i mensa.no, tamo leži Istina.
August 8, 2025Aug 8 Sem Altman, na predstavljanju ChatGPT 5, doveo drugaricu kojoj je nedavno dijagnostikovan kancer da prica kako joj ChatGPT pomogao da razumije dijagnozu i kako ga koristi kroz svoj journey
October 9, 2025Oct 9 Znaci Oracle je izbacio izvestaj da ce OpenAI da ulozi stotine milijardi dolara u njegove datacentre, koje ce Oracle da obezbedi kupujuci od Nvidie stotine milijardi dolara vredne graficke kartice dok ce Nvidia da investira stotine milijardi dolara u OpenAI da ulozi u Oracle datacentre. I ovaj perpetum mobile je svima podigao vrednost za - stotine milijardi dolara. You cant make this shit up
October 11, 2025Oct 11 15 hours ago, Engineer said:Evo malo detaljnije slikeJok neću seiriti kad im se neki Kinez usere u serdarvojvodisanje koncept#timšaomi
October 12, 2025Oct 12 Pumpaj balon dok ne pukne... ja da imam milione, ulozio bih sada u crypto. Kad pukne balon morace na nesto da se trose svi datacentri sa GPUovima... npr. mining. Mislim da je ovo globalno i dobar znak, jos par godina maks i AI ce postati skupa igracka koja se sporo razvija. Strah od toga da ce zameniti ljude je verovatno neosnovan.