Arkadija Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 20 minutes ago, nikolatb said: Ljudi pa nije ovo documentarac, ne mora se baš sve analizirati do najsitnijih detalja. Mada naučismo dosta toga o gorivu.. Sa Vinijem ti je uvek tako. 4
mustang Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 A cesto su vinijeva zapazanja dramaticnija od same serije 5 4
omiljeni Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 Uini je simpa što uvek izabere neko brdašce na kojem će junački izginuti. ali još više je simpa što i nakon pogibije još danima nastavlja da se batrga i koprca kano kakav zombi božemeprosti 2 2
Weenie Pooh Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 11 minutes ago, omiljeni said: Uini je simpa što uvek izabere neko brdašce na kojem će junački izginuti. ali još više je simpa što i nakon pogibije još danima nastavlja da se batrga i koprca kano kakav zombi božemeprosti Važi, nego kakva je voda na Crnobujici ovih dana, jel' pecate sa mosta? Grize li nešto?
ToniAdams Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 dobro aj da kazemo da onaj auto ima motor od mecke 190 i onda smo sve pokrili 1
foto Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 ako se potrudio i nasao motor od w123 diesel, tu, onda moze i ugalj da gura u njega. ova problematika degradacije nafte vremenom ne bi trebala da ga brine. mada ni najbolje auto na svijet nije za bacit. za vreme opsade sarajeva, dizel golfa II su u nekim slucajevima terali i na jestivo ulje. utisci su bili: 'moze da ide ali cela ulica mirise na palacinke.' ne znam kako ameri stoje sa istim (oni vole kabrio, gti... obicnog dizela slabo tamo ima).
ToniAdams Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 secam se kad sam radio u jednoj velikoj fabrici u sremu kao pomocnik tehnickog direktora, inace bosanca, jedva sam ga ubedio da ne uzimamo neke kineske viljuskare po ceni pravih, a primio se na njih jer su imali motor od golfa, znaci gleda u daljinu i izgovara "pa to je nesalomivo" 2 5
mustang Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 (edited) Da je maznuo Tesline solarne ploce pa da ima struje Just kidding 😂 Bar ima nade da ce od male biti nesto Ono klik klik sto proizvode zombiji skinuli zvuk od onog quiet place ce horora Edited February 5, 2023 by mustang
Downforce Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 On 3.2.2023. at 2:45, ToniAdams said: secam se kad sam radio u jednoj velikoj fabrici u sremu kao pomocnik tehnickog direktora, inace bosanca, jedva sam ga ubedio da ne uzimamo neke kineske viljuskare po ceni pravih, a primio se na njih jer su imali motor od golfa, znaci gleda u daljinu i izgovara "pa to je nesalomivo" Imaju oni izraz -nepoderivo. 1
ToniAdams Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 1 hour ago, Downforce said: Imaju oni izraz -nepoderivo. jbt to je rekao, u pravu si! nepoderivo, bravo! 2
Downforce Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Sada je scena upotpunjena. I ja sam imao jednog sefa gradilista bosanca. Golf 2, stari MAN kamioni, stare Tatre... Nepoderivo. Sve ostalo je umiralo u najstrasnijim mukama... 1
Time Crisis Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 5 hours ago, mustang said: Ono klik klik sto proizvode zombiji skinuli zvuk od onog quiet place ce horora Igra je izašla 5 godina pre filma 2
mustang Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 2 hours ago, Time Crisis said: Igra je izašla 5 godina pre filma Tomejto, tomato Znaci quiet maznuo od igre. Pa da! Sad mi sinulo, ista fora sa zivuljkama, ne vide al cuju i slični pokreti. I post apokaliptični fazon
Recommended Posts