Dankan Ajdaho Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 1 hour ago, smooth.Op said: Naknadna pamet. Da je Petrušev pogodio otvorenu trojku pitanje je šta bi bilo. Imao si u četvrtoj utakmici situaciju gde je Lazarević pogodio trojku, a Panter promašio u kontri za -2. Bentil se gubi u odbrani jako. Mitrović sa pet faulova je najviše nedostajao tu. Petrušev sa njim u paru dominira. Bez njega meeh. Petrušev se toliko sasrao da je bilo jasno svakome u hali da će pre Lazarević nešto da nabode nego on. 1
assignment Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 4 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Petrušev se toliko sasrao da je bilo jasno svakome u hali da će pre Lazarević nešto da nabode nego on. Ali zato Petrusev navodno ide u NBA, tacnije u Filadelfiju... Ne znam samo cemu, da mase peskirima? 1
pantelia Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3702056-gotovo-kampaco-odlazi-iz-zvezde-zena-razotkrila-argentinca-i-objavila-oprostajnu-poruku Steta Najbolji igrac koji je ovde igrao posle rata, bez ikakve dileme
Кристофер Лумумбо Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 prvo je bio vildoza najveci madjionicar koji je ikada igrao na ovim prostorima, sad kampaco najbolji igrac koji je igrao posle rata. mozda posle pocetka rata u ukrajini. 2 3 1
pantelia Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 Just now, Кристофер Лумумбо said: prvo je bio vildoza najveci madjionicar koji je ikada igrao na ovim prostorima, sad kampaco najbolji igrac koji je igrao posle rata. mozda posle pocetka rata u ukrajini. Moguce, samo ja to nisam nikad rekao. Sto se tice drugog, oprosti sto sam te uznemirio.
Кристофер Лумумбо Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 nisi me uznemirio samo pricas kao da je ovo mongolska liga. 1
pbg12345 Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 vidim 1 forumsku tendenciju da je mongolija nova crnokosa nema drugog objasnjenja nego da bole mongolske 3 na 3x3 inace, kampaco, na stranu kakav igrac bio, je jedan od jacih pucnejva u sopstvenu nogu u profi kosarci poslednjih decenija bukvalno je nacrtano bilo da ce se ovako rezultatski zavrsti po zvezdu neki mudriji medju nama su to jasno i najavili 1 1 2
pantelia Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 (edited) Pa ne pricam. Moje misljenje je takvo, doduse ovo "bez dileme" je nepotrebno. Mnogo se bolje razumes u kosarku od mene, ne bih se nikad usudio da ti protivurecim. A, tu je i ovaj opasni i jako zajebani komsija. Nisam ga odmah prepoznao, u postu ima samoglasnika, a nema pohvala Ostoji Edit: izuzimajuci svinjarije zbog kojih nije mogao da igra utakmice, kako je dolazak Kampaca pucanj u sopstvenu nogu, aman? Edited June 23, 2023 by pantelia
Heaviside Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 (edited) 42 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: nisi me uznemirio samo pricas kao da je ovo mongolska liga. Ko je po tebi bio bolji u trenutku u kom je igrao u Srbiji nakon raspada SFRJ? Ovo pre toga mi je već previše daleka prošlost. Nije da imam neko ubeđenje, stvarno me zanima. Ne znam recimo da li su Sale&Saša u Partizanu bili bolji od sadašnjeg Kampaca. Ili eventualno Sale O. ili možda Rakočević kad se vratio u Zvezdu. Edited June 23, 2023 by Heaviside
Кристофер Лумумбо Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 5 minutes ago, Heaviside said: Ko je po tebi bio bolji u trenutku u kom je igrao u Srbiji nakon raspada SFRJ? Ovo pre toga mi je već previše daleka prošlost. Nije da imam neko ubeđenje, stvarno me zanima. Ne znam recimo da li su Sale&Saša u Partizanu bili bolji od sadašnjeg Kampaca. Ili eventualno Sale O. ili možda Rakočević kad se vratio u Zvezdu. aha, mislis na trenutak u kome su igrali, a ne na karijeru. danilovic i djordjevic svakako. mozemo da otvorimo novu temu, zanimiljivo je, samo sto je bolje racunati period od kada su ovde stranci poceli da dolaze, mozda samo od 2000. 1
BWA Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 7 minutes ago, Heaviside said: Ko je po tebi bio bolji u trenutku u kom je igrao u Srbiji nakon raspada SFRJ? Ovo pre toga mi je već previše daleka prošlost. Nije da imam neko ubeđenje, stvarno me zanima. Ne znam recimo da li su Sale&Saša u Partizanu bili bolji od sadašnjeg Kampaca. Ili eventualno Sale O. ili možda Rakočević kad se vratio u Zvezdu. Sigurno su PSD i Ćelavi bili bolji igrači u odnosu na Kampaca, ne može da se poredi. Doduše, to je timski u tom momentu. Teško je porediti individualni kvalitet van ekipe i datog momenta. 1
Heaviside Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 Ma da, samo u trenutku kad su bili u Srbiji. Van toga imamo faking Jokića 1
Recommended Posts