Barrister Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 4 minutes ago, Nikodije said: Kojih 300 do 1500, kad smo se 2002 borili za opstanak bilo je prepuno protiv Sloge, Spartaka, Zdravlja i Borca. Bio sam na tim utakmicama, bukvalno evroligaška atmosfera. Doduše ti možda misliš na borbu za opstanak 97, tada jeste bilo prazno. Za opstanak smo se borili 2000-2001 i nije bilo baš puno tokom cele sezone, tu je neki inat krenuo posle odlaska Radmanovića u FMP. 2001-02 smo ušli u plej-of i tu je bilo puno tokom cele sezone, najviše na talasu ulaska DS ekipe i očekivanja da će klub biti u borbi za trofeje od sledeće sezone.
levi Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 milsim da se najviše romantizuje mitski pun Pionir protiv Lovćena za opstanak, sa Ticom i Milutinom Aleksićem a možda su se i izmešale sezone
Nikodije Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 2 minutes ago, Barrister said: Za opstanak smo se borili 2000-2001 i nije bilo baš puno tokom cele sezone, tu je neki inat krenuo posle odlaska Radmanovića u FMP. 2001-02 smo ušli u plej-of i tu je bilo puno tokom cele sezone, najviše na talasu ulaska DS ekipe i očekivanja da će klub biti u borbi za trofeje od sledeće sezone. Borili smo se za opstanak i 2001-02, jesmo na kraju ušli u plej of pošto smo vezali 5-6 pobeda nakon dolaska Ajzee Morisa, ali u većem delu lige smo bili zakucani za dno.
Nikodije Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 5 minutes ago, levi said: milsim da se najviše romantizuje mitski pun Pionir protiv Lovćena za opstanak, sa Ticom i Milutinom Aleksićem a možda su se i izmešale sezone Pakleni tandem Lovćena Jeretin - Koljević, ubacili su nam 50 poena.
John Coltrane Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 (edited) 1 hour ago, *edited by mod said: Beograd je imao dva F4 (jedan doduše skoro pa ad hoc) da je postojao bilo kakav interes da SNS zalegne, to bi se i desilo. Na kraju krajeva ima para Vučić i da vrati Veselog, Lovrenja, Lučića a vala i Bogdana pa eto to nije baš slučaj. Uf ovo je mnogo jako. Edited June 28, 2022 by John Coltrane 1
Barrister Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 (edited) 16 minutes ago, Nikodije said: Borili smo se za opstanak i 2001-02, jesmo na kraju ušli u plej of pošto smo vezali 5-6 pobeda nakon dolaska Ajzee Morisa, ali u većem delu lige smo bili zakucani za dno. Nije bilo tako, tokom čitave sezone je bilo ujednačeno što se pobeda i poraza tiče, štaviše mislim da smo završili sezonu sa nekom negativnom serijom. A gore pomenuti Lovćen je bio na početku sezone, nakon pobede u derbiju, kada je stvarno bilo prepuno u dvorani. Edited June 28, 2022 by Barrister
darkonet Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 Koliko me nesto secanje sluzi opstanak smo izborili sa Mutom kao trenerom
Nikodije Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 6 minutes ago, Barrister said: Nije bilo tako, tokom čitave sezone je bilo ujednačeno što se pobeda i poraza tiče, štaviše mislim da smo završili sezonu sa nekom negativnom serijom. A gore pomenuti Lovćen je bio na početku sezone, nakon pobede u derbiju, kada je stvarno bilo prepuno u dvorani. Siguran sam da je bilo ozbiljno klanje za opstanak u sezoni 01/02, na kraju je Primorka iz Bara zaostala i ispala, a mi smo imali možda jednu pobedu više od ostalih u toj grupi od 6 do 10 mesta.
Mil@n Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 32 minutes ago, Barrister said: Za opstanak smo se borili 2000-2001 i nije bilo baš puno tokom cele sezone, tu je neki inat krenuo posle odlaska Radmanovića u FMP. Bravo, baš tako. 25 minutes ago, Plajvi said: U jednoj od tih krs sezona smo i derbi dobili Haha tačno se sećam, bio sam. Da li je Tica mrtvi igrao tada? Kao i onaj crnac žgoljavi... I dalje mi je to bilo neizvesnije i zanimljivije (naravno, ne nužno bolja košarka, tj svakako nije bila) nego ove titule koje su bile uglavnom očekivane i to sa pravom.
Ratamahatta Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 Moguce da je Tica bio, sigurno su igrali celavi Djaletic i onaj Nedic iz Radnickog, njih se secam
fandorin Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 9 minutes ago, Nikodije said: Siguran sam da je bilo ozbiljno klanje za opstanak u sezoni 01/02, na kraju je Primorka iz Bara zaostala i ispala, a mi smo imali možda jednu pobedu više od ostalih u toj grupi od 6 do 10 mesta. Jeste, tada je na polusezoni Radman prešao u Fmp, a kao zamena došao Demijen Fišbek koji je bio oduševljen jer je imao satelitsku antenu u sobi u Metropolu koji je tada bio hotel na nivou onoga u kome odseda Kurgan u Highlanderu. Protiv Lovćena je dosta ljudi ostalo i van hale, a tu utakmicu smo izgubili, kao i protiv Zdravlja. Jeste hype bio neviđen, ali su traume velike, zaista ne bih nikome poželeo tako nešto. Možda Grobarima kad se Obra projekat završi kao i ostali sns projekti. 2
Nikodije Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 Just now, fandorin said: Jeste, tada je na polusezoni Radman prešao u Fmp, a kao zamena došao Demijen Fišbek koji je bio oduševljen jer je imao satelitsku antenu u sobi u Metropolu koji je tada bio hotel na nivou onoga u kome odseda Kurgan u Highlanderu. Protiv Lovćena je dosta ljudi ostalo i van hale, a tu utakmicu smo izgubili, kao i protiv Zdravlja. Jeste hype bio neviđen, ali su traume velike, zaista ne bih nikome poželeo tako nešto. Možda Grobarima kad se Obra projekat završi kao i ostali sns projekti. Ovo za Radmana i Fišbeka je sezona 00/01. Tada je bila i ona tuča u Belgiji. Igrali Ašćerić, Šljivančanin, Saša Stefanović i drugi asovi
Delija67 Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 Kreckovic bio trener kad smo dobili derbi, pa su ga oterali i doveli Mutu
Nikodije Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 1 minute ago, Delija67 said: Kreckovic bio trener kad smo dobili derbi, pa su ga oterali i doveli Mutu I Muta rekao nešto tipa "došao sam da spasim Zvezdu od ispadanja" a čovek me u nekoliko postova ubeđuje da se te sezone nismo borili za opstanak
Recommended Posts