Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaški podcast

Poll 74 members have voted

1. 1. Omiljeni domaći podkast?

• Luka & Kuzma
      1%
      1
    • Edin & Miloš
      37%
      20
    • Jao Mile
      5%
      3
    • Srđan i Vujak
      5%
      3
    • 6.75 range
      37%
      20
    • nešto drugo
      12%
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author
1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

"Psihologija je tu strašno bitna stvar. Ja sam dosta puta igrače koji su slovili za jake odbrambene igrače... prvih minut, dva, samo ih gledam u oči. I onda, prvi put kad spuste pogled - piši 25."

Među top10 stvari koje sam čuo u podkastima.

dobro je i ono kad mu kića i radmilo mišović objašnjavaju kretnje odbrane

on ako krene desno ti odeš levo i šut, on ako ode levo ti idi desno i šut, on ako skoči ti stani, on ako stane ti skoči

čačanska simplifikacija

:ziga:

• Replies 522
  • Views 34.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sportklub Preminuo Edin Avdić Poznati košarkaški novinar, komentator i podkaster Edin Avdić preminuo je danas u 47. godini.

• Plissken
    Plissken

Ne mogu sebi da dodjem. Zivot bas nije fer...odlaze Edin, Dule, Deki Milojevic...a ljudski otpad koji decenijama seje mrznju kao da ce ziveti vecno.

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

Posted Images

11 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

"Psihologija je tu strašno bitna stvar. Ja sam dosta puta igrače koji su slovili za jake odbrambene igrače... prvih minut, dva, samo ih gledam u oči. I onda, prvi put kad spuste pogled - piši 25."

Među top10 stvari koje sam čuo u podkastima.

a dobro sad, i bez toga je bilo 25, nije bilo puno bekova koji se nisu plasili psd-a.

Mora Edin bolje da izreklamira. Ovi podkasti su evropska košarkaška riznica, nema razloga da celi kontinent ne gleda.

• 2 weeks later...
  • Author

Kakve gluposti vi gledate, pored živog Luke:

Edin ocajno vodi ovaj podcast ... ono sa Veselim, a i sa Danilovicem se svelo na tračaranje 

Edited by Lezilebovich

16 minutes ago, Lezilebovich said:

Edin ocajno vodi ovaj podcast ... ono sa Veselim, a i sa Danilovicem se svelo na tračaranje 

Pa realno svi podkasti su tračarenje.

A jbga zavisi i od gosta.

Sfero izvadio tablu i flomaster i crta...

A i ne znam šta očekuješ od Danilovića?

• Author

ne znam šta fali podkastu sa psd-om

što nije crtao na tabli?

Treneri crtaju, igraci tracare..

Trebalo je da ga pita nešto za reprezentaciju. Zaobišao topik totalno, čak i kucanje preko Arvidasa. Neobjašnjivo

54 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Trebalo je da ga pita nešto za reprezentaciju. Zaobišao topik totalno, čak i kucanje preko Arvidasa. Neobjašnjivo

Jbte, kucanje preko Arvidasa 🤪

1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Nije ni Teoa pitao za repku, mislim da mu time managment trokira.

Meni se nijedan do sad nije nešto dojmio. Čak i Teo i Nacionale su izgledali kao smarači. Ne uspeva da nametne podkast atmosferu. Svi se ponašaju kao da su na klasičnom intervjuu.

Meni super, iako je Grujica u pravu da nema podkast atmosferu.

Kasni Edin sa ovim jedno cca devet godina. Odlične goste dovodi, ali nit može da prolazi kroz neku retrospektivu njihovih karijera jer je to ispričano već sto puta (i sam Danilović je to rekao) nit može skroz da zaobiđe prethodno i fokusira se na trenutno akcijanje, nego sve nešto između, tucmuc. Gotivno mi je da slušam, ali da, nije to pravi podkast.

Recimo epizoda sa Herbertom je krenula baš dobro, jer je on mnogo fin i otvoren sagovornik, ali negde na pola se pogubilo, krenulo sve da se ponavlja i vrti u krug...kouč ovo, kouč ono, a ovaj non stop odgovara strenght, team spirit, game plan.

Па ово и јесте класична форма интервјуа која је названа подкаст јер је популарно и боље звучи јбг. Подкаст је оно што ради са Милошем где њих двојица паламуде неретко о неким глупостима као два ортака испред драгстора..