December 18, 20241 yr Author 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: "Psihologija je tu strašno bitna stvar. Ja sam dosta puta igrače koji su slovili za jake odbrambene igrače... prvih minut, dva, samo ih gledam u oči. I onda, prvi put kad spuste pogled - piši 25." Među top10 stvari koje sam čuo u podkastima. dobro je i ono kad mu kića i radmilo mišović objašnjavaju kretnje odbrane on ako krene desno ti odeš levo i šut, on ako ode levo ti idi desno i šut, on ako skoči ti stani, on ako stane ti skoči čačanska simplifikacija
December 18, 20241 yr 11 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: "Psihologija je tu strašno bitna stvar. Ja sam dosta puta igrače koji su slovili za jake odbrambene igrače... prvih minut, dva, samo ih gledam u oči. I onda, prvi put kad spuste pogled - piši 25." Među top10 stvari koje sam čuo u podkastima. a dobro sad, i bez toga je bilo 25, nije bilo puno bekova koji se nisu plasili psd-a.
December 18, 20241 yr Mora Edin bolje da izreklamira. Ovi podkasti su evropska košarkaška riznica, nema razloga da celi kontinent ne gleda.
December 29, 20241 yr Edin ocajno vodi ovaj podcast ... ono sa Veselim, a i sa Danilovicem se svelo na tračaranje Edited December 29, 20241 yr by Lezilebovich
December 29, 20241 yr 16 minutes ago, Lezilebovich said: Edin ocajno vodi ovaj podcast ... ono sa Veselim, a i sa Danilovicem se svelo na tračaranje Pa realno svi podkasti su tračarenje. A jbga zavisi i od gosta. Sfero izvadio tablu i flomaster i crta... A i ne znam šta očekuješ od Danilovića?
December 29, 20241 yr Trebalo je da ga pita nešto za reprezentaciju. Zaobišao topik totalno, čak i kucanje preko Arvidasa. Neobjašnjivo
December 29, 20241 yr 54 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Trebalo je da ga pita nešto za reprezentaciju. Zaobišao topik totalno, čak i kucanje preko Arvidasa. Neobjašnjivo Jbte, kucanje preko Arvidasa 🤪
December 29, 20241 yr 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Trebalo je da ga pita nešto za reprezentaciju. Zaobišao topik totalno, čak i kucanje preko Arvidasa. Neobjašnjivo Nije ni Teoa pitao za repku, mislim da mu time managment trokira. Meni se nijedan do sad nije nešto dojmio. Čak i Teo i Nacionale su izgledali kao smarači. Ne uspeva da nametne podkast atmosferu. Svi se ponašaju kao da su na klasičnom intervjuu.
December 29, 20241 yr Kasni Edin sa ovim jedno cca devet godina. Odlične goste dovodi, ali nit može da prolazi kroz neku retrospektivu njihovih karijera jer je to ispričano već sto puta (i sam Danilović je to rekao) nit može skroz da zaobiđe prethodno i fokusira se na trenutno akcijanje, nego sve nešto između, tucmuc. Gotivno mi je da slušam, ali da, nije to pravi podkast. Recimo epizoda sa Herbertom je krenula baš dobro, jer je on mnogo fin i otvoren sagovornik, ali negde na pola se pogubilo, krenulo sve da se ponavlja i vrti u krug...kouč ovo, kouč ono, a ovaj non stop odgovara strenght, team spirit, game plan.
December 29, 20241 yr Па ово и јесте класична форма интервјуа која је названа подкаст јер је популарно и боље звучи јбг. Подкаст је оно што ради са Милошем где њих двојица паламуде неретко о неким глупостима као два ортака испред драгстора..